Opublikowano 18 listopada 200915 l Moje dzisiejsze zakupy. Dłuższa, ciepła kurtka zimowa (H&M) i spodnie (RE). Nie chciało mi się specjalnie pozować itp więc nie narzekajcie na zdjęcia. Edytowane 18 listopada 200915 l przez Hubi.
Opublikowano 19 listopada 200915 l Moje dzisiejsze zakupy. Dłuższa, ciepła kurtka zimowa (H&M) i spodnie (RE). Nie chciało mi się specjalnie pozować itp więc nie narzekajcie na zdjęcia. Zbyt normalne jak na ten temat, no bonus. Zamykam.
Opublikowano 19 listopada 200915 l szalu nie ma, kurtawa jeszcze nawet ok ale spodnie lipa Edytowane 19 listopada 200915 l przez Narkus
Opublikowano 19 listopada 200915 l A to czemu? Proste jeansy po pormocyjnej cenie czyli dokladnie to czego szukałem
Opublikowano 19 listopada 200915 l jak dla mnie to zbyt proste i nieciekawie ukladaja sie w okolicach krocza, troche zbyt szerokie w pasie
Opublikowano 19 listopada 200915 l w pasie są akurat- nieliczne ze spodni, ktore moge nosic bez paska na zdjeciu tak wyszlo
Opublikowano 19 listopada 200915 l A to czemu? Proste jeansy po pormocyjnej cenie czyli dokladnie to czego szukałem No właśnie. Nie lubie niebieskich jeansów.
Opublikowano 21 listopada 200915 l Macie rację, będę się ubierał u matju łiliamsona. Naprawdę uważacie, że np. w takim Croppie nie można znaleźć dobrych ciuchów? Trzeba się ubierać po lumpach i szukać szmat, które w Polszy dla zwykłego śmiertelnika są niedostępne?
Opublikowano 21 listopada 200915 l Nie no czasami można, ale zazwyczaj są słabe jakościowo ew. po kilku dniach 30% znajomych będzie ubrana w to samo
Opublikowano 21 listopada 200915 l Nie od razu w lumpach, ale Cropp ma renomę elo-cool-trendy sklepu dla krejzolowatego pokolenia gg, w którym jedyne sensowne produkty to buty skejterskie innych firm.
Opublikowano 21 listopada 200915 l w kropie raz na rok pojawia sie cos fajnego, ale wiem, ze jesli kupie tam tshirt to potem spotkam na ulicy 100 osob w takim samym. nie wiem co sie tak czepiacie co niektorzy matju liliamsona. zaje.biste ciuchy byly w tej kolekcji moim zdaniem.
Opublikowano 21 listopada 200915 l Nie no czasami można, ale zazwyczaj są słabe jakościowo ew. po kilku dniach 30% znajomych będzie ubrana w to samo Niekoniecznie (patrz moja bluza). A co do mody to zobaczycie, że za rok albo dwa co drugi gimbus będzie latał w tych waszych zarach.
Opublikowano 21 listopada 200915 l i dorbze, bynajmniej jakikolwiek smak owym gimbusom się wyrobi :-)
Opublikowano 21 listopada 200915 l A co do mody to zobaczycie, że za rok albo dwa co drugi gimbus będzie latał w tych waszych zarach. Przerażająca wizja przyszłości xD Jak gimbusy będą ubierać się tak jak ja to pogratuluje dobrego gustu.
Opublikowano 23 listopada 200915 l No, na pewno lepiej tak niż w tych wy(pipi)anych jukendens tęczowych ciuchach.
Opublikowano 26 listopada 200915 l Właśnie doszedł, niestety na zdjęciu wygląda troszkę lepiej niż w rzeczywistości :confused: Edytowane 26 listopada 200915 l przez Gość