Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem stronę temu, że posiadasz buty na rzepy. Tak, rozwiązuję i zawiązuje buty przy każdorazowym nałożeniu.

No, ale bez obrazy z tymi rzepami, każdy ma jakiś fetysz.

Opublikowano
chyba jedne z najgorszych butów, jakie nike wydało. jak można połączyć klasyczną bryłę buta i kolorystykę z taką wiejską sprężyną?! tylko dla PRAWDZIWIE HARDKOROWYCH dresów 8)

Ej miszczu, historia tego modelu siega poczatku lat 80. i jest to jak najbardziej klasyczny dla Nike model, podobnie jak AF czy AJ, ktore tez zaczely pojawiac sie wlasnie w tym okresie.

Z reszta sam fakt tego, ze wychodza do dzis, to dowod na to, ze chyba jednak nie sa takie zle.

Opublikowano
chyba jedne z najgorszych butów, jakie nike wydało. jak można połączyć klasyczną bryłę buta i kolorystykę z taką wiejską sprężyną?! tylko dla PRAWDZIWIE HARDKOROWYCH dresów 8)

Ej miszczu, historia tego modelu siega poczatku lat 80. i jest to jak najbardziej klasyczny dla Nike model, podobnie jak AF czy AJ, ktore tez zaczely pojawiac sie wlasnie w tym okresie.

Z reszta sam fakt tego, ze wychodza do dzis, to dowod na to, ze chyba jednak nie sa takie zle.

a jesteś pewny, że to TEN model, a nie shox'y generalnie?

Tak, rozwiązuję i zawiązuje buty przy każdorazowym nałożeniu.

Pier.dolisz :bow:

ja też :)

Opublikowano

Potrzebuje znowu pomocy, szukam jakichś niedrogich butów na wiosne, chłodniejsze wieczory latem i jesień. Mam już jedną parę białych butów, więc teraz zastanawiam się nad czarnymi. Chciałbym żeby były to buty sportowo-eleganckie . Reszta ubioru to najczęściej jeansy ciemny granat lekko wycierane, polo/t-shirt lub koszula, w chłodniejsze dni t-shirt i na to lekka kurteczka taka wiosenna lub marynarka sportowa.

Macie jakieś propozycje?

Opublikowano

Z twoich postow i fotek mozna wywnioskowac, ze raczej dziewczyn nie lubisz :).

predzej chlopcow z targu;]

... no offense ale idz lepiej lap te swoje kroliczki

wracajac do tematu takie vansy a'la trampki mi nie pasuja. Chce coś doroślejszego i bardziej eleganckiego

Opublikowano

Ale to Ty banny zacząłeś napinkę bez powodu

Potrzebuje znowu pomocy, szukam jakichś niedrogich butów na wiosne, chłodniejsze wieczory latem i jesień. Mam już jedną parę białych butów, więc teraz zastanawiam się nad czarnymi. Chciałbym żeby były to buty sportowo-eleganckie . Reszta ubioru to najczęściej jeansy ciemny granat lekko wycierane, polo/t-shirt lub koszula, w chłodniejsze dni t-shirt i na to lekka kurteczka taka wiosenna lub marynarka sportowa.

Macie jakieś propozycje?

Vansy, conversy, ale nie trampki, te firmy robią też inne butki.

Opublikowano

Spoko z mojej strony to była ironia. Po prostu nie lubie jak ktoś w ten sposób ocenia dlatego napisałem jak napisałem.

Dzięki, raczej wybiore coś z conversów.
Opublikowano
Spoko z mojej strony to była ironia. Po prostu nie lubie jak ktoś w ten sposób ocenia dlatego napisałem jak napisałem.

Dzięki, raczej wybiore coś z conversów.

ok i pokaż jakie wziąłeś, bo ja sam nigdy nie widziałem conversów mających w sobie cokolwiek eleganckiego