Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ci ktorzy regolarnie odwiedzaja swoje ulubione sklepy, galerie, strony www, wiedza, ze nie ma nic atrakcyjniejszego

od ubrania ktore wpada w oko jak przeceniony swietny ciuch...

Opowiadajcie co wytargaliscie na farciarza, z jakiej kolekcji, w jakiej cenie... zdiecia oczywiscie mile widziane( jesli nie koniczne)

1000060nv7.jpg

Plecak wytargany jakis miesiac temu za 33 euro( przeceniony z 50 kilku)

Edytowane przez okens

• Odpowiedzi 174
  • Wyświetleń 41,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Koleżanka mnie poinformowała, żebym jej kupował wszystkie gazetki Avanti, bo tam jakieś kupony są do H&M.   Więcej info: http://avanti24.pl/moda/1,103631,10707015,Avanti_z_karta_podarunkowa_H_M

• W quwerte fajne koszulki po 2 euro min. Cyberpunk, Last of us.  Jak weźmiemy 6 dostawa za free, warto jednak wybrac za 1 euro ubezpieczenie.  https://www.qwertee.com/shop/all/xxl?sort=price

• www.vans-shop.pl - wchodzicie gracie we flashową grę i dostajecie rabat 50% na wszystko co jest w sklepie. Warto na maxa, zwłaszcza, że rabat działa na przecenionych rzeczach, tym samym kupiłem sobi

Opublikowano

Spodnie Levis 507. Przecenione z 250 na 199 peelenów, a zakupione za 139. Zakupione w Galerii Centrum w Warszawie, podsklep Levis'a.

spodniewc8.th.jpg

Opublikowano

Nudie Jeans

25zl z wysylka :D Na ebayu za 170$

200_0.jpg

A co najlepsze - legity!

Opublikowano

Jak, skąd? : D

@ - Dobra czekaj, już czaję, Ty je wyrwałeś za 25 z wysyłką, myślałem, że gdzieś są za tyle do kupienia xD

Edytowane przez Sztajniec

Opublikowano
  • Autor

Kamaz calkiem niezle te jeansy... chociaz nie przepadam za udziwnieniami w kolorystyce. Mysle wlasnie ostatnio rzeby sie przerzucic z szerszych( nie skejtowskich ani gangsta... poprostu szerszych) na takie normalne kroje

Opublikowano

Własnie? Przeca one sa klasyczne, proste. W realu prezentuja sie lepiej, tutaj jakos dziwnie sie ulozyly.

A gdzie? Udało mi sie na allegro wylicytowac :D

Opublikowano

kamaz - gratz!

ja ostatnio w lumpie znalazlem longsleeve DC 10 zl oraz tees billabong 8 zl

stan bardzo dobry, sprzedalem an allegro ]:->

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kiedy zaczną się następne przeceny? Szukam jakiś tanich spodni.

Opublikowano

Mam prośbę do warszawiaków- jak ruszy jakaś krejzi sejl w jankach i tarasach dajcie tu znać. Ok?

Opublikowano

Mateusz daje Ci znać wlasnie w jankach wyprzedają cały asortyment bo likiwidują sklepy bo mają tam budować stadion.

Opublikowano

No jaja robisz? O_O

Opublikowano

Nie, radze jechać bo wykupią Ci wszystko tak jak w tym H&M z comes des kupes.

Opublikowano

Że niby wszystkie markety w Jankach likwidują Oo?

Opublikowano
1214390019649ws4.gif

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Gdybym wydał 100 na paliwo do wwy, wydałbym też 200 by pojechać do gdańska, wygrzmocić Cię za ten numer murzyńską, gumową pytą, nagrać to, wrzucić na jutuba i dać link do tematu- ciekawe filmiki.

Oduczyłbyś się żartować z kolegów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Banny jak bedzie to Ci powiem ostatnio była noc zakupów ale lipna w Zarze 10% tylko i tak dalej. W fashion housie to felerne rzeczy są przecież dlatego tak tanio.

Opublikowano

FH odpada poki co, znacyz mzoe bede w okolicy miklolajek, ale watpie...

W galerii chce odwiedzić H&M (+ inne sklepy) bo zmieniam calkowicie styl, hehe :D

Opublikowano

Będziesz bardziej mHroczny? :D

Opublikowano

Jaka jest dla was cena zaporowa za t-shirt? Na allegro jest pełno fajnych koszulek np Avirex za 70-80 zł a nikt nie kupuje a jednokolorowe nadruki typu 'JARAM ZIOŁO' idą jak woda, za 20 zł. Czy to tylko o cene chodzi?

Opublikowano

Za 20zł to miałem koszulkę na wf w szkole, po dwóch praniach może posłużyć za szmatę do podłogi. Za koszulkę nie dam więcej niż 50-60zł, wczoraj właśnie w wychwalanym przeze mnie esprit kupiłem jedną i widać, że nie zeszmaci się po miesiącu, będę tam zresztą częściej zaglądał ;] nie wiem co to za firma Avirex, domyślam się, że jakaś skejtowa a te z reguły też robią świetne gatunkowo ciuchy, drogie co prawda ale za jakość sie płaci ;]

Opublikowano

Ja nie często wydaje na t shirty więcej niż 30 zł. Na przecenach najczęściej