Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Be_
Opublikowano

4letnie dzieci już potrafią sznurować, a nasz expert cotoniejestpedalskie nie potrafi?

Gość Grzegosz
Opublikowano

Z rzepami są w sam raz. Sznurowane byłyby chyba zbyt eleganckie do dżinsów.

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)
Teraz nie pozostaje mi nic innego jak zamknąć się w sobie,bo nastoletni grubasek mnie zjechał :unsure:

Tak zrób to i umrzyj bo do niczego innego się nie przydasz.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

jesteś je.bnięty misiek.

Też mam wkładane, żadnych rzepów nawet. Połączenie elegancji, wygody i sportowego dizajnu. Rewelacyjne buty prosto z Danija.

Ader - 5

Bartezoo - fail jak ch.uj

Edytowane przez ChevChelios
Opublikowano

Kur.wa daj se spokój Bartek, bo masz chyba jakiś okres. Do każdego skaczesz... Chill out

Buty na rzepki są nawet ok, ale to zależy ofc od modelu ;) Wkładane sux

Gość _Be_
Opublikowano

Znaczy nie są (pipi)owe bo to Chucki Taylory, ale w flage brytyjską? Że de hu ? Drugi model lepszy, ale ten ujdzie tylko nie wiem do czego to dopasujesz.

Opublikowano
converse_thewho_chucktaylor_flag1.jpg

takie sobie kupiłem na wiosnę/lato

Prowokacja , nie mogłeś sobie aż takich z(pipi)anych butów kupić ^_^

złe nie są w sumie

Takie buty to mieli amerykańscy aktorzy podczas kręcenia filmów w latach 70 ^_^ Założył bym je ale tylko wtedy gdyby ktoś mi zapłacił .

Opublikowano

spodobały mi się od razu i wiedziałem że chcę te buty, de hu słucham, ale tutaj nie miało to akurat znaczenia. drugi model również fajny i najpierw właśnie ten planowałem, ale ostatecznie kupilem te, gdyż podobają jednak mi się bardziej. w realu wyglądają imo lepiej

Opublikowano
akurat ta kolorystyka jest zyebana :)

nike-free-5-kameda-2.jpg

na lato w sam raz :)

chyba, ze komus przeszkadzaja sportowe buty

tragiczne w każdej kolorystyce.

a co do tych w brytyjska flagę, jeśli nie grasz punk rocka gdzieś w Londynie a połowy ostatniego roku nie spędziłeś na heroinowym śnie, to te buty ci nie pasują.