Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No spoko, ale całe czarne choć łyżwe mogłyby mieć białą. Dobra cena, w sklepie firmowym Adidasa 389 ostatnio widziałem O_o <biedak>

Chyba w sklepie Nike :P.

Popieram STERN'a, białe, szczególnie midy rządzą. Jeśli o AF1 chodzi.

Opublikowano

nie no, tam za bardzo jest jakas 'koalicja' zawiazana, ja jzu tam anwet za bardzo boje sie pokazac, bo znowu pojazdy beda.

koles zalozy jakies jordany, a do tego spodnie w laty i bluze tez byle tylko brand jakis byl, to za(pipi)iscie, a inny, postara sie o calosc stroju, aczkolwiek o butach zapomni/nie ubierze najek to juz leci mieso

nie traktowac tego powaznie

5

Opublikowano

Mnie się w ogóle nie podobają pokazane Nike. Z ich serii to jedynie jako tako przemawiają do mnie Dunk'i i SB [kumpel ma turkusowe, genialne moim zdaniem].

Opublikowano

Eh, dla tego trzeba rzadką kolorystyke znaleźć i po problemie. Białe midy to co chwile widać.

Opublikowano
Oczywiscie ze tam tak jest, wzajemne lizanie sie po fiu.tach nontoper.

Jak ktos chce zaproszenie na PFS to mam jeszcze 2., zalozylem tam konto jak jeszcze forum snickersa byl malo elitarny ;)

Wojtusior i Sztajniec chcieli, mam nadzieje ,ze dostana od Ciebie ;)

Opublikowano
Eh, dla tego trzeba rzadką kolorystyke znaleźć i po problemie. Białe midy to co chwile widać.

no, ale nie wszyscy lubia popier.dalac w kolorowych butach. lubie czarne obuwie, jest zima to kupilem czarne.

ku.rwo

[Za takie posty niestety dostaje sie mandaty! - Cegla]