Tori 12 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Siara to songo, łazi w tych butach, śpi, skacze, kopie, a jak ktoś go zaczepi to je zdejmuje i kopie z prędkością błyskawicy :> Na łapach ma jeszcze ich odpowiednik- 50kilowe pieszczochy Cytuj
wielad 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Siara to songo, łazi w tych butach, śpi, skacze, kopie, a jak ktoś go zaczepi to je zdejmuje i kopie z prędkością błyskawicy :> Na łapach ma jeszcze ich odpowiednik- 50kilowe pieszczochy i zabija smrodem z skarpetki w takich butach musi sie pocic noga Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Siara to songo, łazi w tych butach, śpi, skacze, kopie, a jak ktoś go zaczepi to je zdejmuje i kopie z prędkością błyskawicy :> Na łapach ma jeszcze ich odpowiednik- 50kilowe pieszczochy i zabija smrodem z skarpetki w takich butach musi sie pocic noga chcialbym uslyszec jak to wymawiasz. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 (edytowane) ...płaszczyk fajowy, mój jest nieco szerszy, z peleryną, jakie mieli kiedyś kierujący powozami, o taki, o: ...niestety został w Polsce, ale fotki butów i nowych gaci na mojej osobie wstawię jutro, ze specjalną dedykacją dla malkontentów ;> Edytowane 17 października 2008 przez Siara_iwj Cytuj
wielad 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Siara to songo, łazi w tych butach, śpi, skacze, kopie, a jak ktoś go zaczepi to je zdejmuje i kopie z prędkością błyskawicy :> Na łapach ma jeszcze ich odpowiednik- 50kilowe pieszczochy i zabija smrodem z skarpetki w takich butach musi sie pocic noga chcialbym uslyszec jak to wymawiasz. no pewno jakby zdjal z nogi tego nabuhomodozora nie dal bym rady nic wymowic. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 (edytowane) Wielad, nie wypierdziałbyś nawet słowa, gdybyś miał szansę powtórzyć mi to, co właśnie napisałeś, w cztery oczy... ... taka prawda, synek... Edytowane 17 października 2008 przez Siara_iwj Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 podspis mowi wszystko 'Anticlerical One-man Army' wiec serio to moze być 'szatanista' ale nei odbiegajmy od tematu ,bo sie offtop robi ;] Cytuj
wielad 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Wielad, nie wypierdziałbyś nawet słowa, gdybyś miał szansę powtórzyć mi to, co właśnie napisałeś, w cztery oczy... ... taka prawda, synek... pewno racja, bo jakbym cie zobaczyl w takim stroju jakie tu przentujesz najpierw bym pie.rdolnal ze smiechu potem moglibysmy ewentualnie rozmawiac... Cytuj
Manor 645 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Wielad, nie wypierdziałbyś nawet słowa, gdybyś miał szansę powtórzyć mi to, co właśnie napisałeś, w cztery oczy... ... taka prawda, synek... ale co cię boli, w takich butach będą ci nogi je.bać nieprzeciętnie, to nie jakaś zaczepka tylko stwierdzenie faktu. no chyba że te kosmiczne glany mają zamontowaną wentylację w środku. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Wielad, nie wypierdziałbyś nawet słowa, gdybyś miał szansę powtórzyć mi to, co właśnie napisałeś, w cztery oczy... ... taka prawda, synek... no chyba że te kosmiczne glany mają zamontowaną wentylację w środku. Wydaje mi się, że mogą miec rowniez winde i recepcje. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 ...a jaka pani za biurkiem siedzi...marzenie ;> Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 (edytowane) Tacy jak siara to pewnie chodza tylko po nocach. Jakiego dezodorantu uzywasz? Krew Kota? Edytowane 18 października 2008 przez komar737 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 (edytowane) ...bezwonny Gilette + perfumy BlackXS for men (dezodoranty śmierdzą jak woda do gardła...) Edytowane 18 października 2008 przez Siara_iwj Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 ...bezwonny Gilette + perfumy BlackXS for men (dezodoranty śmierdzą jak woda do gardła...) BlackXS - surprise surprise Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 a chodzisz w tym siara codziennie po ulicy ,czy tylko na jakies zloty takie rzeczy? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Ktos z was by sie skusił na taki zestawik? (Foto w lepszej jakosci jakby ktos chcial sie przyjrzec) Gdzie można kupić takie cuda i za ile? Cytuj
mord00k 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 (edytowane) Nie można. Tak sądzę. Edytowane 18 października 2008 przez mord00k Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 a chodzisz w tym siara codziennie po ulicy ,czy tylko na jakies zloty takie rzeczy? ...normalnie, na codzień, jak jest wystarczająco zimno. Ogólnie mam dwie schizy na ubieranie, to, co pokazywałem, a drugi to hippisowanie na lata 70 ( dżinsowe dzwony, kolorowe, lniane koszule itp.)...ale to drugie zaprezentuję jak wrócę do Polski...stay tuned ;> Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 a jak ludzie reaguja na Ciebie? wiesz, to nie jest typowy widok, wchodzisz po bulki a emerytki wyjmuja np. rozance. malujesz sie? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Nie można. Tak sądzę. Starasz się być zabawny? nie wychodzi ci Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Reakcja jest taka sama jak na widok murzyna, każdy się gapi, ogląda i wpada na słupy...nauczyłem się olewać. Heh...myślałem o paznokciach na czarno, ale mam je zawsze obskubane i ciulowo by to wyglądało ;> Cytuj
Gość Oran Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Zrób sobie kolczyk na falusku. Cytuj
Goodfella 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 To chyba polski wymysł że jak sie słucha metalu to trzeba wyglądać jak pensjonariusz Monaru, jak to tam w Anglii siara? Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 ...miałem labreta w brodzie, ale wyjąłem wieczorem, przysnęło mi się i obudziłem się na drugi dzień z zagojoną raną...nieźle wnerwiony... ...jak wygląda pensjonariusz MoNaru..? Pytam serio, bo nie moge sobie zwizualizować we łbie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi