Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  Siara_iwj napisał(a):
...no wolę to niż durnowato kolorowe trampki/płaskie halówki, jakieś mokasyny, czy inne sandały do skarpet :spox:

to chyba jednak wole to co wypisales..

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 712,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

...gheheh...to poczekajta az wam nadepnę przypadkowo na nogę w tłumie :D :D

Kura - nie w mojej opinii.

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

kazdy ma styl taki jaki lubi, jak lubisz glany to nic do nich nie mam poprostu uwazam je za niechigieniczne, i nie wyobrazam sobie isc do kogos do domu i zdjac u niego glana z przepocona skarpeta :) jak jest goraco jak sku.rwysyn to laze w japonkach i wali mnie to ze mysla ludzie ze to pedlaskie ale sa za to mega wygodne.

Edytowane przez wielad

Opublikowano

...eee...ale w japonkach to dziadostwo od paska włazi między palce, uwiera i wnerwia, w każdym razie mnie...nad wodą wole zwykłe klapki...

Opublikowano
  wielad napisał(a):
kazdy ma styl taki jaki lubi, jak lubisz glany to nic do nich nie mam poprostu uwazam je za niechigieniczne, i nie wyobrazam sobie isc do kogos do domu i zdjac u niego glana z przepocona skarpeta :) jak jest goraco jak sku.rwysyn to laze w japonkach i wali mnie to ze mysla ludzie ze to pedlaskie ale sa za to mega wygodne.

Osoby chodzące w glanach latem wchodzą zazwyczaj do domów kolegów/koleżanek też noszących glany, więc wszyscy są przyzwyczajeni ;) Też noszę glany ale już rzadziej niż częściej i nie są niewygodne, można się przyzwyczaić.

Opublikowano

hehe, banny aproves ! :D

to biore :P

pozdro :D

Opublikowano

kumpel ma takie w innej kolorystyce - fajne są ;)

btw - mój kumpel pracuje w tym sklepie co to aukcje zapodałeś ;]

Opublikowano

nie no serio fajne buciki

jakbym mial wolna kase, a takiej nigdy nie mam niestetym, to tez bym wzial :)

Opublikowano

Mój kumpel też ma, indetyczne, prezentują się bardzo ok tylko, że on nosi jedną sznurówkę białą a drugą tą alternatywną (niebieska) i to wygląda c(pipi) :ali_g: ale tak to ok :)

Opublikowano

fajne sa :) juz mi sie przejadly te wasze air xxx i wszystkie high za koste wstawiane tu przez was :P

Opublikowano

nie, wole klasyczne. te z bajerami zostawiam brudasom, punkom i emo.

Opublikowano

Chucki Taylory zawsze za(pipi)iste :)

Opublikowano

Wiadomo, klasyka. Fajne buciki, lecz nie w moim stylu.

Opublikowano

...fajny, zwykły trampol. Przewaznie dla panczurów, i nirwanowców. Jedyna wada - noga poci się pod tą gumą bardziej niż w glanie.