Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ktos z was by sie skusił na taki zestawik?

Adicolor.jpg

(Foto w lepszej jakosci jakby ktos chcial sie przyjrzec)

widze ze becet lubisz customy, fajny zestaw ale nie zaufal bym swojej rece i "talentowi" malarskiemu. chociaz milo by bylo miec buty w barwach rasta, wlasnie widzial gdziues ktos moze buty z nawiazaniem do flagi rasta takiej jak mam w awatarku? chetnie bym sobie taki kupil.

14095_1.jpg

14095_2.jpg

14095_4.jpg

...moje nowe buciaszki...

...now, tremble, world... :twisted2:

mhmmmmmm.... imo ogromneeee, jestem ciekaw jak sie w takich chodzi.

Opublikowano (edytowane)

odpowiadajac sobie samemu na mojego posta znalazlem cos takiego

Adidas Superstar Kingston

http://www.discount-cheap.net/adidas-city-...aica-p-356.html

Adidas%20Superstar%20Halfshell%20City%20Kingston1.jpg

101330991620050009.jpg

Adidas Promodel Sounds of the City - Kingston

adidas-promodel-kingston.jpg

adidas-promodel-sounds-of-the-city-kingston-fango-black-calvi-1.jpg

Adidas Jamaica Decade Low

adidas-jamica-decade.jpg

decade-low-black.jpg

jestem w 100% przekonany zeby zamowic te 1. wie ktos jak sciagnac z stanow do polski?

Edytowane przez wielad
Gość el becetol
Opublikowano

Klasyk. Mialem juz kilka. Przy okazji zwracam uwage na tegoroczna edycje Puma Bode, jak dla mnie mega świerze.

puma-bode-2008.jpg

Opublikowano

poraza mnie wasza zyczliwosc dla tych butow, czekam az pierwszy zacznie po nich jechac , ale widac ludziom sie podobaja ;o

Opublikowano

Te buty transformersy myślałem, że to jakieś prowo, ale jak ziomek zaczął gadać że jest kupił gdzieś tam to umarłem. To jakies Turbo-goth noszą razem z takim płaszczem.

29736_1.jpg

Ej kur'wa te buty tam są, olololololololol

Opublikowano (edytowane)

Taki outfit i do boju odgryzac kurczakom glowy.

W kazdym razie, nie wiem jak normalny czlowiek moze sie w takim czyms pokazac, a tym bardziej jakie to musi byc "wygodne".

Edytowane przez komar737
Opublikowano
1.jpg

3.jpg

Podoba mi się logo firmy przypominające kask Stiga. Takie buty mógłbym nosić, ale pewnie są bardzo drogie.

Opublikowano

To na pewno podpucha. Przecież Siara nie założyłby na siebie takich butów, bo to byłaby siara. Zresztą takiego czegoś się chyba nie da nosić. Przynajmniej ja sobie tego nie wyobrażam. Więcej żelastwa niż skory i innych tworzyw, 10kg na nogach i status "miejscowego szatanisty". Yeah