Plugawy 3 703 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 (edytowane) a mi sie widzą, takie Conversowate są, tylko szkoda że białe Edytowane 4 października 2008 przez Plugawy Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 wczoraj kupilem sobie te, cale ze skory, za(pipi)iscie wygodne: http://www.shoes.com/Shop/ProductDetails.aspx?p=61842 Cytuj
Tori 12 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Dla mnie z Adio buty Jeremiego Wraya to jedyny, słuszny i najlepszy model skejtowych butów, jaki zobaczył światło dzienne. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 znaczy sie te z duzym logo na boku ? eee, no coz, kazdy ma swoj gust ;] ja tam wole gdy wszelkie znaczki sa jak najmniej widoczne Cytuj
Tori 12 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 znaczy sie te z duzym logo na boku ? eee, no coz, kazdy ma swoj gust ;] ja tam wole gdy wszelkie znaczki sa jak najmniej widoczne Cytuj
hdx 86 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Są świetne, chyba brązowe bym łyknął. Ale jak każde buty Adio są pewnie pierońsko drogie. No właśnie, jaka cena? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 (edytowane) No piękne są. Ja ostatnio za Adio Snap dałem 169zł bo jakieś promo było. Dziś jade się rozejrzeć za nową parą. Chciałbym Falleny Africa ale nie dam 320zł, poeybao. Edytowane 11 października 2008 przez _Be_ Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Bartek ,a gdzie jedziesz? do galerii ? napisz mi pozniej co i jak tam plz Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Ktos z was by sie skusił na taki zestawik? (Foto w lepszej jakosci jakby ktos chcial sie przyjrzec) Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Rozumiem, że tymi farbkami miałbym sobie buty pomalować? Takiego absurdu nie widziałem jak żyję. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 To chyba jakiś żart jest. Abstrahując od tego ,że takie pomalowane ręcznie buty byłyby cholernie brzydkie to jeszcze nie chciałbym ich mieć na nogach podczas opadów deszczu kiedy obrazek zlałby się w jedną wielką plamę. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 forebode kupil sobie buty w ktorych lataja yebane cygany po poznanskich domach towarowych. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 ...moje nowe buciaszki... ...now, tremble, world... :twisted2: Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Nic nie powiem, bo jak mi kopa wnich zasadzisz, to bedzie ciezko. A na serio, to ile one waza? Strzelaja laserami? Wygladaja jak nabuchodonozor. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 (edytowane) Na paczce wypisali mi 3, 9 kilo, ale zamawiałem jeszcze spodnie, więc można jakieś 400 gramów odliczyć... ...laserów sie nie doszukałem, ale kto wie, kto wie A zanim będe strzelał kopami na lewo i prawo to pierw musze się nauczyć w tym chodzić...to moje pierwsze glaniory na podeszwie typu tower Edytowane 14 października 2008 przez Siara_iwj Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Przypomnialo mi sie jak wszczecinie jak bylem mlodszy byla moda na techno i wszystkie laski w takich biegaly, wygladalo to przekomicznie. Widze ze moda na love parade i buty na koturnach nie umarla Wogole to ile kosztowaly? Wyglada na droga inwestycje. Abstrahując od tego ,że takie pomalowane ręcznie buty byłyby cholernie brzydkie to jeszcze nie chciałbym ich mieć na nogach podczas opadów deszczu kiedy obrazek zlałby się w jedną wielką plamę. Dlatego sam bym ich nigdy nie kupil, nie wiem jak zachowala by sie ta farba, ale wiem ze ludziom ktorzy customizuja sobie buty trzyma sie czesto lepiej niz orginalna. A brzydkie wcale nie musza byc Raz. Dwa. Trzy.Cztery. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Buty na koturnach to chyba nosza ludzie sluchajacy schranzu, np firmy Buffalo Tylko jak w tym kurwa tanczyc? : O Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Przypomnialo mi sie jak wszczecinie jak bylem mlodszy byla moda na techno i wszystkie laski w takich biegaly, wygladalo to przekomicznie. Widze ze moda na love parade i buty na koturnach nie umarla Wogole to ile kosztowaly? Wyglada na droga inwestycje. ...na rockmetalshop ( polska stronka) , chodzą 914 zł ( parodia...) Ale ja siedze teraz w UK i kupiłem z lokalnej stronki za 139 funtów, przeliczając koło 630 zł...jak już pisałem, polskie ceny to śmiech w żywe oczy... Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Boje sie ciebie Siara iwj Cytuj
mj 13 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Przypomnialo mi sie jak wszczecinie jak bylem mlodszy byla moda na techno i wszystkie laski w takich biegaly, wygladalo to przekomicznie. Widze ze moda na love parade i buty na koturnach nie umarla Wogole to ile kosztowaly? Wyglada na droga inwestycje. ...na rockmetalshop ( polska stronka) , chodzą 914 zł ( parodia...) Ale ja siedze teraz w UK i kupiłem z lokalnej stronki za 139 funtów, przeliczając koło 630 zł...jak już pisałem, polskie ceny to śmiech w żywe oczy... no tam jest tanio, tylko brac buty fajne, tylko szkoda ze nie biale ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi