Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

kazdy kupuje to na co go stac, mnie stac na buty do 300zl ale jakby mnie bylo stac na takie za 500 i wiecej to bym i takie kupowal jakby byly jakies fajne, wiec mowienie ze kupowanie butow za 5paczek jest bez senu to glupota.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 712,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano
kazdy kupuje to na co go stac, mnie stac na buty do 300zl ale jakby mnie bylo stac na takie za 500 i wiecej to bym i takie kupowal jakby byly jakies fajne, wiec mowienie ze kupowanie butow za 5paczek jest bez senu to glupota.

Nic dodac, nic ujac. Ale wdepniecie w gowno w butach za 700zł, bezcenne :D

Edytowane przez _Kamaz_

Opublikowano

Odmiennie powiem, że są całkiem ok, ale w innej kolorystyce czyli biało-czarne ;]

vans-half-cab-coffee.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

własnie te half caby mają za(pipi)iscie oryginalna kolorystyke w stylu 80's disco!

a te bartezoo wygladaja jak zwykly trzewik, ktory noszą robotnicy z liverpoolu

aha i one nie sa czarne tylko w kolorze gówna czyli brązowe

Opublikowano
vans_vault_half_cab_lx.jpg

chciałbym one

Za(pipi)iste! :slinotok:

Opublikowano

chciałbym one

wieś śpiewa, tańczy i tupie nogami... w takich butach :/

Opublikowano

To cena dosyć względna. I coraz bardziej mi się podobają.

Opublikowano

chciałbym one

Juz nie bede brac pod uwage Twojej krytyki tego, co tutaj wrzucam ;)

Opublikowano

gorzej moze byc z rozmiarem

Tam byl 42

Twoj? :D

Opublikowano

Dobre buty, będziecie widoczni na drodze.

Opublikowano

zaje,biste są

troche szkoda mi kasy, bo ponoc podeszwa szybko sie sypie ,

ale butki sa wpyte

z allegro brales?

5!

Opublikowano

w tych wszystkich retro jordanach piękna jest tylko cała ta retro otoczka, jak w air maxach, bo ogólnie to są chu.jowo brzydkie. ale sprawiłbym sobie takie am w sumie

Opublikowano

gorzej moze byc z rozmiarem

Tam byl 42

Twoj? :D

Ja nie mam stopy jak Paris Hilton :lol: Poza tym i tak bym ich nie kupiła, są męskie. Nie każdemu się podobają i co za tym idzie, nie każdemu by pasowały.

Opublikowano
zaje,biste są

troche szkoda mi kasy, bo ponoc podeszwa szybko sie sypie ,

ale butki sa wpyte

z allegro brales?

5!

Tak na Allegro gdzieś tam wypatrzyłem je.

Podeszwa rzeczywiście trochę śmiesznawa jest ale wkońcu to buty na parkiet i na drogę po kamieniach nie za bardzo sie nadają.

A odnośnie retro-to różnie z tym jest.Młodzi kupują bo retro jest cool a starsi bo kiedyś cos takiego mieli/chcieli mieć. Przynajmniej teraz mnie bylo na nie stać 8)