Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te Etniesy są za(pipi)iste. Jak w ogóle wygląda sprawa sprowadzania ciuchów z zagranicy? Czy przy spadku wartości złotego jest to nadal opłacalny biznes?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

lacoste taka sama jakosc jak nike adidas puma czy reebok a to dlatego ze sa szyta w tych samych fabrykach w chinach czy tajlandi. naprawde ciezko mi znalezc roznice w tych markach, moge powiedziec tylko ze nike ktore ja kupuje jakos wolniej sie rozwalaja od innych, reeboki mi sie szybciej rozwalily ale moze dlatego ze od niedawna zaczynam dbac o obuwie za ktore zaplacilem pieniedzmi ciezko zarobionymi :)

ps: nie wiem czy na allegro znajdziesz orginalne lacosty, wszystkie te w cenach 2XXzl to fake radzilbym poszukac na zagranicznych serwisach, albo sklepeach internetowych.

Opublikowano (edytowane)

a ja takie

SA134944_1.jpg

tylko sznurowki sobie zmienilem na czarne i so idealne :)

olszamn te twoje najeczki troche jak na obcasie wygladaja, duza ta podeszwa strasznie ;/

Edytowane przez puszkin
Opublikowano
a ja takie

SA134944_1.jpg

tylko sznurowki sobie zmienilem na czarne i so idealne :)

Imo wtedy brzydko to wygląda, zero kontrastu czegokolwiek zwykle czarne buty. Ja zawsze jak czarne buty to białe szunrówki i na odwrót.

Opublikowano

no skoro Michau tak mwisz to tak pewnie jest

Imo wtedy brzydko to wygląda, zero kontrastu czegokolwiek zwykle czarne buty. Ja zawsze jak czarne buty to białe szunrówki i na odwrót.

ja tam wole, jak jest ladny jednolity kolor, biala podeszwa dla kontrastu wystarczy

Opublikowano

Rajts z podeszwą, ale i tak wole z kontrastowymi sznurówkami. Co do AF1 widziałem pjękne w galerii ale za 379zl nie daje wiecej niz 250zl za buty przynajmniej do tej pory tak było. Ale się szarpne też kiedyś ;]

Opublikowano

Czy ktos wie czy w Polandzie znajde takie butki (badz tez podobne do tych)? Jak narazie to tylko na jednej aukcji allegro je widzialem ale nie moj rozmiar.

208802364.jpg