Opublikowano 14 lipca 200915 l nie wiadomo, ale są ździebko hoiowe Znajdź mi ktoś half caby tanie i ładne...
Opublikowano 22 lipca 200915 l Samuel666 napisał(a): Zna ktoś nazwę modelu Najek które widać w 0:44 na tym filmiku ? Nike classic Cortez
Opublikowano 25 lipca 200915 l hm.. naszła mnie ochota na trampki. Sporo osób poleca Conversy, mieliście jakąś styczność z nimi? co myślicie o czymś takim? link - więcej zdjęć
Opublikowano 30 lipca 200915 l Dzieki Blok, fajne, ale kolorystycznie nie podchodzi. Zanjdz cos jasniejszego i z wyeksponowana lyzwa.
Opublikowano 30 lipca 200915 l Psyko napisał(a): Zanjdz cos jasniejszego i z wyeksponowana lyzwa.Jur łisz is maj komand
Opublikowano 30 lipca 200915 l Tori napisał(a): Psyko napisał(a): Zanjdz cos jasniejszego i z wyeksponowana lyzwa.Jur łisz is maj komand XD
Opublikowano 30 lipca 200915 l Pomysl o tumanach kurzu w suche dni i wizerunku butow po tym starciu Sztajniec! Czym bedziesz scieraj wiecej mokra szmatka, tym wieksze bloto na butach sie zrobi...
Opublikowano 30 lipca 200915 l Są gumki do butów, zamszów i cienkiej skóry. Mam i używam. Psyko bredzisz bo Twoje, niestety nawet do komentowania się nie nadają.
Opublikowano 30 lipca 200915 l Ej, czemu nibym, na lato w sam raz, wygodne, minimalistyczne, nie znasz sie.