Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buty, buty, buty. Ja uwielbiam tą cześć garderoby nie wątpie że dużo ludzi tutaj też (banny;].

Jakie lubicie laczki?

Opublikowano
Sneakersy ogółem.

Preferuję Nike, Vans i Visvim (choć to ostatnie to póki co marzenia ;]) .

marzysz o takich ?

visvim-camo-g-line-fbt-1.jpg

Opublikowano (edytowane)

Nie. O klasycznych, czarno-białych. Ale tymi też bym nie pogardził. Na nodze wyglądają fantastycznie.

Z tym ,że póki co nie stać mnie na buty za min. 500$ (jeśli chodzi o mój rozmiar ;] ).

Edytowane przez mord00k
Opublikowano

Zdecydowanie NIke, Jordany, do kosza And1( ale szybko sie rospadaja), nigdy polbuty. Wogole zawsze staram sie kupowac biale obuwie( chociaz czasdami robie wyjatki). Tu macie fote tego w czym popierdzeilam aktualnie:

Te polewej sluza jako wyjsciowe, wyzsze i lekko juz znoszone po prawej to buty do gry w kosza i pracy :P

1000059bf2.jpg

Opublikowano
Buty, buty, buty. Ja uwielbiam tą cześć garderoby nie wątpie że dużo ludzi tutaj też (banny;].

Jakie lubicie laczki?

Ja też lubię buty, bo bez nich kamienie i szkło wbijają się w stopę.

W sumie to pasuje mi wszystko prócz butów na rzepy i tych śmiesznych wysokich, w których Kamaz się lubuje. No oczywiście pomijam temat glanów, w których metale potrafią pocinać w środku lata, na zimę żółtki jak najbardziej.

Aha, nie pasują mi też buty do koszykówki, mają gówniany kształt.

Opublikowano

Ja ze sportowych nosze glownie reeboki, jeszcze sie na nich nie zawiodlem. Poza tym hilfigery, geoxy.

Nie lubie butow typu tanio kupic szybko wyrzucic, but powinien sluzyc latami.

Opublikowano

I żeby je'bał latami.

Buty max 2 lata trzymam, dłużej nie wytrzymują deck'a.

Opublikowano

Kiedys pijana kolezanka wpadla mi pod nogi i krzyczala, ze mi smierdza buty. Mialem wtedy smieszne adidaski z bazaru, ale i tak wzialem to sobie do serca. Teraz moje buty, myte Meglio i smarowane kremem Nivea (powaznie) po prostu pachna. Nigdy nie je.bia. Polecam, bo nie wiadomo co sie moze w zyciu zdarzyc.

Opublikowano (edytowane)

tylko najki.

na zdjeciu, ktore zaprezentowal okens butki po lewej sa bjuti

edit:podobne do dunk'ow

Edytowane przez mj
Opublikowano

Ja uwielbiam buty, szanuje je dlatego dosyc dlugo chodze i mam zawsze 2 pary biale i czarne, obecnie korzystam z bialych Nike i czarnych adasiow, czarne mam juz 2 lata a wygladaja jeszcze calkiem znosnie, jeszcze nigdy sie nie zawiodlem na oryginalnych butach, a mialem juz i reeboki i pumy, teraz chce sobie kupic cos takiego:

http://allegro.pl/item427555923_buty_kappa...5_promocja.html

w kazdym badz razie napewno Kappa.