Yaxa 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Jak sie nie ma figury do rurek to potem trzeba obrazac tych co je nosza Cytuj
Mati 6 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 mezczyzna powinien byc potezny a nie szczypiorkowaty ! Brawo Bartku, w sumie sie ciesze, ze mam potezne nogi ( udo 64cm, lydka 42cm ) bo jakbym mial chudsze i cos by mi odj;ebalo i ubralbym rurki to bym musial sobie cos zrobic :F nic do rurkowcow nie mam, ale sam ich w zyciu nie ubiore Cytuj
Gość el becetol Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 @el becetol - niezle, niezle, gdzie i za ile? :> Niezłe, dołączam do pytania: gdzie i za ile ? Pisalem że mikolaj mi wiezie, nie wiem gdzie i za ile strzelam że koło 100$, ale sam nie sprawdzalem bo tak sie nie robi z prezentami. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 mam wrazenie ,albo ostatnio nasilily sie przesladowania mojej osoby! chamstwo! ;p nie wiem czy brac, bo mopga byc za male ;/ Cytuj
mj 13 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 i ty sie zastanawiasz czemu sie tak dzieje a co do tej akcji z supersklepu to lipton, bo juz nie ma zadnych fajnych butow ;o Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Banny ma taki chu.jowy styl. Bierz. Tylko gdzie ty pasującą do tego ścianę znajdziesz?? Cytuj
_Kamaz_ 7 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 mezczyzna powinien byc potezny a nie szczypiorkowaty ! Brawo Bartku, w sumie sie ciesze, ze mam potezne nogi ( udo 64cm, lydka 42cm ) bo jakbym mial chudsze i cos by mi odj;ebalo i ubralbym rurki to bym musial sobie cos zrobic :F nic do rurkowcow nie mam, ale sam ich w zyciu nie ubiore A jak ktos ma taka ciekawa genetyke, ze zesra sie na twardo, a nie bedzie potezny, to co, nie jest mezczyzna? :-) Ale podejscie masz zdrowe - 'sam nie zaloze, ale nic do tego nie mam' BTW- co robic zeby taki uda miec? : O Cytuj
Mati 6 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 No tak z genetyka nie wygrasz.. No bo nic nie mam do takich ludzi, ubieraja sie jak im sie podoba jak im wygodnie, i pewnie im moj styl nie pasuje, ale mi nie jada to ja im tez nie. a co do ud to wina moich starych, 7 lat zawodowego basenu i 2 lata pilki Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 22 cm. Nazwałem go Niuton. Mam kajaki pięćdziesiątki. Polecicie jakieś fajoskie spojlery tudzież owiewki? Bo czuć opór powietrza w czasie marszobiegu. Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 mezczyzna powinien byc potezny a nie szczypiorkowaty ! Brawo Bartku, w sumie sie ciesze, ze mam potezne nogi ( udo 64cm, lydka 42cm ) bo jakbym mial chudsze i cos by mi odj;ebalo i ubralbym rurki to bym musial sobie cos zrobic :F nic do rurkowcow nie mam, ale sam ich w zyciu nie ubiore A jak ktos ma taka ciekawa genetyke, ze zesra sie na twardo, a nie bedzie potezny, to co, nie jest mezczyzna? :-) Ale podejscie masz zdrowe - 'sam nie zaloze, ale nic do tego nie mam' BTW- co robic zeby taki uda miec? : O Nie ma takiej genetyki zeby nie mozna bylo miesni zbudowac. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Ja też mam sobie zmierzyć uda, żeby mieć Wasz szacunek? Cytuj
szeni 114 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Grubi ludzie też mogą sobie kupić rurki, w odpowiednim dla siebie rozmiarze po prostu, np. 40/30 albo 30/40, nigdy nie wiem, czy najpierw się podaje długość, czy szerokość. I takie rurki na chudym człowieku wyglądałyby jak eloskejty. Generalnie możemy podzielić spodnie na slim/regular/loose fit, ze względu na stopień przylegania do ciała, nie rozmiar. No a że chudy w eloskejtach wygląda równie głupio co gruby w rurkach, to już inna sprawa Cytuj
Mati 6 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 a jak ktos jest w talii dosc szczuply a w udach potezny ? no ma prze(pipi)ane, ja musze brac spodnie z1-2 numery wieksze w talii, zeby wlasnie zmiescic sie w udach ;/ Cytuj
Mati 6 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 ekhem xD nie no, np kupilem diversy jakies, ( jefferson VII? ) i akurat mi pasuja, w co sam nie wierzylem ;d Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Grubi ludzie też mogą sobie kupić rurki, w odpowiednim dla siebie rozmiarze po prostu, np. 40/30 albo 30/40, nigdy nie wiem, czy najpierw się podaje długość, czy szerokość. I takie rurki na chudym człowieku wyglądałyby jak eloskejty. Generalnie możemy podzielić spodnie na slim/regular/loose fit, ze względu na stopień przylegania do ciała, nie rozmiar. No a że chudy w eloskejtach wygląda równie głupio co gruby w rurkach, to już inna sprawa Mądrze mówisz, dziś na ten przykład kupiłem w galerii levisy wąskie ale rozmiar 32/34 fajna swiąteczna promocja i takoż jestem z nich bardzo zadowolony. Regular dokładnie jak to powiedział Szeni, nie przesadnie wąskie ale bardzoooooo wygodne i to się liczy. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 http://1but.pl/tabid/289/productid/6392/default.aspx mniam! dzisiaj zamowilem. najpierw mial mi kuzyn kupic w niemcach, ale nie bylo rozmiaru to kupilem tu. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) No spoko, ale całe czarne choć łyżwe mogłyby mieć białą. Dobra cena, w sklepie firmowym Adidasa 389 ostatnio widziałem O_o <biedak> edit. No w sklepie najka. Edytowane 23 grudnia 2008 przez _Be_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi