Opublikowano 24 marca 200916 l kazdy kupuje to na co go stac, mnie stac na buty do 300zl ale jakby mnie bylo stac na takie za 500 i wiecej to bym i takie kupowal jakby byly jakies fajne, wiec mowienie ze kupowanie butow za 5paczek jest bez senu to glupota.
Opublikowano 25 marca 200916 l kazdy kupuje to na co go stac, mnie stac na buty do 300zl ale jakby mnie bylo stac na takie za 500 i wiecej to bym i takie kupowal jakby byly jakies fajne, wiec mowienie ze kupowanie butow za 5paczek jest bez senu to glupota. Nic dodac, nic ujac. Ale wdepniecie w gowno w butach za 700zł, bezcenne Edytowane 25 marca 200916 l przez _Kamaz_
Opublikowano 25 marca 200916 l Odmiennie powiem, że są całkiem ok, ale w innej kolorystyce czyli biało-czarne ;] Edytowane 25 marca 200916 l przez _Be_
Opublikowano 25 marca 200916 l własnie te half caby mają za(pipi)iscie oryginalna kolorystyke w stylu 80's disco! a te bartezoo wygladaja jak zwykly trzewik, ktory noszą robotnicy z liverpoolu aha i one nie sa czarne tylko w kolorze gówna czyli brązowe
Opublikowano 25 marca 200916 l chciałbym one Za(pipi)iste! :slinotok: wieś śpiewa, tańczy i tupie nogami... w takich butach
Opublikowano 26 marca 200916 l chciałbym one Za(pipi)iste! :slinotok: Juz nie bede brac pod uwage Twojej krytyki tego, co tutaj wrzucam
Opublikowano 26 marca 200916 l To cena dosyć względna. I coraz bardziej mi się podobają. gorzej moze byc z rozmiarem Tam byl 42 Twoj?
Opublikowano 26 marca 200916 l Daaawno temu mi się marzyły(chyba juz ponad 10 lat temu) ostatnio nabyłem nawet niedrogo w porównaniu z tą stronką: http://www.pickyourshoes.com/new/nike_air_..._8_blk_aqua.htm Człowiek kieruje sięczasem sentymentem jakimś
Opublikowano 26 marca 200916 l zaje,biste są troche szkoda mi kasy, bo ponoc podeszwa szybko sie sypie , ale butki sa wpyte z allegro brales? 5!
Opublikowano 26 marca 200916 l w tych wszystkich retro jordanach piękna jest tylko cała ta retro otoczka, jak w air maxach, bo ogólnie to są chu.jowo brzydkie. ale sprawiłbym sobie takie am w sumie
Opublikowano 26 marca 200916 l To cena dosyć względna. I coraz bardziej mi się podobają. gorzej moze byc z rozmiarem Tam byl 42 Twoj? Ja nie mam stopy jak Paris Hilton Poza tym i tak bym ich nie kupiła, są męskie. Nie każdemu się podobają i co za tym idzie, nie każdemu by pasowały.
Opublikowano 26 marca 200916 l zaje,biste są troche szkoda mi kasy, bo ponoc podeszwa szybko sie sypie , ale butki sa wpyte z allegro brales? 5! Tak na Allegro gdzieś tam wypatrzyłem je. Podeszwa rzeczywiście trochę śmiesznawa jest ale wkońcu to buty na parkiet i na drogę po kamieniach nie za bardzo sie nadają. A odnośnie retro-to różnie z tym jest.Młodzi kupują bo retro jest cool a starsi bo kiedyś cos takiego mieli/chcieli mieć. Przynajmniej teraz mnie bylo na nie stać 8)