Opublikowano 21 września 200816 l jak uwazacie ?? nie koniecznie w tej kolorystyce kumpel ma takie, tylko czerwone, trochę znoszone ale nadal się zaje.biaszczo prezentują
Opublikowano 22 września 200816 l Dobra , juz kiedys te buciwo pokazylem w 'szmatach', kupilem je pare miechow temu i chcialem napisac pewna ciekawa informacje na temat tychze butkow ale jakos zapomnialem. Otoz, zaje.biscie prezentuja sie na nodze : D Nie sa takie typowo skejciarskie, bo wiecie jak wygladaja skejciarskie buty, nie? Sa takie rozje.bane i grube. Tzn, nie wszystkie, ale duza wiekszosc. No i co takiego jest wyjatkowego w tych butkach? Wlasnie to, ze nie sa takie je.bitnie grube, tylko sa takie no... idealne, w sam raz, sa fajnie szyte, swietnie wygladaja, jak normalne butki :] http://skateshop.pl/data/gfx/pictures/larg...152705628_1.jpg Dobra, wiem, sa biale, ale sa fajne. Naprawde ! @Tori - fak, nie pomyslalem o tym : / Edytowane 23 września 200816 l przez Sztajniec
Opublikowano 23 września 200816 l W kontakcie z otoczeniem wzrór odcisków nabierze nowego wymiaru- będzie po prostu wyglądać jak byś wsadził nogę do wiaderka z kleikiem do papy. Edytowane 23 września 200816 l przez Tori
Opublikowano 24 września 200816 l a ja dorwalem takie : bardzo ciezko bylo znalezc w necie zdjecie wszedzie tylko bialo/czarne lub bialo/zielone super buty bardzo wygodne i pasuja do wszystkiego.
Opublikowano 24 września 200816 l Zgadzam się z Mateuszem, prawie jak Nike Capri ale biała łyżwa dodaje efektowności.
Opublikowano 24 września 200816 l No to i ja się pochwalę moimi butkami Na co dzień chodzę w czarnych Nike air series 6B i białych Kappa Babylon a marzą mi się takie :
Opublikowano 24 września 200816 l Najeczki fpytę, a Kappy też niezłe. Te ostatnie mi się nie podobaja
Opublikowano 24 września 200816 l No to i ja się pochwalę moimi butkami Na co dzień chodzę w czarnych Nike air series 6B i białych Kappa Babylon a marzą mi się takie : Let me guess... Nosisz polo z postawionym kołnierzykiem i elo wytarte dżinsy?
Opublikowano 24 września 200816 l RBK S Carter Basketball Mid, ale jaki ma numer to nie wiem Chcialem sobie kupic nowa pare, bo moja lekko znoszona, ale nie moge nigdzie tego znalezc... EDIT: Reebok S. Carter II BBall Mid
Opublikowano 24 września 200816 l Let me guess... Nosisz polo z postawionym kołnierzykiem i elo wytarte dżinsy? jeszcze mnie nie poje$%ło.
Opublikowano 24 września 200816 l Oby jeszcze polo i wytarte spodnie- zamiast tego wełniane dresy i koszula ze smokiem na plecach xDDD
Opublikowano 24 września 200816 l Oby jeszcze polo i wytarte spodnie- zamiast tego wełniane dresy i koszula ze smokiem na plecach xDDD o sobie mówisz?
Opublikowano 24 września 200816 l Oby jeszcze polo i wytarte spodnie- zamiast tego wełniane dresy i koszula ze smokiem na plecach xDDD o sobie mówisz? nie rzucaj sie wszyscy widzieli twoje foty