gekon 1 787 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Poleć jakieś botki, wiosna lato-, ktore nie rozlecą się po 2 miesiacach. Mam 25 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 (edytowane) Vansy polecam, Chukka albo Era/Authentic. Szukaj na allegro albo tu. A jeśli szukasz jakichś półbutów albo innych mokasynów, to ja nie potrafię pomóc Edytowane 16 Czerwca 2009 przez Wojtusior Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Nie, Vansy bedą ok. Albo jakieś fajne Conversy, ale nie trampki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 converse one star Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 No i cool, masa sie tego po allegro wala, wiec cos wybiore. Aha, rzepy są dla osob nie potrafiących wiązać butów;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Jak ty rozwiazujesz/zawiazujesz buty przy kazdym zakladaniu to szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Widziałem stronę temu, że posiadasz buty na rzepy. Tak, rozwiązuję i zawiązuje buty przy każdorazowym nałożeniu. No, ale bez obrazy z tymi rzepami, każdy ma jakiś fetysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 co to za model i ile stoja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 one star mid , gdzies kolo 250 buty na rzepy sa spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 chyba jedne z najgorszych butów, jakie nike wydało. jak można połączyć klasyczną bryłę buta i kolorystykę z taką wiejską sprężyną?! tylko dla PRAWDZIWIE HARDKOROWYCH dresów 8) Ej miszczu, historia tego modelu siega poczatku lat 80. i jest to jak najbardziej klasyczny dla Nike model, podobnie jak AF czy AJ, ktore tez zaczely pojawiac sie wlasnie w tym okresie. Z reszta sam fakt tego, ze wychodza do dzis, to dowod na to, ze chyba jednak nie sa takie zle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tak, rozwiązuję i zawiązuje buty przy każdorazowym nałożeniu. Pier.dolisz :bow: To musisz juz pieknie wiazac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 chyba jedne z najgorszych butów, jakie nike wydało. jak można połączyć klasyczną bryłę buta i kolorystykę z taką wiejską sprężyną?! tylko dla PRAWDZIWIE HARDKOROWYCH dresów 8) Ej miszczu, historia tego modelu siega poczatku lat 80. i jest to jak najbardziej klasyczny dla Nike model, podobnie jak AF czy AJ, ktore tez zaczely pojawiac sie wlasnie w tym okresie. Z reszta sam fakt tego, ze wychodza do dzis, to dowod na to, ze chyba jednak nie sa takie zle. a jesteś pewny, że to TEN model, a nie shox'y generalnie? Tak, rozwiązuję i zawiązuje buty przy każdorazowym nałożeniu. Pier.dolisz :bow: ja też Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Nie wykrecaj sie teraz, krytykowales pomysl sprezyny, a na nim wlasnie opiera sie model Shox. Ale niewazne, 0 spinki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 heh, tyle wiem. sam w jednych shox'ach biegałem. pisząc tamto chodziło mi konkretnie o tamten model, bo nie wszystkie shox'y mają klasyczną bryłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tak, rozwiązuję i zawiązuje buty przy każdorazowym nałożeniu. Pier.dolisz :bow: To musisz juz pieknie wiazac. Staram się. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 http://www.converse.com/#/products/shoes/c...a86Hi0906,10579 Za(pipi)ista sprawa <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
submish 0 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Potrzebuje znowu pomocy, szukam jakichś niedrogich butów na wiosne, chłodniejsze wieczory latem i jesień. Mam już jedną parę białych butów, więc teraz zastanawiam się nad czarnymi. Chciałbym żeby były to buty sportowo-eleganckie . Reszta ubioru to najczęściej jeansy ciemny granat lekko wycierane, polo/t-shirt lub koszula, w chłodniejsze dni t-shirt i na to lekka kurteczka taka wiosenna lub marynarka sportowa. Macie jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtusior 1 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Vansy era/authentic/chukka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 z opisu tego goscia mozna wywnioskowac, ze raczej vansy do gustu mu nie przypadna predzej najki z targu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
submish 0 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Z twoich postow i fotek mozna wywnioskowac, ze raczej dziewczyn nie lubisz . predzej chlopcow z targu;] ... no offense ale idz lepiej lap te swoje kroliczki wracajac do tematu takie vansy a'la trampki mi nie pasuja. Chce coś doroślejszego i bardziej eleganckiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 o to sie nie martw, marna prowokacjo Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Ale to Ty banny zacząłeś napinkę bez powodu Potrzebuje znowu pomocy, szukam jakichś niedrogich butów na wiosne, chłodniejsze wieczory latem i jesień. Mam już jedną parę białych butów, więc teraz zastanawiam się nad czarnymi. Chciałbym żeby były to buty sportowo-eleganckie . Reszta ubioru to najczęściej jeansy ciemny granat lekko wycierane, polo/t-shirt lub koszula, w chłodniejsze dni t-shirt i na to lekka kurteczka taka wiosenna lub marynarka sportowa. Macie jakieś propozycje? Vansy, conversy, ale nie trampki, te firmy robią też inne butki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 nie mialem nic zlego na mysli, przykro mi , ze to tak wyszlo.przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
submish 0 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Spoko z mojej strony to była ironia. Po prostu nie lubie jak ktoś w ten sposób ocenia dlatego napisałem jak napisałem. Vansy, conversy, ale nie trampki, te firmy robią też inne butki. Dzięki, raczej wybiore coś z conversów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Spoko z mojej strony to była ironia. Po prostu nie lubie jak ktoś w ten sposób ocenia dlatego napisałem jak napisałem. Vansy, conversy, ale nie trampki, te firmy robią też inne butki. Dzięki, raczej wybiore coś z conversów. ok i pokaż jakie wziąłeś, bo ja sam nigdy nie widziałem conversów mających w sobie cokolwiek eleganckiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi