Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) na pudelku napisane jest football / casual nie ma nic o "indoor", buty na hale maja inna podeszwe. sa tanie, fajna odskocznia od sneakersow. http://www.allegro.pl/item560942223_halowk...y_41_i_1_3.html hint: nagłowek. :idea: Edytowane 1 marca 2009 przez _Be_ Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 widzialem chyba dunki w nike w manufakturze. fajne te czarne, burth te co ty bierzesz to nie sa te hanckokowe? bo jakies takie podobne kolorystycznie. przejzalem jego aukcje i podobaja mi sie te http://www.allegro.pl/item559180759_nike_v..._emo_skora.html Vandale mogę Ci polecić ;D Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) Nie no ogolnie Vandale slabe sa, maja moze ze dwa czy trzy dobre modele, a pozatym to nic ciekawego ;] Wielad - Hancock nie mial dunkow, tylko air jordany 1 :nerd: Ale fakt faktem, podobienstwo jest lekkie ! Aha Burth - oczywiscie zrobie te fotki w tych najkach sb, ale to mowie jakos jutro/we wtorek, a tymczasem obczaj sobie jak to wyglada u innych. Na dwoch pierwszych fotkach zwykle dunki high, czyli ten sam model co Ty bedizesz zamawial, tylko inna kolorystyka, na ostatniej focie typ w terminatorach, ale to w sumie podobnie wyglada. Edytowane 1 marca 2009 przez Sztajniec Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 W ogóle nie podoba mi się jak te języki są wywleczone na wierzch, chu'jowo to wyglada. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Aj tam, wlasnie o to chodzi, inaczej nie widzialbym sensu w kupowaniu wysokich butow :> Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 W ogóle nie podoba mi się jak te języki są wywleczone na wierzch, chu'jowo to wyglada. :catfight: Cytuj
Gość Ofeck Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 jak jakis obwies albo lump te jezyki wygladaja Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Uatne? Bo chyba zamówię, ale e-kolegów spytać nie zaszkodzi Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Fajne jakby były całe czarne, weź może te Es-y co mi pokazywałeś? Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 (edytowane) Nie podobaja mi sie Qbku, ale ja nie lubie skejtowych butow, wiec zlej na moja opinie. Edytowane 1 marca 2009 przez Sztajniec Cytuj
wielad 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 prawde mowiec to jak inaczej je nosic do rurek jak nie z jezykiem na wierzchu? mi tez sie nie podobaja tak, i chyba dlatego nie kupie sobie zadnych high. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 No do rurek tak, znaczy w sumie jak język jest względnie mały a buty zawiązany i wyglada to schludnie to jest <ok>, ale czasem widze tych pajaców rozwalonymi na wierzch to tak chu'jowo wygląda, że mała bania. Albo jak mają rzepy w najkach otwarte i to sie giba na boki porażka. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 na pudelku napisane jest football / casual nie ma nic o "indoor", buty na hale maja inna podeszwe. sa tanie, fajna odskocznia od sneakersow. http://www.allegro.pl/item560942223_halowk...y_41_i_1_3.html hint: nagłowek. :idea: 1. to sa inne 2. i tak sie rozmyslilem i biore inne :-) Cytuj
hdx 86 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Uatne? Bo chyba zamówię, ale e-kolegów spytać nie zaszkodzi Ja bym je chętnie do deski kupił. Ładne są. No, ale mimo wszystko pewnie z chujowego materiału (czyt. skóra naturalna/zamsz) Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) No do rurek tak, znaczy w sumie jak język jest względnie mały a buty zawiązany i wyglada to schludnie to jest <ok>, ale czasem widze tych pajaców rozwalonymi na wierzch to tak chu'jowo wygląda, że mała bania. Albo jak mają rzepy w najkach otwarte i to sie giba na boki porażka. Nie nosze rurek a chodze z jezykiem wywalonym na wierzch w najkach. <szanuje zdanie innych>, ale styl skejtowy juz mi sie zwyczajnie przejadl i przestaly mi sie podobac te wielkie, grube buciory Zdjecie jakiegos typa z innego forum, widac, ze jezyk nie jest jakis wybitnie duzy i nawet do krotkich spodni te buty pasuja. Rurek typ nie ma, normalne spodnie regular fit, czyli takie jak ja zwykle nosze, do tego dunki z wywalonym jezorem. Imo schludnie to wyglada, nie sa rozje'bane na cala stope, zawiazane, calkiem wporzo (druga rzecz, ze ta kolorystyka niezbyt mi sie podoba, ale to inna sprawa) Jutro wrzuce ja fotke z jezorem na wierzchu i schowanym Edytowane 2 marca 2009 przez Sztajniec Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Ja się właśnie przymierzam do jakichś Nike'ów SB, byłem dziś w Minirampie i spodobały mi się te papcie - http://www.miniramp.pl/product-pol-217-Nike-sb-dunk-hi.html . Mam pytanie do posiadających dunk'i - czy na wiosnę nie będą za ciepłe? Bo jakieś grube i ciężkie mi się wydają, a sensu kupowania teraz butów, które bym nosił na następną zimę nie widzę Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 ja mam dunki sb low i nie są złe. chodzę w nich po szkole, czyli w końcu te 6-7h. do chodzenia są okej, jeśli cały czas siedzisz w miejscu to trochę gorąco w stópki Cytuj
wielad 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 (edytowane) musze przymierzyc jakies high to spodni z dlugimi nogawkami, spory dylemat mam czy brac takie czy wziac sobie te nowe nike na rzepy (nie courty) widzialem w manufakturze takie fajne, kroj niby jak trampek waskie bardzo krotkie koncza sie przed kostka chyba brazowe i na rzepy, bardzo bardzo mi sie podobaly, nigdzie nie moge znalezc foty ich. boszzz co sie naszukalem jak glupi tych butow. http://allegro.pl/item568704344_nike_capri..._megasport.html tamte byly brazowe i chyba ciut inne nie mialy tych jasnych wstawek na podeszwie i kosztowaly 300zl Edytowane 2 marca 2009 przez wielad Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Nie, to nie do wiary. Nie, to być nie może. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 <3 @wielad capri ogólnie są ładne, ale na rzepy? Cytuj
wielad 0 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 no wlasnie te na rzepy mi sie spodobaly fajnie na nodze leza. a jeszcze butow na rzepy nie mialem no pozatymi w podstawowce Cytuj
Sig 395 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 <3 Czlowieku ... To chyba zart ?? ZA NIC bym nie wyszedl z domu w tych trampkach. Cytuj
hdx 86 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Za(pipi)iste są... ...jeżeli masz 8 lat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi