Opublikowano 26 listopada 200915 l co za firma? Dlatego nie kupuje ciuchów przez internet. Ostatecznie kupie jak zobaczę te rzecz na żywo w sklepie.
Opublikowano 26 listopada 200915 l Youstar, czy jakoś tak:P Nie ma tragedii, jest całkiem w piczkę, ale nie aż tak fajny jak na fotkach.
Opublikowano 28 listopada 200915 l NEW BALANCE M575J kurde tyle mozliwosci ;F musze sobie cos kupic, bo wiekszosc sprzedalem i zostały mi stare vansy i trapery jedne ;( pegasus '89 dunki i er forcy przejadly sie !!!!!!11
Opublikowano 28 listopada 200915 l Od tego samego producenta co mój płaszczyk. Przygotuj się na rozczarowanie jak dodzie paczka
Opublikowano 28 listopada 200915 l Banny. Co to za randomy powrzucałeś? Jedynie te Vansy fajne. i ew. przedostatnie najacze Edytowane 28 listopada 200915 l przez Hrubaz
Opublikowano 28 listopada 200915 l banny wszystkie tragiczne popracuj nad swoim gustem. _____________ Za niedługo będzie moja: http://www.cidmerch.com/catalogue/product/ALEXISONFIRE/Cardinal/T-shirt_Mens/White
Opublikowano 28 listopada 200915 l Zależy którą wersję kolorystyczną uda się zgarnąć, ale obie mi się podobają :-)
Opublikowano 28 listopada 200915 l Koleś z forum może ogarnąć, nie wiem ile teraz wyjdzie, ale myślę że 130-150 zeta max (poprzednio jak typek je brał to wychodziło 140zeta z wliczoną wysyłką) ;p
Opublikowano 28 listopada 200915 l Tu typ wcześniej sprzedawał bo też ściągał je z USA chyba czy skądś, jest pare bluz, głownie XL i XXL , jedna M'ka. Z tego co patrzyłem dla mnie najlepsza byłaby L'ka, dlatego zagadałem do gościa o nicku 'marcinw' który napisał że w poniedziałek mi wszystkie szczegóły wyjaśni, ale cenowo ma być podobnie ;p W końcu wyszło na to, że kupiłem tą : D 150 z wysyłką, teraz tylko czekać na przesyłkę ;p Edytowane 30 listopada 200915 l przez Sztajniec
Opublikowano 1 grudnia 200915 l zamierzam pobrać, co o nim sądziecie? :> Trochę za dużo guzików naj.ebane imo.
Opublikowano 1 grudnia 200915 l Tu typ wcześniej sprzedawał bo też ściągał je z USA chyba czy skądś, jest pare bluz, głownie XL i XXL , jedna M'ka. Z tego co patrzyłem dla mnie najlepsza byłaby L'ka, dlatego zagadałem do gościa o nicku 'marcinw' który napisał że w poniedziałek mi wszystkie szczegóły wyjaśni, ale cenowo ma być podobnie ;p W końcu wyszło na to, że kupiłem tą : D 150 z wysyłką, teraz tylko czekać na przesyłkę ;p tez wzialem ta, z tym ze xl dzisiaj wyslana, dam znac co i jak, jak juz odbiore Edytowane 1 grudnia 200915 l przez mj