Gość _Be_ Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Buty, buty, buty. Ja uwielbiam tą cześć garderoby nie wątpie że dużo ludzi tutaj też (banny;]. Jakie lubicie laczki? Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Sneakersy ogółem. Preferuję Nike, Vans i Visvim (choć to ostatnie to póki co marzenia ;]) . Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Kicksy nad zycie! Nike, Adidas, Supra Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Sneakersy ogółem. Preferuję Nike, Vans i Visvim (choć to ostatnie to póki co marzenia ;]) . marzysz o takich ? Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 (edytowane) Nie. O klasycznych, czarno-białych. Ale tymi też bym nie pogardził. Na nodze wyglądają fantastycznie. Z tym ,że póki co nie stać mnie na buty za min. 500$ (jeśli chodzi o mój rozmiar ;] ). Edytowane 1 września 2008 przez mord00k Cytuj
okens 541 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Zdecydowanie NIke, Jordany, do kosza And1( ale szybko sie rospadaja), nigdy polbuty. Wogole zawsze staram sie kupowac biale obuwie( chociaz czasdami robie wyjatki). Tu macie fote tego w czym popierdzeilam aktualnie: Te polewej sluza jako wyjsciowe, wyzsze i lekko juz znoszone po prawej to buty do gry w kosza i pracy Cytuj
Tori 12 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Buty, buty, buty. Ja uwielbiam tą cześć garderoby nie wątpie że dużo ludzi tutaj też (banny;]. Jakie lubicie laczki? Ja też lubię buty, bo bez nich kamienie i szkło wbijają się w stopę. W sumie to pasuje mi wszystko prócz butów na rzepy i tych śmiesznych wysokich, w których Kamaz się lubuje. No oczywiście pomijam temat glanów, w których metale potrafią pocinać w środku lata, na zimę żółtki jak najbardziej. Aha, nie pasują mi też buty do koszykówki, mają gówniany kształt. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Ja ze sportowych nosze glownie reeboki, jeszcze sie na nich nie zawiodlem. Poza tym hilfigery, geoxy. Nie lubie butow typu tanio kupic szybko wyrzucic, but powinien sluzyc latami. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 I żeby je'bał latami. Buty max 2 lata trzymam, dłużej nie wytrzymują deck'a. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Ostatnio bardzo spodobały mi się buty Umbro, Pumy i Reeboki. Adidasy w większości za bardzo dresiarskie dla mnie, co do Nike to głównie sportowe. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Kiedys pijana kolezanka wpadla mi pod nogi i krzyczala, ze mi smierdza buty. Mialem wtedy smieszne adidaski z bazaru, ale i tak wzialem to sobie do serca. Teraz moje buty, myte Meglio i smarowane kremem Nivea (powaznie) po prostu pachna. Nigdy nie je.bia. Polecam, bo nie wiadomo co sie moze w zyciu zdarzyc. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 ogolnie to mozna myc nogi ale sa tez takie kropelki do butow po kropelce do buta raz na jakis czas na noc i ladnie pachnie Cytuj
Gu666u 0 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Vans, Fallen, Circa- Trzy najlepsze marki jak dla mnie. Porządne, mocne, fajne butki Cytuj
szeni 114 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Tak, ale buty nie je.bia tylko od potu, ale takze od kurzu czy ziemi. Takze recepta na je.banie butow jest przede wszystkim ich regularne mycie. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Tak, ale buty nie je.bia tylko od potu(...) Nie? Cytuj
hdx 86 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Dla mnie przede wszystkim Circa, Emerica i ewentualnie Etnies. Mam obecnie Circa Tre. Kupiłem je ze względu na fajny, old schoolowy wygląd: Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Nie trawię takich "spasionych" języków. Cytuj
mj 13 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 (edytowane) tylko najki. na zdjeciu, ktore zaprezentowal okens butki po lewej sa bjuti edit:podobne do dunk'ow Edytowane 1 września 2008 przez mj Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Ja uwielbiam buty, szanuje je dlatego dosyc dlugo chodze i mam zawsze 2 pary biale i czarne, obecnie korzystam z bialych Nike i czarnych adasiow, czarne mam juz 2 lata a wygladaja jeszcze calkiem znosnie, jeszcze nigdy sie nie zawiodlem na oryginalnych butach, a mialem juz i reeboki i pumy, teraz chce sobie kupic cos takiego: http://allegro.pl/item427555923_buty_kappa...5_promocja.html w kazdym badz razie napewno Kappa. Cytuj
okens 541 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Heh panowie, bo przeciez buty pierze sie najzwyczajniej w pralce... Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Lewy fajny. Prawy gejowski. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Okens no chyba ty. Nie wiesz że się niszczą od prania? Cytuj
okens 541 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Okens no chyba ty. Nie wiesz że się niszczą od prania? Echhh ale wygladaja jak nowe i nie pachna brzydko PS. nic nie trwa wiecznie Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Sneakersy ogółem. Preferuję Nike, Vans i Visvim (choć to ostatnie to póki co marzenia ;]) . Mordok, gdzie mozna dostac te Visvim? drogie to rozumiem? ale te co Port mial keidys wy(pipi).ane Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Ebay. zwykle x>350$ Tylko Port to trochę inny kaliber, ju noł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi