Opublikowano 16 listopada 200915 l Jakie obrzydliwe młodzieńcze wąsiska. W ogóle brzydal jakiś. Nie mogę fapfap do niego
Opublikowano 17 listopada 200915 l Bluza calkiem spoko ale ostrzegam, ze w realu nie bedzie wygladac identycznie jak na zdjeciu.
Opublikowano 17 listopada 200915 l No i ludzie mogą się z nas śmiać, bo bluza pasuje do jakiegoś bohatera Final Fantasy, a nie do przeciętnego chłopaczka z Polski. Edytowane 17 listopada 200915 l przez gekon
Opublikowano 17 listopada 200915 l Kupiłem długą, ciepłą, jasną kurtkę na zimę - czyli taką, jakiej szukałem. Fajna jest
Opublikowano 17 listopada 200915 l pic please gdzie i za ile? Jutro znowu sie wyboeram na polowanie na kurtke, moze tym razem sie uda
Opublikowano 17 listopada 200915 l http://i37.tinypic.com/fjl4e8.jpg Kwestia gustu cnie, z tego co wiem najbardziej trendi są płaszcze, ale ja generalnie szukałem czegoś ciepłego i jasnego ;] Edytowane 17 listopada 200915 l przez Sztajniec
Opublikowano 17 listopada 200915 l Bez obrazy, ale ta kurtka wygląda jak worek po ziemniakach. No ale na pewno ciepła jest.
Opublikowano 17 listopada 200915 l szału nie ma gdybym sie ubeirał w innym stylu, szarpnalbym sie na taka kurtke zimowa: nike acg przymierzałem w fashion house tą po lewej i normalnie mistrzoska - leciutka, doslownie jakbym mial jakis ortalionek ,a przy tym ciepla, doskonale wykonczona itp itd. w granicach 400 zł bym raczej znalazl :>
Opublikowano 17 listopada 200915 l Fajna, postawiłbym wieszak z nią w salonie i już zakup choinki z głowy.
Opublikowano 17 listopada 200915 l przymierzałem w fashion house tą po lewej Najbardziej kiczowata z tych trzech. I w ogóle wszystkie są kiczowate.
Opublikowano 17 listopada 200915 l caly ten temat mozna tak strescic ktos stawia foto, a pozostali przescigaja sie w postach, wymyslajac najrozmaitsze porownania i bluzgi tylko ciekawe, ze wszyscy Ci co sie tak spinaja, nie wklejaja zadnych zdjec, ani nic, swoja role ograniczaja tylko do zlosliwych docinek, kozaczki :> kupione cheap monday kurde ale lespzej foty nie znalazlem ,sry.
Opublikowano 17 listopada 200915 l caly ten temat mozna tak strescic ktos stawia foto, a pozostali przescigaja sie w postach, wymyslajac najrozmaitsze porownania i bluzgi tylko ciekawe, ze wszyscy Ci co sie tak spinaja, nie wklejaja zadnych zdjec, ani nic, swoja role ograniczaja tylko do zlosliwych docinek, kozaczki :> Spójrz dwie strony wcześniej Inna sprawa, że ty masz odmienny styl niż reszta tutaj zgromadzonych i poprostu podoba Ci się taki kicz jak te kurtki na przykład. Ale i tak fajnie, że jesteś bo jest o czym czytać. ^_^ Edytowane 17 listopada 200915 l przez TheKolumb
Opublikowano 17 listopada 200915 l ok / co jak co mam parcie na ramoneske no ku;rwa niestety w sklepach odiezowych nei widzalem ,takze zostaja lumpy. Edytowane 17 listopada 200915 l przez banny
Opublikowano 17 listopada 200915 l aly ten temat mozna tak strescicktos stawia foto, a pozostali przescigaja sie w postach, wymyslajac najrozmaitsze porownania i bluzgi Wiesz, że to nieprawda, bo kiedyś Cie pochwaliłem, za ładne buty zimowe i cośtam jeszcze. Te spodnie też spoczko, ale z kolei kurtka przeobrzydliwa.
Opublikowano 17 listopada 200915 l no ja teraz w zupelnie innym stylu ide, wiec odpuscilem se ta nike acg. przezyc zime w plaszczu i bedzie spoko pzoniej :-) aha i jeszcze wczoraj: nudie z lumpka 8 zł ale bardziej jaram sie mjuII Edytowane 17 listopada 200915 l przez banny
Opublikowano 18 listopada 200915 l <facepalm> a co do tych kolorowych kurteczek danych przez bannego- dobre, ale tylko na narty i to nie ma byc zadnej podjazd, ino moja opinia
Opublikowano 18 listopada 200915 l ty tak na serio z tym ładnym krojem? Domyśl się podpowiem, że spodnie są złożone w kostkę i kroju nie widać Edytowane 18 listopada 200915 l przez Junkhead
Opublikowano 18 listopada 200915 l ok / co jak co mam parcie na ramoneske no ku;rwa niestety w sklepach odiezowych nei widzalem ,takze zostaja lumpy. Na ibeju poszukaj, ja tam kupiłem i jeszcze dostalem szlugi i dwa dolary gratis bo koles zapomnial wyciagnac C: Jeszcze pod to zakładam koszulkę ze zdjęciem wszystkich "braci" Ramone i jest gites. Edytowane 18 listopada 200915 l przez tomsecret1993
Opublikowano 18 listopada 200915 l no ja teraz w zupelnie innym stylu ide, wiec odpuscilem se ta nike acg. przezyc zime w plaszczu i bedzie spoko pzoniej :-) aha i jeszcze wczoraj: nudie z lumpka 8 zł ale bardziej jaram sie mjuII Ej ja sie w moje nudies juz nie mieszcze