Skocz do zawartości

Przeceny

okens

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

dobre info i łap plusa :*

tzn kupie 5 gazetek i mam 100zł zniżki? ktoś to potwierdzi?

dobra zapjerdzielam do empiku po avanti i szukam małego druczku i gwiazdek przy bonie.

Edytowane przez Orzeszek87
Gość Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

byłem w h&m w reducie z bonami z avanti Pani manager powiedziała ze się łączą, i juz kilka razy mieli taką promocje, dla pewnosci spytałem jeszcze ekspedientki i tez mi to potwierdziła. jutro napisze na facebooku do znajomej co to jest szyszką w h&m i mi do potwierdzi. puki co 5 sztuk avanti kupione fuck jeah!

poza tym nie ma na karcie gwiazdek a małym druczkiem nie ma napisane, że dana promocja nie łączy sie ze sobą i sie nie "kumuluje" w regulaminie promocji nie widze bynajmniej ze promocje sie nie łączą, najbardziej groźny tekst jest taki ze do czasu promocji cytuję: zastrzega sobie prawo do zmiany warunków korzystania z niniejszej karty bez uprzedniego powiadomienia. ale wątpie by robili cyrki przy kasie jak bedzie kupa ludzi w sklepie szczególnie ze nie bede chciał sobie kupić jednej rzeczy a klika. wiec nie bedzie róznicy czy kupie 5 swetrów na 5 róznych paragonów czy za 5 hurtem zapłace 5 znizkami naraz

Edytowane przez Orzeszek87
Opublikowano (edytowane)

Upewnij się z tym łączeniem, a ja jutro zabieram się do zakupów :D Trzeba zrobić zapas, bo jak info się rozejdzie, to wszystkie Avanti pójdą w dwa dni.

ED: To jutro wykupuję wszystkie egzemplarze w Polsce :P

Edytowane przez Figlarz
Gość Orzeszek87
Opublikowano

dział prasy w empikach kosi solidne żniwa i wyrabiamy pracownikom premie, wszyscy są zadowoleni, a grudniowe avanti okazuje sie najlepiej sprzedającym sie numerem gazety ever w polsce.

• Plusik 1
Opublikowano

dział prasy w empikach kosi solidne żniwa i wyrabiamy pracownikom premie, wszyscy są zadowoleni, a grudniowe avanti okazuje sie najlepiej sprzedającym sie numerem gazety ever w polsce.

Byłem w 2 empikach, kolporterze i top press - w żadnym z tych punktów nie było, a zostały tylko wersje za 4,50 (w kolporterze z naklejkami "bez kuponu" :D). W galerii wstąpiłem jeszcze do inmedio i jeszcze były, ale babeczki za mną i przede mną brały po 20+ sztuk więc chyba też szybko się skończyły ;)

Gość Orzeszek87
Opublikowano

w "swoim" empiku tez nie mieli, ale poprosiłem o sprawdzenie czy moze mają to mieli 54 sztuki na zapleczu @_@ , patrzyli sie na mnie jak idiote jak poprosiłem o 20 sztuk,

Gość Orzeszek87
Opublikowano

H&M jest firmą która dba o swój wizerunek, i nie powinni robić problemów z tego powodu, z resztą co to za różnica czy będzie 100 klientów każdy z jedną żniżką czy jeden z 100-ma zniżkami, musieli sie z tym liczyć dając do kazdej gazetki znizke, a swoje zarobią bo pewnie od sprzedazy gazetki tez mają pewnie swój procent więc i pewnie i tak są juz do przodu ;)

Opublikowano (edytowane)

Podobno już była taka promocja w H&M i nie było problemów, tak samo babeczka w sklepie mówiła, że można je łączyć. Zresztą to są w sumie karty podarunkowe, więc dziwnym by było jakby nie dało się ich łączyć. No ale ryzyko zawsze jest, więc najwyżej będę 77zł w plecy trudno ;)

Edytowane przez Lucek
Opublikowano (edytowane)

30 listopada jest Dniem Darmowej Dostawy w setkach internetowych sklepów w Polsce.

Supersklep także przyłącza się do akcji!

Każdy klient, który złoży zamówienie 30.11.2011r. otrzyma DARMOWĄ DOSTAWĘ, niezależnie od wartości zamówionego towaru, czy wybranej formy płatności.

Edytowane przez Plugawy
Opublikowano

Ja mam 14 wiec juz nie szukam ale z ciekawosci zawsze jak jestem w kiosku czy empiku to zerkne czy sa i wszedzie wersje po 4,50 maja ;D

• 2 tygodnie później...
Gość Orzeszek87
Opublikowano

za bony z avanti kupiłem płaszczyk z 300zł za 79zł w h&m :rofl2: ponoć kobitka była rano i kupiła staffu za pomocą 46 tych kart podarunkowych :ph34r:

• Plusik 1
  • 4 tygodnie później...