Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano
Ostatnia pasuje do Cegly.

Wlasnie chcialem powiedziec, ze ostatnia fajna ;)

Tori, moglbys mi juz ubrania kupowac :wub:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 460,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Podawajcie jakieś adresy/linki/marki przy zdjęciach bo 2 z 3 koszulek fajne, bluzy w sumie też (zielona szczegółnie, lubie takie barwy).

BTW

Buty również wydają się spoko, ale z boku by się przydało zdjęcie.

Opublikowano

4.JPG

Bardzo fajnie się prezentują i są wygodne jak to reeboki. Dzisiaj doszły.

Opublikowano

taka kurtke chcialbym kupic, tylko sponsora szukam

d610f2cac5a409e0.jpg

Opublikowano

Siedem stów za coś w czym niebawem będą chodzić/chodzili Zakościelny czy inny Małaszyński ? Nie, dzięki :P.

Opublikowano

w (pipi)e mam w czym chodzi jaks malaszynski. co to w ogole za kryterium wyboru ubrania?? O_o

Opublikowano

Nie kryterium wyboru ubrań, ale wyznacznik czyjegoś gustu. Ja np. gustu nie mam, względem ubrań, ale to mój brak gustu.

Po prostu bym tego nie kupił. Po pierwsze że drogie, po drugie że na tyle fajne że nawet mi się podoba, ale ta fajność i to że jest przeze mnie wizualnie tolerowane, w zderzeniu z moim brakiem gustu i jednolitego stylu sugeruje tylko jedno. Spotkasz jakiegoś zblazowanego pajaca lansującego taką kataną i będzie ci głupio że wydałeś 700 plnów, ale wiesz że więcej tego nie założysz :). Po prostu próbowałem ci wybić z głowy zakup tego ciucha. To wszystko.

Edytowane przez whitesand

Opublikowano

no czilałt, rozumiem Twoje przeslanie ; )

Opublikowano
  • Autor

Skocz end sodowskich marynarek nic nie przebija.

Opublikowano

Marynarki z kapturem = <sad panda>

Opublikowano
  • Autor

Ty weź mi wklej taką, bo nigdy nie widziałem.

Opublikowano

Jaja se Matełusz robisz, przeciez teraz masa tego biega. Zreszta, zajrzyj na allegro.

Opublikowano
  • Autor

Aaa, to widziałem, marynarki z wszywanymi pseudo bluzami z kapturem xD Styl ibisza panuje.

Opublikowano

Nono, a najlapesze w tym jest, ze masa elo chlopaczow w tym pomyka. Ale mialem zlewke z jednego, jak na bramce w klubie dostal tekst, ze z kapturami nie wpuszczaja xD

Opublikowano
cena?

200zł. Jedne z niewielu butów, które w realu wyglądają lepiej niż na zdjęciu. Tak, lubię usprawiedliwiać swoje zakupy :D.

Opublikowano

HL08-KKM800-001-01.JPG

HZ08-SPM260-001-01.JPG

Takowa koszule i spodzieny dorwalem ostatnio w Hałsie, fajnie sie to to prezentuje(imo ofkors ;), a i cena byla calkiem wporzo (koszula niecale 3 dyszki, spodnie okolo stowki).

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano
  • Autor

Spodnie party boya :)

Opublikowano

Mama taka koszule, tylko ze z dlugim rekawem : ) Spodnie spoko, dawaj foto jak sie prezentuja na skzitach z jakimis butami :)

Opublikowano

Zazwyczaj nie kupuje t-shirtow o tej porze roku ale ten musialem.

DSC01579.jpg

DSC01580.jpg

Edytowane przez el becetol