Skocz do zawartości

Przeceny

okens

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek87

dobre info i łap plusa :*

tzn kupie 5 gazetek i mam 100zł zniżki? ktoś to potwierdzi?

dobra zapjerdzielam do empiku po avanti i szukam małego druczku i gwiazdek przy bonie.

Edytowane przez Orzeszek87
Gość Orzeszek87

byłem w h&m w reducie z bonami z avanti Pani manager powiedziała ze się łączą, i juz kilka razy mieli taką promocje, dla pewnosci spytałem jeszcze ekspedientki i tez mi to potwierdziła. jutro napisze na facebooku do znajomej co to jest szyszką w h&m i mi do potwierdzi. puki co 5 sztuk avanti kupione fuck jeah!

poza tym nie ma na karcie gwiazdek a małym druczkiem nie ma napisane, że dana promocja nie łączy sie ze sobą i sie nie "kumuluje" w regulaminie promocji nie widze bynajmniej ze promocje sie nie łączą, najbardziej groźny tekst jest taki ze do czasu promocji cytuję: zastrzega sobie prawo do zmiany warunków korzystania z niniejszej karty bez uprzedniego powiadomienia. ale wątpie by robili cyrki przy kasie jak bedzie kupa ludzi w sklepie szczególnie ze nie bede chciał sobie kupić jednej rzeczy a klika. wiec nie bedzie róznicy czy kupie 5 swetrów na 5 róznych paragonów czy za 5 hurtem zapłace 5 znizkami naraz

Edytowane przez Orzeszek87

dział prasy w empikach kosi solidne żniwa i wyrabiamy pracownikom premie, wszyscy są zadowoleni, a grudniowe avanti okazuje sie najlepiej sprzedającym sie numerem gazety ever w polsce.

Byłem w 2 empikach, kolporterze i top press - w żadnym z tych punktów nie było, a zostały tylko wersje za 4,50 (w kolporterze z naklejkami "bez kuponu" :D). W galerii wstąpiłem jeszcze do inmedio i jeszcze były, ale babeczki za mną i przede mną brały po 20+ sztuk więc chyba też szybko się skończyły ;)

Gość Orzeszek87

H&M jest firmą która dba o swój wizerunek, i nie powinni robić problemów z tego powodu, z resztą co to za różnica czy będzie 100 klientów każdy z jedną żniżką czy jeden z 100-ma zniżkami, musieli sie z tym liczyć dając do kazdej gazetki znizke, a swoje zarobią bo pewnie od sprzedazy gazetki tez mają pewnie swój procent więc i pewnie i tak są juz do przodu ;)

Podobno już była taka promocja w H&M i nie było problemów, tak samo babeczka w sklepie mówiła, że można je łączyć. Zresztą to są w sumie karty podarunkowe, więc dziwnym by było jakby nie dało się ich łączyć. No ale ryzyko zawsze jest, więc najwyżej będę 77zł w plecy trudno ;)

Edytowane przez Lucek

30 listopada jest Dniem Darmowej Dostawy w setkach internetowych sklepów w Polsce.

Supersklep także przyłącza się do akcji!

Każdy klient, który złoży zamówienie 30.11.2011r. otrzyma DARMOWĄ DOSTAWĘ, niezależnie od wartości zamówionego towaru, czy wybranej formy płatności.

Edytowane przez Plugawy
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...