Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

...fajny, zwykły trampol. Przewaznie dla panczurów, i nirwanowców.

NO fajny ale mi sie tak samo kojarzy - z gimbusami (emo, nirwana i reszta gówna).

prawdziwe debile.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Ty gupi jesteś serio.

NIe było u Ciebie na wsi tam fali 'czarnych metali z gimnazjmum' ubranych we flanele, koszulki nirwany i popierdalających w trampkach ?

Stad moje skojarzenie, a bucisze to klasyk sie wie, ino m sie kojarzy tak a nie inaczej. ;]

Opublikowano
Ty gupi jesteś serio.

NIe było u Ciebie na wsi tam fali 'czarnych metali z gimnazjmum' ubranych we flanele, koszulki nirwany i popierdalających w trampkach ?

Stad moje skojarzenie, a bucisze to klasyk sie wie, ino m sie kojarzy tak a nie inaczej. ;]

U mnie w klasie tacy są, śmierdzą :(

Opublikowano
to sa z serii the who? jeszcze jeden jest fajny z taka duza flaga bryt.

no i seria pink floyd jest spoczko, jesli lubisz

no właśnie te z flagą są też spoko, dlatego też zastanawiam się jakie wziąść

a te Pink Floyd mi się nie podobają zbytnio

Opublikowano

1

2

Raczej oryginały co?

A wracając do trampów to mi sie juz przejadly nawet te z płomieniami ;) jedynie Converse Concert HI mi teraz podchodzą, ale tylko w wersji skórzanej, która jest niestety zbyt droga jak dla mnie ;)

Opublikowano
1

2

Raczej oryginały co?

A wracając do trampów to mi sie juz przejadly nawet te z płomieniami ;) jedynie Converse Concert HI mi teraz podchodzą, ale tylko w wersji skórzanej, która jest niestety zbyt droga jak dla mnie ;)

chyba nie chcesz ich kupić, co...?

Opublikowano

kolorowe trampki sa czesto spotykane u brudasek takich w stylu grunge. tez mi sie nie podobaja.

niedlugo stuknie mi rok jak pracuje w obuwniczym i widze jacy ludzie kupuja i mierza puma ferrari.