Opublikowano 23 grudnia 200816 l Z tymi pewnie tak, ale w sumie one takie złe nie będą, jeśli odpowiednie ciuszki do nich dobierze
Opublikowano 23 grudnia 200816 l a co do butow kupilem sobie courty tradition v2, biale z zielona kosa. w katowicach, w idze z 379zl przecenione na 299zl a ja w emagesporcie dorwalem je za 150 ! :czarodziej: za to cene to mi sie but wyjatkowo podoba :F Edytowane 23 grudnia 200816 l przez Mati
Opublikowano 23 grudnia 200816 l Za tą cenę rzeczywiście da się przeżyć, ale ja bym ich i tak nie założył
Opublikowano 23 grudnia 200816 l Gdyby zamiast rzepów były sznurówki to ładne by były, chociaż i tak bym ich nie kupił ;p
Opublikowano 23 grudnia 200816 l sa modele z zwyklymi sznurowkami, ale nie chcialem ;p to nie jest moj "main but", dobrze mi sie klada na nich nowe spodnie i pasuja do siebie, a ze nie drogie to dodatkowy atut.
Opublikowano 23 grudnia 200816 l sa modele z zwyklymi sznurowkami, ale nie chcialem ;p to nie jest moj "main but", dobrze mi sie klada na nich nowe spodnie i pasuja do siebie, a ze nie drogie to dodatkowy atut. Jeśli mogłeś wziąć sznurowany, trzeba było brać. Pewnie wygląda duużo lepiej
Opublikowano 23 grudnia 200816 l to Banny tak na serio ? :x bogaczem nie jestem, wiec niestety tą pare musze sobie odpuscic.
Opublikowano 23 grudnia 200816 l to ile one kosztuja ? :o nie chce sznurowanych, bo nie potrafie wiazac butow. No a mama zawsze ze mna chodzic nie bedzie :F
Opublikowano 23 grudnia 200816 l ostatnio kupione (podobne, nie ecco): planowane na wiosne (oklepane modele):
Opublikowano 23 grudnia 200816 l a myslalem, ze ecco ;p spoko courty. Edytowane 23 grudnia 200816 l przez Mati
Opublikowano 23 grudnia 200816 l na wiosnę biorę ten sam model courtów, a jak. świetne buty, wygodne, nie rozwalają się, idealnie się w nich prowadzi.
Opublikowano 23 grudnia 200816 l dzisiaj zrobilem w swich mala runde po domu i musze powiedziec, ze sa dosc wygodne, myslalem, ze beda mniej komfortowe, nie wiem jak sie w nich prowadzi ale podeszwa dosc twarda ;p
Opublikowano 24 grudnia 200816 l ale podeszwa dosc twarda ;p Jak wbijesz but dresowi w twarz to może go zaboli! Dobry wybór, gratulujemy
Opublikowano 24 grudnia 200816 l Powiedz banny, bo nie zasnę pewno w smyku albo 5-10-15.... dokladnie!