Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na kazda okazje zakladac garniak, czy to egzamin, czy to wigilia klasowa czy nawet jak mnie matka dziewczyny zaprosila na obiad ;d kocham garnitur

Opublikowano

ahahaha ;D

te jedne mi sie spodobaly cholernie, reszta nie bardzo, np te zolto cos tam, jakies tam, w sumie mi sie podobaja ale nie na tyle, zeby je kupic, popatrzec na nogach kumpla bym mogl nawet nie komentujac zlosliwie, a te Air Jordany 1 sa za(pipi)iste.

a ta kurtke kupuje, kase mam ale (pipi) nie wiem jak z rozmiarowka bedzie :F

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio jakoś kieruję się ku prostocie, więc w tym roku chyba zainwestuję w Vans'y

vans-half-cab-leather-japan-3.jpg

leather half cab

vans_authentic_whiteL.jpg

authenitc white

3164WQ016FL._AA280_.jpg

sk8 hi

Vans_chukka_wht.jpg

chukka

Edytowane przez banny
Opublikowano

1 i 2 zacne reszta ch'ujnia, ale fajnie że dążysz do prostoty. Prostota ftw!

Opublikowano (edytowane)

Banny, jak się nosi te ostatnie? Bo troche szeroki "otwór" mają Oo

Pewnie zjedziecie mój zakup, ale mam to gdzieś :P Przynajmniej jakaś odskocznia od tych claunowych butów, które pojawiają się tu od kilku stron:

f73-101316.JPG

f74-101316.JPG

Kupione w sklepie Seezer, taniej niż na allegro. Proste i dobrze się prezentują ze spodniami.

Edytowane przez Hubi.
Opublikowano
chyba dresowymi

nie, jeansowymi

Akurat te mi oprzypasowały i były w okazyjnej cenie, a wzialem reeboki po podobno wytrzymale, a ostatnio zajechalem juz dwie pary Umbro tak wiec podziekuje za ta firme

Opublikowano

co zimy juz nie ma???!!?! a ja nie zdazylem bałwana ulepic :P tez mialem kupic sobie jakies zimowe butki nawet myslalem o tych nikach co tu byly poikazywane pare stron wczesniej na zime, ale chyba odpuszcze :P pochodze jeszcze w starych :)

Opublikowano (edytowane)

Mógłby mi ktoś polecić jakieś butki typu skate ze skóry ekologicznej lub innego ekologicznego materiału?

Edytowane przez hdx