Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
315122-992-01.jpg

Nie wiem czemu, ale wszyscy ulegają modzie, co? Moda wami kieruje, czy Wy wiecie co najlepiej nosic? Osobiście nigdy takich butów bym nie założył, są jakieś pedalskie, niepoważne, w dodatku air-force to o ile się nie myle seria do gry w kosza?

Nie chociaż jabym miał 13 lat i dziewczynę ze świecacymi pierdołami to pewnie skusiłbym się.

Po pierwsze, czesc z nas, np ja, nosila taki buty zanim (pipi)e Ju ken dens wypromowalo mode na oldskoolowe najki.

Po drugie, w innym tamecie napisales, ze jestes typem, ktory raz do roku jezdzi do bigstara(btw gratuluje wyboru;] ), i sie zaopatrza w ciuszki, wiec ciezko brac Twoje zdanie za jakis autorytet.

Trzy, stary, masz 18 lat i dragon bale w avaterze i w profilu, nigga please.

Ale tak, masz racje air force w latach 80 byly produkowane jako buty do kosza.

Zero flame'a, tylko mowie co mysle.

Co by nie bylo offtopa:

Gdyby nie ten duzy napis, i oczywiscie zwiazana z nim cena, to bym chetnie pokarał:

232016.jpg

Ojojo, się spinać tak nie musisz.

Po pierwsze mój Polski niggusie, to że jeżdżę raz na rok do bg, to nie znaczy, że nie mam gustu, stylu i w ogule.

Po drugie musicie razem z Wieladem czytać dokładnie, powtórzę jeszcze raz, dokładnie.

To, że napisałem, że te buty są pedalskie, to nie znaczy, że są złe i nie wolno ich nosić...no ja ich nie noszę ;).

Co do Avatarów i reszty obrazków to one nie odzwierciedlają człowieka, który siedzi przed komputerem.

Jak segregujesz ludzi na lepszych i gorszych, biorąc pod uwagę avatary, to kto tu jest niepoważny? :)

Że tak zacytuję nigguski styl: "Zero flame'a, tylko mowie co mysle."

ps. Te czarne, chyba że nie są czarne, no wiesz wielkim specjalistą, jak pewnie prawie każdy na forum nie jestem, aaa te czarne są fajne, stylowe, gustowne, pewnie drogie, pasują do wszystkiego, wręcz na każdą okazję, po prostu znakomite ;).

a zapomniałbym, butów się raczej w bs nie kupuje.

Opublikowano
To, że napisałem, że te buty są pedalskie, to nie znaczy, że są złe i nie wolno ich nosić...no ja ich nie noszę

Ale widzisz, ja nosze AF1, ba, mam je nawet teraz na nogach, wiec chyba mialem prawo poczuc sie urazony, pomimo, ze homofobem nie jestem.

W zasadzie bardzo uprosciles moja procedure oceny ludzi po drugiej stronie kabla. Widzisz, widzac cos takiego wbija mi sie mysl - gosc oglada cos takiego, maja 18 lat, wiec chyba cos jest nie tak. Jasne, moge sie mylic, ale srednio sie tym przejmuje w momencie, gdy ktos pisze ze buty sa 'pedalskie', bo co to w ogole za okreslenie jest.

Po pierwsze mój Polski niggusie, to że jeżdżę raz na rok do bg, to nie znaczy, że nie mam gustu, stylu i w ogule.

Nie, to ze ubierasz sie w BS swiadczy wlasnie o tym, ze nie masz gustu, stylu i w ogóle

Pozdrawiam.

Opublikowano
To, że napisałem, że te buty są pedalskie, to nie znaczy, że są złe i nie wolno ich nosić...no ja ich nie noszę

Ale widzisz, ja nosze AF1, ba, mam je nawet teraz na nogach, wiec chyba mialem prawo poczuc sie urazony, pomimo, ze homofobem nie jestem.

W zasadzie bardzo uprosciles moja procedure oceny ludzi po drugiej stronie kabla. Widzisz, widzac cos takiego wbija mi sie mysl - gosc oglada cos takiego, maja 18 lat, wiec chyba cos jest nie tak. Jasne, moge sie mylic, ale srednio sie tym przejmuje w momencie, gdy ktos pisze ze buty sa 'pedalskie', bo co to w ogole za okreslenie jest.

Nie oglądam DB od jakiś 2-3 lat, dlaczego? Bo nie mam czasu, a nie bo czuje się jakiś dorosły, DB to czysta rozrywka, jest to anime bardzo zabawne, a mordobicie rozluźnia. Już pisałem, zachowujesz się niepoważnie oceniając ludzi po obrazku z lewej strony ekranu. "Pedalskie", no nie wiem, może to prowokacja? :)

Nie, to ze ubierasz sie w BS swiadczy wlasnie o tym, ze nie masz gustu, stylu i w ogóle

Pozdrawiam.

Powiedział co wiedział.

Opublikowano

Nie oglądam DB od jakiś 2-3 lat, dlaczego? Bo nie mam czasu, a nie bo czuje się jakiś dorosły, DB to czysta rozrywka, jest to anime bardzo zabawne, a mordobicie rozluźnia. Już pisałem, zachowujesz się niepoważnie oceniając ludzi po obrazku z lewej strony ekranu. "Pedalskie", no nie wiem, może to prowokacja? :)

Powiedział co wiedział.

Opublikowano (edytowane)

Co myślicie o tym? Nosze je głównie na treningi, założyć je do garnituru ;)? Takie to oryginalne byłoby.

Adidas-667998-Quick%20Cut-1-l.jpg

Edytowane przez Kame
Opublikowano

Grałem sobie ostatnio w Mirror's Edge i te buty są podobne do stylistyki znajdującej się w grze.

piet-mondrian-nike-dunk-low-sb-2.jpg

Opublikowano
Nie wiem, co napisac, serio.

Wiadomo, że tego nie założę, mama powiesiłaby mnie, ale do pokazania zainspirował mnie kolega, który na próbną maturę do czarnego garnituru ubrał to:

fd67_1_sbl.JPG

tylko, że bez czerwonych pasków były.

Opublikowano
Grałem sobie ostatnio w Mirror's Edge i te buty są podobne do stylistyki znajdującej się w grze.

piet-mondrian-nike-dunk-low-sb-2.jpg

podobaja mi sie, chociaz nie przebijaja tych AJ1, ktore pokazywalem kilka stron wczesniej ;D

Opublikowano (edytowane)
Nie wiem, co napisac, serio.

Wiadomo, że tego nie założę, mama powiesiłaby mnie, ale do pokazania zainspirował mnie kolega, który na próbną maturę do czarnego garnituru ubrał to:

fd67_1_sbl.JPG

tylko, że bez czerwonych pasków były.

Ja mialem kumpla co przyszedł w

1398bdbb085dbcaccf6c3f8c94fe6c67500x500.jpg

+garnitur.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Ja tam na wigilie klasową bylem w marynarce i białej koszuli ( ale nie garniturowej) i w jeansach czarnych, ale na maturę? I cały garnitur O_o