Opublikowano 7 września 200816 l Dobre jest. Dobre jeany do tego plus nie-skate'owe buty i może pasować. Jakbym miał na zbyciu 2 stówy to może bym sobie cos takiego sprawił
Opublikowano 7 września 200816 l mój dziadek jak byl w partyzantce za 2 wojny swiatowej to takie mieli nie no wyglada bardzo retro ale lus
Opublikowano 7 września 200816 l Bartek, ostatnio takie koszule kupowałem pracownikom na fakturę, chyba po 30zł brali ze zniżką dla firm. Następnym razem pomyśleć o Tobie? Jeszcze takie buty fajne po stówce były z metalowym czubkiem i spodem.
Opublikowano 8 września 200816 l Tak przy okazji, zdążyłem zakochać się w tej szarej kurtce, którą wkleił Kamaz (fota z murzynem)
Opublikowano 12 września 200816 l Autor Perry, Come On!’s przytlilbym ta koszule + fajne butki Mad Foot
Opublikowano 12 września 200816 l A ja powiem tak. Nie macie gustu. Albo wklejacie fotki na 'szczęsliwy traw' z google, bo 99% pokazanych ciuchów w temacie to LOL
Opublikowano 13 września 200816 l A zanim to napisałeś, to przeczytałes w ogóle o co chodzi w tym temacie? czy tak tylko napierdalasz na oślep mądrościami?
Opublikowano 13 września 200816 l A ja powiem tak. Nie macie gustu. Albo wklejacie fotki na 'szczęsliwy traw' z google, bo 99% pokazanych ciuchów w temacie to LOL kolege pewno jeszcze ubiera mama....
Opublikowano 13 września 200816 l Tak, kupuje mi kurtki z eko-skory za 100zł na bazarze. Daruj sobie takie komenty, bo nie do ciebie pije. A zanim to napisałeś, to przeczytałes w ogóle o co chodzi w tym temacie? czy tak tylko napierdalasz na oślep mądrościami? A zanim wyprowadziłes swoją konstruktywna krytyke przeczytałeś co napisalem czy tak tylko 'napierdalasz' posty, żeby dobić do 100%? Nie napisałem, ze te ciuchy nie będą modne. Napisałem, że wiekszość tych rzeczy jest brzydka np. ta koszula o kroju płaszcza przeciwdeszczowego i noszenie czegos takiego jest bezguściem. W tamtym sezonie modne były bluzy w poziome pasy. nie napiszesz, że to bezguście, bo "taka była moda"? Nie lubie się kłocic, kto mnie zna ten wie - wiec na drugi raz czytajcie dokładniej Panowie. Pozdro Edytowane 13 września 200816 l przez gekon
Opublikowano 13 września 200816 l Autor nie wiem w ogole po co to piszesz gekon, jak ci sie nie podoba to pokaz jakie ciuchy sa wg ciebie godne uwagi
Opublikowano 13 września 200816 l Ale po co 'co' pisze? To pierwsze, ze mi sie ciuchy nie podobają z tego samego powodu, z ktorego Ty piszesz, że Ci się podobają. Wyrazam opinie. A to pod Twoim postem napisalem dlatego, bo nie lubie jak ktos mnie obraza skoro ja nikogo nie obrazam(nie mam takiego zwyczaju) Jak dzieci. http://z.about.com/d/mensfashion/1/0/L/2/jv_19.jpg Teraz mozna się smiać. Garniak Reserved + świetne skorzane buty, ktore są słabo widoczne. Tylko koszule bym zmienił.
Opublikowano 13 września 200816 l Autor a powiedz mi kiedy ja cie obrazilem ? bo to moja pierwsza odpowiedz na twojego posta a co do pytania "co" piszesz, mialem na mysli krytyke naszego gusty i pewnie doskonale wiedziales o co mi chodzi. nie wyrazasz opinii tak jak ja, bo ja napisalem ze cos mi sie podoba a ty ze ja nie mam gustu daj juz spokoj bo zal
Opublikowano 13 września 200816 l No ale o co Ci chodzi? Pytasz mnie o cos, a potem piszesz 'daj spokoj, bo zal'? I tak, nie masz gustu skoro koszula ala płaszcz przeciwdeszczowy Ci sie podoba. Jezusie, nie wiedziałem, ze <jakikolwiek> facet potrafi obrazic sie o taka pierdołe. Podobnie mam jak mowie mojej kobiecie, ze mi sie jej fryzura nie widzi. Pozdrawiam.
Opublikowano 14 września 200816 l Autor niech ktos usunie te posty, bo to jak dyskusja z autystycznym 5cio latkiem
Opublikowano 14 września 200816 l Teraz to ty mnie obrażasz. No wez pobij mnie jeszcze, bo srkrytykowałem twoja koszule. Dobra. Koncze, bo widze, ze i tak nie wygram i nie wytlumacz, ze nic złego na mysli nie miałem. <Epic Fall> O to mi się podoba, ubrałbym nawet. Widać, że jakis powrot do retro zapanował w tym trendzie. Zamszowy garniak
Opublikowano 14 września 200816 l i babciny sweter.. nie uważasz, że trochę przeginasz z tym, że masz się za jakieś medium?
Opublikowano 14 września 200816 l Sweter jak sweter, nie oceniam, bo nie nosze. A medium nie byłem, nie jestem i nie chce być, po prostu nie lubie jak ktos sie dopierdala do mnie osobiście. Jeszcze jedno, spojrz na swoje posty z tematu Szmaty, albo Pokaż swoja twarz. Sam zachowujesz sie jak jebany guru, a czepiasz sie mnie. Wystarczyło napisac, ze jakis ciuch mi sie nie podoba, a skoczyłes na mnie jakbym ci matke skrzywdził. Hipokryta. Edytowane 14 września 200816 l przez gekon