Skocz do zawartości

Przeceny

okens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ci ktorzy regolarnie odwiedzaja swoje ulubione sklepy, galerie, strony www, wiedza, ze nie ma nic atrakcyjniejszego

od ubrania ktore wpada w oko jak przeceniony swietny ciuch...

Opowiadajcie co wytargaliscie na farciarza, z jakiej kolekcji, w jakiej cenie... zdiecia oczywiscie mile widziane( jesli nie koniczne)

1000060nv7.jpg

Plecak wytargany jakis miesiac temu za 33 euro( przeceniony z 50 kilku)

Edytowane przez okens
Opublikowano

Kamaz calkiem niezle te jeansy... chociaz nie przepadam za udziwnieniami w kolorystyce. Mysle wlasnie ostatnio rzeby sie przerzucic z szerszych( nie skejtowskich ani gangsta... poprostu szerszych) na takie normalne kroje

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mateusz daje Ci znać wlasnie w jankach wyprzedają cały asortyment bo likiwidują sklepy bo mają tam budować stadion.

Opublikowano

Nie, radze jechać bo wykupią Ci wszystko tak jak w tym H&M z comes des kupes.

Opublikowano

Gdybym wydał 100 na paliwo do wwy, wydałbym też 200 by pojechać do gdańska, wygrzmocić Cię za ten numer murzyńską, gumową pytą, nagrać to, wrzucić na jutuba i dać link do tematu- ciekawe filmiki.

Oduczyłbyś się żartować z kolegów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Banny jak bedzie to Ci powiem ostatnio była noc zakupów ale lipna w Zarze 10% tylko i tak dalej. W fashion housie to felerne rzeczy są przecież dlatego tak tanio.

Opublikowano

Jaka jest dla was cena zaporowa za t-shirt? Na allegro jest pełno fajnych koszulek np Avirex za 70-80 zł a nikt nie kupuje a jednokolorowe nadruki typu 'JARAM ZIOŁO' idą jak woda, za 20 zł. Czy to tylko o cene chodzi?

Opublikowano

Za 20zł to miałem koszulkę na wf w szkole, po dwóch praniach może posłużyć za szmatę do podłogi. Za koszulkę nie dam więcej niż 50-60zł, wczoraj właśnie w wychwalanym przeze mnie esprit kupiłem jedną i widać, że nie zeszmaci się po miesiącu, będę tam zresztą częściej zaglądał ;] nie wiem co to za firma Avirex, domyślam się, że jakaś skejtowa a te z reguły też robią świetne gatunkowo ciuchy, drogie co prawda ale za jakość sie płaci ;]