Skocz do zawartości

Fejk czy legit ?

Featured Replies

• Odpowiedzi 144
  • Wyświetleń 28,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też tak mi się wydawało, ale wolałem zapytać :biggrin:

Opublikowano

kolega ma podróbki, ale on w indiach kupował

Opublikowano

DSC09690.JPG

To są oryginały? Nie powiem, wyglądają ciekawie, cena też okazyjna bo za 2 stówki, ale od kiedy robią takie czaki?

Opublikowano

DSC09690.JPG

To są oryginały? Nie powiem, wyglądają ciekawie, cena też okazyjna bo za 2 stówki, ale od kiedy robią takie czaki?

co w nich nadzwyczajnego oprócz koloru gumy?

Opublikowano

są ze skóry, a nie szyte ze starego prześcieradła?

Opublikowano

Czaków jest milion pincet modeli i skórzane też robią.

Opublikowano

Mnie bardzo o kolor podeszwy chodziło, myślałem, że biała guma to jakiś znak rozpoznawczy czy coś. Podobnie jak nie ma zielonego Mikołaja

Opublikowano

kolor podeszwy ma byc a'la VINTAGE, czyli pozolka podeszwa, tak jak robi to Nike itp...

za dwie stowki warto.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Raczej wszystko Bape co jest na allegro to fejki, co nie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Te tanie conversy z allegro to fejki? Bym sobie drugą parę wysokich dokupił. A bardziej jestem w stanie uwierzyć w tę niższą cenę po znajomości niż w tak chamski podrób

http://www.allegro.pl/item1057621753_trampki_converse_all_star_chuck_tayor_high.html

Opublikowano

Sorki pomyłeczka, do usunięcia

Edytowane przez Ore

Opublikowano

skorzane konwersy sa chyba tylko na cienkiej podeszwie takze moim zdaniem fake

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, ale skorzane conversy są też na grubej podeszwie

A to moje to to z linku wyzej? Jak w ogole rozpoznac fejka?

Opublikowano

mają gwiazdkę po zewnętrznej stronie

innych pomysłów nie mam :(

Opublikowano

Pisałem już, że nie da się odróżnić fejka od oryginału na podsawie zdjecia. Dobrego fejka :P . Ludzie, ktorzy to robia ( np.: dla Policji ) są specjalnie szkoleni przez firmy odzieżowe.

Opublikowano

Faktycznie, nie ma co sie (pipi)ić i dać 100 więcej. Bede miał przynajmniej czyste sumienie, ze mam legita. No i imidż skoczy o stówkę więcej;]

Bo mam niskie granatowe i cholernie mi sie te butki spodobały wiec planowałem dokupić jeszcze takie

http://www.allegro.pl/item1065611459_trampki_converse_all_star_113895_slim_hi_42.html

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ej, ale ona jest damska.

Opublikowano

Może mamie na urodziny kupuje

Na pewno fejk

Opublikowano

Fejk jak ch.uj. I jeszcze wysyłka za 70 złotych, skąd oni to kur.wa wysyłają?

Opublikowano

Moja siora kupila takiego adicolora teraz na allegro za 260 zl z przesylka. Fake? Te adicilory SW Stormtrooper za 2 stowy to fejki, bo bym wciagnal, super sa.