Skocz do zawartości

Fejk czy legit ?

Featured Replies

• Odpowiedzi 144
  • Wyświetleń 28,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fejk jak ch.uj. I jeszcze wysyłka za 70 złotych, skąd oni to kur.wa wysyłają?

Google mowi, ze z Chin

Opublikowano

to nie jest adicolor raczej, zwykła bluza firebird z adidas originals

w sklepie kosztują 250-300zł, więc odejmij od tego z 50 i wyjdzie ci cena jaka na allegro powinna być :rolleyes:

Opublikowano

Chyba ze gosciu ma nadwyzki z fabryki wtedy moze za polowe ceny sprzedawac spokojnie.

Opublikowano

nabrałem sie w lutym na adicolora "goofy" koles sprzedawal po jednej sztuce 3 rodzaje bluz (notabene nie kermit) wyrzygalem 300zł. goofy po pierwszym praniu "zszedł" na allegro naprawde trzeba sie naszukac by znalesc oryginałke. adicolorów juz nie kupuje na allegro.

Opublikowano

Nie kupiłbym mimo, ,ze jestem fanem sw, chyba, że na jakis konwent :thumbsup:

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Dobra jest, do tego dobra bluza stormtrooper i buty stormtrooper high, akurat nie moglem znalezc bluzy stormtrooper, to dalem z vaderem. Mnie sie podoba, jestem fanem, nie nosze przyciasnych spodenek, ani swiecacych kurteczek i sweterkow w paski... no mam ejdna swiecaca kurteczke, ale rzadko zakladam :blush:

O bluza ta, tylko ze kosztuje 2 stowki

http://allegro.pl/bluza-adidas-adicolor-star-wars-rozm-l-od-reki-i1204828087.html

Tych stormtrooperow co patrzylem juz nie ma, ale te calkiem spoko

http://allegro.pl/buty-adidas-superskate-star-wars-stormtrooper-42-i1192964789.html

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Fajne te Superskate, ogolnie jako model, nie tylko edycja SW. Chetnie bym takie przyjal na zime, ale nigdzie nie widze chocby podobnego CW.

Opublikowano

Ja mam Yody. Pasuja do lnianych spodni, do tego wygodne :)

Opublikowano

omg z różowym będzie chodził, jaki pe.dał :confused:

Opublikowano

mimo połączenia różowego, błekitnego i fioletowego, to aż tak pedalsko nie wygląda

Opublikowano

no, przede wszystkim bluza jest czarna

Opublikowano

Co stanowi idealne polączenie z rożowym kwiatkiem adasia

Opublikowano

Ale na zywca lepiej sie prezentuje i nie jest pedoefowa