Opublikowano 1 września 200816 l Ci ktorzy regolarnie odwiedzaja swoje ulubione sklepy, galerie, strony www, wiedza, ze nie ma nic atrakcyjniejszego od ubrania ktore wpada w oko jak przeceniony swietny ciuch... Opowiadajcie co wytargaliscie na farciarza, z jakiej kolekcji, w jakiej cenie... zdiecia oczywiscie mile widziane( jesli nie koniczne) Plecak wytargany jakis miesiac temu za 33 euro( przeceniony z 50 kilku) Edytowane 1 września 200816 l przez okens
Opublikowano 1 września 200816 l Spodnie Levis 507. Przecenione z 250 na 199 peelenów, a zakupione za 139. Zakupione w Galerii Centrum w Warszawie, podsklep Levis'a.
Opublikowano 1 września 200816 l Nudie Jeans 25zl z wysylka Na ebayu za 170$ A co najlepsze - legity!
Opublikowano 1 września 200816 l Jak, skąd? : D @ - Dobra czekaj, już czaję, Ty je wyrwałeś za 25 z wysyłką, myślałem, że gdzieś są za tyle do kupienia xD Edytowane 1 września 200816 l przez Sztajniec
Opublikowano 1 września 200816 l Autor Kamaz calkiem niezle te jeansy... chociaz nie przepadam za udziwnieniami w kolorystyce. Mysle wlasnie ostatnio rzeby sie przerzucic z szerszych( nie skejtowskich ani gangsta... poprostu szerszych) na takie normalne kroje
Opublikowano 1 września 200816 l Własnie? Przeca one sa klasyczne, proste. W realu prezentuja sie lepiej, tutaj jakos dziwnie sie ulozyly. A gdzie? Udało mi sie na allegro wylicytowac
Opublikowano 1 września 200816 l kamaz - gratz! ja ostatnio w lumpie znalazlem longsleeve DC 10 zl oraz tees billabong 8 zl stan bardzo dobry, sprzedalem an allegro ]:->
Opublikowano 13 listopada 200816 l Mam prośbę do warszawiaków- jak ruszy jakaś krejzi sejl w jankach i tarasach dajcie tu znać. Ok?
Opublikowano 13 listopada 200816 l Mateusz daje Ci znać wlasnie w jankach wyprzedają cały asortyment bo likiwidują sklepy bo mają tam budować stadion.
Opublikowano 13 listopada 200816 l Nie, radze jechać bo wykupią Ci wszystko tak jak w tym H&M z comes des kupes.
Opublikowano 14 listopada 200816 l Gdybym wydał 100 na paliwo do wwy, wydałbym też 200 by pojechać do gdańska, wygrzmocić Cię za ten numer murzyńską, gumową pytą, nagrać to, wrzucić na jutuba i dać link do tematu- ciekawe filmiki. Oduczyłbyś się żartować z kolegów.
Opublikowano 24 listopada 200816 l Banny jak bedzie to Ci powiem ostatnio była noc zakupów ale lipna w Zarze 10% tylko i tak dalej. W fashion housie to felerne rzeczy są przecież dlatego tak tanio.
Opublikowano 24 listopada 200816 l FH odpada poki co, znacyz mzoe bede w okolicy miklolajek, ale watpie... W galerii chce odwiedzić H&M (+ inne sklepy) bo zmieniam calkowicie styl, hehe
Opublikowano 30 listopada 200816 l Jaka jest dla was cena zaporowa za t-shirt? Na allegro jest pełno fajnych koszulek np Avirex za 70-80 zł a nikt nie kupuje a jednokolorowe nadruki typu 'JARAM ZIOŁO' idą jak woda, za 20 zł. Czy to tylko o cene chodzi?
Opublikowano 30 listopada 200816 l Za 20zł to miałem koszulkę na wf w szkole, po dwóch praniach może posłużyć za szmatę do podłogi. Za koszulkę nie dam więcej niż 50-60zł, wczoraj właśnie w wychwalanym przeze mnie esprit kupiłem jedną i widać, że nie zeszmaci się po miesiącu, będę tam zresztą częściej zaglądał ;] nie wiem co to za firma Avirex, domyślam się, że jakaś skejtowa a te z reguły też robią świetne gatunkowo ciuchy, drogie co prawda ale za jakość sie płaci ;]
Opublikowano 30 listopada 200816 l Ja nie często wydaje na t shirty więcej niż 30 zł. Na przecenach najczęściej