rajnerGT 159 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 i co masz coś do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 i co masz coś do mnie? Oby jeszcze polo i wytarte spodnie- zamiast tego wełniane dresy i koszula ze smokiem na plecach xDDD o sobie mówisz? priceless Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 i co masz coś do mnie? Oby jeszcze polo i wytarte spodnie- zamiast tego wełniane dresy i koszula ze smokiem na plecach xDDD o sobie mówisz? priceless hehe czyzby nowy Fragi? bedzie straszyl kumplami i ustawial sie na solowki z ludzmi z foruma? Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 nie, nie będę. zawiedziony? trudno Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Troszkę luzu i dystansu do siebie. Konsolomaniacy a tacy zawistni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alec 2 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Nie odbierajmy zycia zbyt powaznie :spox: :spox: wiecej luzu Cytuj Odnośnik do komentarza
Blok 6 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 beskitu, to tylko ubrania, a spinacie się jakby wam co najmniej matki pomordowali, jeśli ktoś złe słówko chociażby szepnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hdx 86 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Bo się przyjęło, że człowiek poniekąd przez ubiór wyraża siebie. Jakbym zobaczył takiego RajneraGT na ulicy to bym (pipi)ł daleko! Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 polećcie jakieś pantofle, najlepiej brązowe, albo czarne, tylko nie takie pod garnitur, lecz bardziej wygodne i na co dzień, żeby pasowały pod sportową marynarkę i do dżinsów. Wiecie, tak żeby się przylansować w klubie, w restauracji i żeby też się wygodnie chodziło. Nigdy w takich nie chodziłem, to i rozeznania nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 (edytowane) polećcie jakieś pantofle, najlepiej brązowe, albo czarne, tylko nie takie pod garnitur, lecz bardziej wygodne i na co dzień, żeby pasowały pod sportową marynarkę i do dżinsów. Wiecie, tak żeby się przylansować w klubie, w restauracji i żeby też się wygodnie chodziło. Nigdy w takich nie chodziłem, to i rozeznania nie mam. tu nie ma co polecac, wystarczy isc do sklepu z tego typu butami i nie rozgladac sie za swiecacymi 'lakierkami' tylko butami o podobnym kroju, ale zrobionym ze skory (przewaznie). Co za roznica jakiej firmy to bedzie i tak nikt tego nie zauwazy. ew. dla przykladu moze byc cos takiego: http://www.shoes.com/Shop/ProductDetails.aspx?p=EC1110545 http://www.shoes.com/Shopping/ProductDetai...&pg=5061554 http://www.shoes.com/Shopping/ProductDetai...&pg=5071975 - tego kroju tez sa niczego sobie, ale raczej inny wzor/kolor. Ogolnie chodzilo mi o inne, ale nie moglem ich znalezc w necie... Edytowane 25 Września 2008 przez Forebode Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 polećcie jakieś pantofle, najlepiej brązowe, albo czarne, tylko nie takie pod garnitur, lecz bardziej wygodne i na co dzień, żeby pasowały pod sportową marynarkę i do dżinsów. Wiecie, tak żeby się przylansować w klubie, w restauracji i żeby też się wygodnie chodziło. Nigdy w takich nie chodziłem, to i rozeznania nie mam. tu nie ma co polecac, wystarczy isc do sklepu z tego typu butami i nie rozgladac sie za swiecacymi 'lakierkami' tylko butami o podobnym kroju, ale zrobionym ze skory (przewaznie). Co za roznica jakiej firmy to bedzie i tak nikt tego nie zauwazy. w sumie racja. Chciałem żebyście mieli świadomość, że kupuje sobie takie buty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Jesli chodzi o firmy w ogole robiace takie buty to w usa jest to najczesciej (z tych popularniejszych i nie za drogich) Kenneth Cole i Stacy Adams, ale nie wiem czy w Polsce macie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Forebode - chu.jowizna te buty Manor - przejdź po sklepach z butami, wiesz, gino rossi, wojas, albo chociaż ccc. Powinieneś znaleźć coś, sam swego czasu szukałem podobnych Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 pokaz cos godnego uwagi w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 (edytowane) najfajniejszy but sporotowy ever [chodiz mi o model, kolorystyk jest za duzo hehe] nike air max 1 :love: Edytowane 25 Września 2008 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 chu/owe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 ;<< Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Co one mają w podeszwie, szufladkę na strzykawki? Brzydkie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Okropne przykro mi Banny na tym forum nie ma ślepego kultu AF1. Z najków to SB od Paul'a Rodrigueza Najbardziej lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 pokaz cos godnego uwagi w takim razie. nie chce mi sie w necie szukać Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 oh, to są najwspanialsze runnery an swiecie - super wygodne i lekkie ale no nei przekonam Was widze te sbki dobre, chociaż za bardzo skate Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 No skejt, skejt, ale w sumie teraz jakieś do biegania bym se kupił, ale brak sianka ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 (edytowane) Okropne przykro mi Banny na tym forum nie ma ślepego kultu AF1. Z najków to SB od Paul'a Rodrigueza Najbardziej lubię. imo zbyt przybajerzone ja lubie prosty wyglada butow najlepiej bez zbednych ozdobnikow. musial bym je zobaczyc w realu. ps: w sumie te biale sa tylko ok. Edytowane 26 Września 2008 przez wielad Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Te Bartka buty z czerwonym są niezłe. Ale pewnie kosztują ze 350zł więc niech się nimi wypchają, chamy z najki. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Kamaz_ 7 Opublikowano 26 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Okropne przykro mi Banny na tym forum nie ma ślepego kultu AF1. Z tym, ze Banny pokazal Air maxy, a nie Air force'y. Z maxow podoba mi sie tylko safari pack: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi