Banny 2 656 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 ano, fajna.tylko nie lu7bie stójek Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 o (pipi)a, ale ohyda chyba nie nowy, tylko sprzed 20 lat... Cytuj
Burth 2 Opublikowano 7 września 2008 Autor Opublikowano 7 września 2008 pokaz co Tobie sie podoba Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Dobre jest. Dobre jeany do tego plus nie-skate'owe buty i może pasować. Jakbym miał na zbyciu 2 stówy to może bym sobie cos takiego sprawił Cytuj
wielad 0 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 mój dziadek jak byl w partyzantce za 2 wojny swiatowej to takie mieli nie no wyglada bardzo retro ale lus Cytuj
Burth 2 Opublikowano 7 września 2008 Autor Opublikowano 7 września 2008 ciekawe czy bedzie u nas w sklepach Cytuj
Tori 12 Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Bartek, ostatnio takie koszule kupowałem pracownikom na fakturę, chyba po 30zł brali ze zniżką dla firm. Następnym razem pomyśleć o Tobie? Jeszcze takie buty fajne po stówce były z metalowym czubkiem i spodem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 września 2008 Opublikowano 7 września 2008 Pewnie przyda się na tą pluchę MATEUSZU. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 8 września 2008 Opublikowano 8 września 2008 Tak przy okazji, zdążyłem zakochać się w tej szarej kurtce, którą wkleił Kamaz (fota z murzynem) Cytuj
Burth 2 Opublikowano 12 września 2008 Autor Opublikowano 12 września 2008 Perry, Come On!’s przytlilbym ta koszule + fajne butki Mad Foot Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 12 września 2008 Opublikowano 12 września 2008 A ja powiem tak. Nie macie gustu. Albo wklejacie fotki na 'szczęsliwy traw' z google, bo 99% pokazanych ciuchów w temacie to LOL Cytuj
Tori 12 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 A zanim to napisałeś, to przeczytałes w ogóle o co chodzi w tym temacie? czy tak tylko napierdalasz na oślep mądrościami? Cytuj
wielad 0 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 A ja powiem tak. Nie macie gustu. Albo wklejacie fotki na 'szczęsliwy traw' z google, bo 99% pokazanych ciuchów w temacie to LOL kolege pewno jeszcze ubiera mama.... Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 (edytowane) Tak, kupuje mi kurtki z eko-skory za 100zł na bazarze. Daruj sobie takie komenty, bo nie do ciebie pije. A zanim to napisałeś, to przeczytałes w ogóle o co chodzi w tym temacie? czy tak tylko napierdalasz na oślep mądrościami? A zanim wyprowadziłes swoją konstruktywna krytyke przeczytałeś co napisalem czy tak tylko 'napierdalasz' posty, żeby dobić do 100%? Nie napisałem, ze te ciuchy nie będą modne. Napisałem, że wiekszość tych rzeczy jest brzydka np. ta koszula o kroju płaszcza przeciwdeszczowego i noszenie czegos takiego jest bezguściem. W tamtym sezonie modne były bluzy w poziome pasy. nie napiszesz, że to bezguście, bo "taka była moda"? Nie lubie się kłocic, kto mnie zna ten wie - wiec na drugi raz czytajcie dokładniej Panowie. Pozdro Edytowane 13 września 2008 przez gekon Cytuj
Burth 2 Opublikowano 13 września 2008 Autor Opublikowano 13 września 2008 nie wiem w ogole po co to piszesz gekon, jak ci sie nie podoba to pokaz jakie ciuchy sa wg ciebie godne uwagi Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 Ale po co 'co' pisze? To pierwsze, ze mi sie ciuchy nie podobają z tego samego powodu, z ktorego Ty piszesz, że Ci się podobają. Wyrazam opinie. A to pod Twoim postem napisalem dlatego, bo nie lubie jak ktos mnie obraza skoro ja nikogo nie obrazam(nie mam takiego zwyczaju) Jak dzieci. http://z.about.com/d/mensfashion/1/0/L/2/jv_19.jpg Teraz mozna się smiać. Garniak Reserved + świetne skorzane buty, ktore są słabo widoczne. Tylko koszule bym zmienił. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 13 września 2008 Autor Opublikowano 13 września 2008 a powiedz mi kiedy ja cie obrazilem ? bo to moja pierwsza odpowiedz na twojego posta a co do pytania "co" piszesz, mialem na mysli krytyke naszego gusty i pewnie doskonale wiedziales o co mi chodzi. nie wyrazasz opinii tak jak ja, bo ja napisalem ze cos mi sie podoba a ty ze ja nie mam gustu daj juz spokoj bo zal Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 13 września 2008 Opublikowano 13 września 2008 No ale o co Ci chodzi? Pytasz mnie o cos, a potem piszesz 'daj spokoj, bo zal'? I tak, nie masz gustu skoro koszula ala płaszcz przeciwdeszczowy Ci sie podoba. Jezusie, nie wiedziałem, ze <jakikolwiek> facet potrafi obrazic sie o taka pierdołe. Podobnie mam jak mowie mojej kobiecie, ze mi sie jej fryzura nie widzi. Pozdrawiam. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 14 września 2008 Autor Opublikowano 14 września 2008 niech ktos usunie te posty, bo to jak dyskusja z autystycznym 5cio latkiem Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 Teraz to ty mnie obrażasz. No wez pobij mnie jeszcze, bo srkrytykowałem twoja koszule. Dobra. Koncze, bo widze, ze i tak nie wygram i nie wytlumacz, ze nic złego na mysli nie miałem. <Epic Fall> O to mi się podoba, ubrałbym nawet. Widać, że jakis powrot do retro zapanował w tym trendzie. Zamszowy garniak Cytuj
Tori 12 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 i babciny sweter.. nie uważasz, że trochę przeginasz z tym, że masz się za jakieś medium? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 (edytowane) Sweter jak sweter, nie oceniam, bo nie nosze. A medium nie byłem, nie jestem i nie chce być, po prostu nie lubie jak ktos sie dopierdala do mnie osobiście. Jeszcze jedno, spojrz na swoje posty z tematu Szmaty, albo Pokaż swoja twarz. Sam zachowujesz sie jak jebany guru, a czepiasz sie mnie. Wystarczyło napisac, ze jakis ciuch mi sie nie podoba, a skoczyłes na mnie jakbym ci matke skrzywdził. Hipokryta. Edytowane 14 września 2008 przez gekon Cytuj
hdx 86 Opublikowano 14 września 2008 Opublikowano 14 września 2008 gekon nie masz gustu, wiesz? to tylko moje zdanie więc bez napiny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi