Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Spoko z mojej strony to była ironia. Po prostu nie lubie jak ktoś w ten sposób ocenia dlatego napisałem jak napisałem.

Vansy, conversy, ale nie trampki, te firmy robią też inne butki.
Dzięki, raczej wybiore coś z conversów.

ok i pokaż jakie wziąłeś, bo ja sam nigdy nie widziałem conversów mających w sobie cokolwiek eleganckiego

Są.

Nawet te wyglądają na całkiem eleganckie http://www.allegro.pl/item657530696_buty_c...trampki_09.html

Widziałem kiedyś, chyba model OS V3, całe brązowe. Świetna sprawa, kupiłbym gdyby nie rzepy.

Opublikowano (edytowane)

Kurcze, pamiętam jak byłem młody to Vansy walały się w byle sklepach za pare zecików. Ludzie to brali jak nonamey, bo fame tej firmy nie doszedł jeszcze do kraju, a teraz jak kupić Vansy to tylko przez internet w cenie od 250 do 400 zeta ;/

Edytowane przez gekon
Opublikowano
Spoko z mojej strony to była ironia. Po prostu nie lubie jak ktoś w ten sposób ocenia dlatego napisałem jak napisałem.

Vansy, conversy, ale nie trampki, te firmy robią też inne butki.
Dzięki, raczej wybiore coś z conversów.

ok i pokaż jakie wziąłeś, bo ja sam nigdy nie widziałem conversów mających w sobie cokolwiek eleganckiego

Są.

Nawet te wyglądają na całkiem eleganckie http://www.allegro.pl/item657530696_buty_c...trampki_09.html

Widziałem kiedyś, chyba model OS V3, całe brązowe. Świetna sprawa, kupiłbym gdyby nie rzepy.

no, są różne pojęcia elegancji

Opublikowano
sa ok, ale nieporzebne ten napis i gwiazkda <minimalizm>

No, wtedy to byłby idealne buty na komunie.

zreszta one i tak sa damskie.

I nie pasują do bokserek.

Opublikowano
ja jutro ze supersklepu zamawiam se emericy

TAAAAAKKK KU,,,RWWAAAA :Dd:d :DD

Gut czojs, po dwóch parach Emerikasów mogę śmiało polecić ten brand.

Opublikowano
To chyba, ze bo na pewno nie na ulice

niektórzy widzę mają problem z wyobrażeniem sobie, że buty nie służą tylko chodzenia 'po ulicy'.

trzeba by chyba pisać w każdy poście przeznaczenie butów, co by wątpliwości nie było.

Opublikowano
jedynie adidasy stabil 3 tylko nie wiem czy się nadają na co dzień

na hale są w sam raz

To szukasz butów na halę, czy do chodzenia na co dzień?

Cormaxy na hale nie są... coś mi tu nie gra :)