_Kamaz_ 7 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Kuba, pokaz jakie wedlug Ciebie robia szal ; ] ? edit: swojego czasu dawalem je w szmatach, nie udalo mi sie ich dostac (nie do kupienia;/), moze nie jakis miod, ale z checia bym nabyl te papcie: O nieeeeeeeeeeeeeeeee Do tyc butow to kombo dresik + polimer na włosach, porazka. Nie spodziewalem sie tego po Tobie, to byl cios @el becetol - niezle, niezle, gdzie i za ile? :> Cytuj
QBH 246 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 gdyby nie znaczek na czubku to bylyby dla mnie idalne. do jeansow.... prawdziwa porazka to natomiast to co pokazal becetol, to nawet nie sa buty O_o. gdyby nie to forum, to bylbym w szoku na wiadomosc, ze w ogole ktos takie "cos" zaklada. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Ja jestem w szoku ze ktos w ogole kupuje taki pumy;p Cytuj
Tori 12 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Co para, to bardziej paskudna Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Mikołaj mi wiezie Niezłe, dołączam do pytania: gdzie i za ile ? Cytuj
hdx 86 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Mnie się również podobają. Nie zapominajmy o różnicy gustów, nie możemy się z tego powodu nienawidzić! Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Wstydziłbym się chodzić w ubraniach z napisem "Diesel". Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 dzinsy z napisem diesel kosztuja 500zl, raczej nie ma sie czego wstydzic. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Mogą kosztować i milion złotych, ale wciąż będą miały napis "Diesel". A Ty ubrałbyś spodnie z wielkim namalowanym ch/ujem warte 500 zł? Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 nie do tego pije. Chodzi mi o to, ze ludzie, ktorzy maja troche kumacji w temacie wiedza, ze jest to prestizowa firma. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 No i niestety materializm jest najważniejszą cechą naszego społeczeństwa. I ch'uj ze np. spodnie są na maksa zje'bane ale mają znaczek i kosztowały grubą kapuche. Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 No i niestety materializm jest najważniejszą cechą naszego społeczeństwa. I ch'uj ze np. spodnie są na maksa zje'bane ale mają znaczek i kosztowały grubą kapuche. No właśnie. Ubieranie się w drogie ciuchy tylko dlatego, że są drogie jest debilizmem i szczytem przewracania się w du.pie. Fajne super ekstra spodnie dizla za pięć stów (pięć (pipi)anych stów!). A co gdyby kosztowały stówę, Cegła? Powiedziałbyś, że to wiocha w nich chodzić, że za tanie? ;/ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Z racji promocji w supersklepie wziąłem 1 parę i druga mam za darmo adio, i ch'uj z malkotentami. Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 (edytowane) Chyba nie o to chodzi. Diesel jest prestiżową firmą, więc to lans mieć takie spodnie, a jeśli by kosztowały stówę, były fajne i marki mniej prestiżowej to też nie byłoby wiochy, bo za tanie. Są firmy tanie, fajne i są drogie, prestiżowe i (pipi)owe . Poza tym część modeli Diesla wygląda dobrze, a część źle, jak wszędzie, dlatego nie sądze, że jakby jakiś model był mega ch.jowy to by Cegła go założyl, bo to Diesel. edit: Fajne Adio ;] Edytowane 18 grudnia 2008 przez Wojtusior Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 "Fajne super ekstra spodnie dizla za pięć stów (pięć (pipi)anych stów!). A co gdyby kosztowały stówę, Cegła? Powiedziałbyś, że to wiocha w nich chodzić, że za tanie? ;/" lol, a gdzie ja cos takiego powiedzialem? Buty pokazalem, bo mi sie podobaja, ktos mowil, ze wiocha chodzic w butach z napisem diesel, ja mowie, ze to gruba firma i zadnej wiochy nie ma. Tyle. Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Dac 500 zl za spodnie ze znaczkiem dla znaczka samego, to fail, ale akurat diesel robi mega spodnie, i sa one warte swojej ceny. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 No, to spoko. Nie odnosiłem się konkretnie do dizla tylko o caly ruch społeczny pedzący za jak najmodniejsza i najdroższą marką. Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Z racji promocji w supersklepie wziąłem 1 parę i druga mam za darmo adio, i ch'uj z malkotentami. Pierwsze spoko ale drugie chu...we. Trzeba bylo wziasc ten kozacki model: Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Wyszło na to, że nie mam kumacji. Nazwa Diesel źle mi się kojarzy i tyle. Wiem, że to dobra i prestiżowa firma, bo wielu bananowców z mojej szkoły chodzi w takich ciuchach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 grudnia 2008 Opublikowano 18 grudnia 2008 Yaxa nie lubię brązu to raz, dwa nie mam za bardzo spodni żeby pasowały. Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 No te butki idealnie by pasowaly do rurek. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Same kiepskie te adio zostały, a jak są jakie fajne, to z jednym rozmiarem- albo dla midżetów, albo dla kajakarzy. Wiedzą jak wyzbyć się niesprzedanych egzemplarzy, sam chwilę w desperacji doszukiwałem drugiej pary, wmawiając sobie, że jest gratis. Ale czasem trzeba się ogarnąć. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 No jak dla mnie ideolo za rozmiarami 45 i są idealne od Adio. Były śliczne midy ale już nie było ;[ A te mi się podobają i to jest najważniejsze. @Yaxa myślisz, że ja chodze w rurkach? o_O Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 (edytowane) z twoją masą wyglądałoby to co najmniej śmiesznie jeśli byś się ofkoz zmieścił Edit do posta na dole: Nie mów tak, bo banny się obrazi A tak serio. to mi się też w ciul nie podobają rurki Edytowane 19 grudnia 2008 przez Figlarz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 To już nie o to chodzi nawet, pedały chodzą w rurkach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi