Opublikowano 5 kwietnia 200915 l Siara_iwj napisał(a): ...no wolę to niż durnowato kolorowe trampki/płaskie halówki, jakieś mokasyny, czy inne sandały do skarpet :spox: to chyba jednak wole to co wypisales..
Opublikowano 5 kwietnia 200915 l ...gheheh...to poczekajta az wam nadepnę przypadkowo na nogę w tłumie :D Kura - nie w mojej opinii. Edytowane 5 kwietnia 200915 l przez Siara_iwj
Opublikowano 5 kwietnia 200915 l kazdy ma styl taki jaki lubi, jak lubisz glany to nic do nich nie mam poprostu uwazam je za niechigieniczne, i nie wyobrazam sobie isc do kogos do domu i zdjac u niego glana z przepocona skarpeta jak jest goraco jak sku.rwysyn to laze w japonkach i wali mnie to ze mysla ludzie ze to pedlaskie ale sa za to mega wygodne. Edytowane 5 kwietnia 200915 l przez wielad
Opublikowano 5 kwietnia 200915 l ...eee...ale w japonkach to dziadostwo od paska włazi między palce, uwiera i wnerwia, w każdym razie mnie...nad wodą wole zwykłe klapki...
Opublikowano 5 kwietnia 200915 l ...jaka, kurna, prowokacja..? Zbyt dużo teorii spiskowych, man.. Widzisz gdzieś tu kłótnię..?
Opublikowano 5 kwietnia 200915 l wielad napisał(a): kazdy ma styl taki jaki lubi, jak lubisz glany to nic do nich nie mam poprostu uwazam je za niechigieniczne, i nie wyobrazam sobie isc do kogos do domu i zdjac u niego glana z przepocona skarpeta jak jest goraco jak sku.rwysyn to laze w japonkach i wali mnie to ze mysla ludzie ze to pedlaskie ale sa za to mega wygodne. Osoby chodzące w glanach latem wchodzą zazwyczaj do domów kolegów/koleżanek też noszących glany, więc wszyscy są przyzwyczajeni Też noszę glany ale już rzadziej niż częściej i nie są niewygodne, można się przyzwyczaić.
Opublikowano 5 kwietnia 200915 l ...jakbym nie mył nóg, to pewnie leczyłbym dość często...a tak, to nigdy.
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=595621228 podobaja sie forumkowi ? bo jak dla mnie fajne, no ale czekam az banny napisze ze moga byc.
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l Ty ej fajne! tylko by juz 100% przeszly to musialbym ten braz zmienic ale no, moga byc
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l kumpel ma takie w innej kolorystyce - fajne są btw - mój kumpel pracuje w tym sklepie co to aukcje zapodałeś ;]
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l nie no serio fajne buciki jakbym mial wolna kase, a takiej nigdy nie mam niestetym, to tez bym wzial
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l Mój kumpel też ma, indetyczne, prezentują się bardzo ok tylko, że on nosi jedną sznurówkę białą a drugą tą alternatywną (niebieska) i to wygląda c(pipi) :ali_g: ale tak to ok
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l Za tą cenę mam dwie pary w Danija i to za(pipi)istej jakości. Zimę przetrwały a to rzadkość u mnie.
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l fajne sa juz mi sie przejadly te wasze air xxx i wszystkie high za koste wstawiane tu przez was
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l trzeba przyznać, że złe nie są, chociaż tak jak banny, zmieniłbym brąz na choćby czerń
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l nie, wole klasyczne. te z bajerami zostawiam brudasom, punkom i emo.
Opublikowano 8 kwietnia 200915 l ...fajny, zwykły trampol. Przewaznie dla panczurów, i nirwanowców. Jedyna wada - noga poci się pod tą gumą bardziej niż w glanie.