Opublikowano 9 października 200816 l Ostatnia pasuje do Cegly. Wlasnie chcialem powiedziec, ze ostatnia fajna Tori, moglbys mi juz ubrania kupowac
Opublikowano 9 października 200816 l Podawajcie jakieś adresy/linki/marki przy zdjęciach bo 2 z 3 koszulek fajne, bluzy w sumie też (zielona szczegółnie, lubie takie barwy). BTW Buty również wydają się spoko, ale z boku by się przydało zdjęcie.
Opublikowano 9 października 200816 l Bardzo fajnie się prezentują i są wygodne jak to reeboki. Dzisiaj doszły.
Opublikowano 10 października 200816 l Siedem stów za coś w czym niebawem będą chodzić/chodzili Zakościelny czy inny Małaszyński ? Nie, dzięki .
Opublikowano 10 października 200816 l w (pipi)e mam w czym chodzi jaks malaszynski. co to w ogole za kryterium wyboru ubrania?? O_o
Opublikowano 10 października 200816 l Nie kryterium wyboru ubrań, ale wyznacznik czyjegoś gustu. Ja np. gustu nie mam, względem ubrań, ale to mój brak gustu. Po prostu bym tego nie kupił. Po pierwsze że drogie, po drugie że na tyle fajne że nawet mi się podoba, ale ta fajność i to że jest przeze mnie wizualnie tolerowane, w zderzeniu z moim brakiem gustu i jednolitego stylu sugeruje tylko jedno. Spotkasz jakiegoś zblazowanego pajaca lansującego taką kataną i będzie ci głupio że wydałeś 700 plnów, ale wiesz że więcej tego nie założysz . Po prostu próbowałem ci wybić z głowy zakup tego ciucha. To wszystko. Edytowane 10 października 200816 l przez whitesand
Opublikowano 10 października 200816 l Jaja se Matełusz robisz, przeciez teraz masa tego biega. Zreszta, zajrzyj na allegro.
Opublikowano 10 października 200816 l Autor Aaa, to widziałem, marynarki z wszywanymi pseudo bluzami z kapturem xD Styl ibisza panuje.
Opublikowano 10 października 200816 l Nono, a najlapesze w tym jest, ze masa elo chlopaczow w tym pomyka. Ale mialem zlewke z jednego, jak na bramce w klubie dostal tekst, ze z kapturami nie wpuszczaja xD
Opublikowano 10 października 200816 l cena? 200zł. Jedne z niewielu butów, które w realu wyglądają lepiej niż na zdjęciu. Tak, lubię usprawiedliwiać swoje zakupy .
Opublikowano 13 października 200816 l Takowa koszule i spodzieny dorwalem ostatnio w Hałsie, fajnie sie to to prezentuje(imo ofkors , a i cena byla calkiem wporzo (koszula niecale 3 dyszki, spodnie okolo stowki). Edytowane 13 października 200816 l przez Sztajniec
Opublikowano 13 października 200816 l Mama taka koszule, tylko ze z dlugim rekawem : ) Spodnie spoko, dawaj foto jak sie prezentuja na skzitach z jakimis butami
Opublikowano 13 października 200816 l jutro sie pochwale nowymi butami i 'nakryciem glowy x2 stay tuned!
Opublikowano 14 października 200816 l Zazwyczaj nie kupuje t-shirtow o tej porze roku ale ten musialem. Edytowane 14 października 200816 l przez el becetol
Opublikowano 14 października 200816 l IMO napisy szpecą koszuline. Choc i tak dobrze, że nie rzucają się tak bardzo w oczy.