Gość Maiden Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Kupiłem tylko białe z czarną łyżwą. Drugie kupiłem sobie PUMY, ale to jeszcze późną wiosną: Edytowane 15 Września 2009 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 nie chcę cię martwić, ale to było do pieczarki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Dunki fajniejsze od Fin'starow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Pieczarka, te buty są koszmarne. Serio, wolałabym te kolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Zaje.biste te Pumy chociaż nie lubie tej firmy i nie założyłbym kolrowych butów, ale prezentuje się imo "szałowo". Poka jak na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) nie chcę cię martwić, ale to było do pieczarki Czy miałbym się martwić Manorku? Martwię się za to, o twoją znajomość Polskiej gramatyki - "Cię" piszemy z dużej litery. Edytowane 16 Września 2009 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Pieczarka, te buty są koszmarne. Serio, wolałabym te kolorowe. Zdziwiłbym się, jakby w tym grupowcu większość chwaliła jakąś szmatę. [; Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 nie chcę cię martwić, ale to było do pieczarki Czy miałbym się martwić Manorku? Martwię się za to, o twoją znajomość Polskiej gramatyki - "Cię" piszemy z dużej litery. dżizas, Maiden, teraz będziesz się przychrzaniał do wszystkiego, bo w innym temacie miałem inne zdanie od twojego? Sprostowałem, żeby nikt nie miał wątpliwości co do kogo było w tym temacie i tyle. Zluzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 nie chcę cię martwić, ale to było do pieczarki Czy miałbym się martwić Manorku? Martwię się za to, o twoją znajomość Polskiej gramatyki - "Cię" piszemy z dużej litery. Wielką literą, a nie "z dużej litery". Poza tym, w pierwszym zdaniu zapomniałeś o przecinku, w drugim zaś dałeś o jeden za dużo. Już nie wspominając o tym, że przymiotnik "polskiej" napisałeś wielką literą. Jak się już dopier/dalasz, to rób to porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Pospolite buty mają swoje plusy. Sam ostatnio kupiłem, no może nie takie pospolite, bo czarna skora z jasno pomarańczowa podeszwa w HD, ale jednak nie takie kosmosy jak wyżej wymienione pumy. Fajnie jak ktoś chce się wyróżniać i kupuje kolorowe buty, ale żeby takie buty pasowały do reszty to fit musi być równie kolorowy. A jak ubierasz się tak kolorowo to zapewne pracujesz w cyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kania 66 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) `Cię` piszemy wielką literą tylko w zwrotach formalnych i grzecznościowych, w każdym innym przypadku lepiej pisać małą. * Pieczarka, to chyba nie dotyczy mnie. Jeśli mi się coś podoba to o tym piszę. Ale działa to również na odwrót. Edytowane 16 Września 2009 przez Kania Cytuj Odnośnik do komentarza
norbiteos 1 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) Kupiłem tylko białe z czarną łyżwą. Drugie kupiłem sobie PUMY, ale to jeszcze późną wiosną: hahahaa męskich nie było??!! a takich sobie nie kupisz? też fajne.... buahahaha.... Edytowane 16 Września 2009 przez norbiteos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 ^ lol kupiłem ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ja sobie ostatnio kupiłem najzwyklejsze Cortezy i jestem b. zadowolony: Cortezy zawsze na tak ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) Kupiłem tylko białe z czarną łyżwą. Drugie kupiłem sobie PUMY, ale to jeszcze późną wiosną: hahahaa męskich nie było??!! a takich sobie nie kupisz? też fajne.... buahahaha.... To są buty męskie, o czym zresztą możesz przeczytać na oficjalnej strona Pumy. Oczywiście pod warunkiem, że władasz znasz angielszczyznę na elementarnym poziomie, w co mogę powątpiewać. No ale jakiej reakcji spodziewać się po mieszkańcu zaściankowego miasta, jakim bez wątpienia jest Łódź? Fakt ten zresztą sam potwierdziłeś wypowiadając się na temat swojego miasta w temacie o "kostce brukowej". Ja je sobie bardzo chwalę, może poza tym, że łatwo się brudzą. A i wszyscy znajomi/e na imprezach, się pytają gdzie można dostać tak zaj.biste buty. @ Manor: Nie, ty nie wyraziłeś odmiennego zdania. Jak bałwanek podpisałeś się pod postem Kosa, nawet nie zgłębiając się w przebieg toczonej dyskusji. To fundamentalna różnica. @ Mięso: A co do Cortezów - proste, że tak ; ) Co do "Cię", czy "Tobie" - to są to zwroty grzecznościowe, no i chyba dobrze, jest się tak zwracać do osób których się nie zna. Przynajmniej mnie tak zawsze uczono. Zresztą gdy koresponduję nawet z najbliższymi przyjaciółmi to ich używam. Według mnie świadczy to o kulturze piszącego. Edytowane 16 Września 2009 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
norbiteos 1 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) qra świetne są można jakaś link do nich i jakaś cena? co do maidena to nie chce mi sie nawety odpisywać, zasciankowa łódź przeprasza warszafke ze nie doceniła nowych trendów i wogole jest w (pipi)e. a co do twoich znajomych to ja bym przy nich blisko nie siadal moze to jakies pedzie bez gustu i zaczna macać po kolanach? ale wiadomo wARSZAfKA, styl szyk nowe trendy i ogólnie klasa, szkoda ze na poziomie naszej-klasy. ps: specjalnie dla ciebie z małej litery. Edytowane 16 Września 2009 przez norbiteos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Cortezy swietne, choc nigdy ich nie mialem, na jesien kupie dunki, ale juz na wiosne chyba sprawie sobie wlasnie cortezy, tyle ze czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) @ Norbiteos: Nie od dziś wiadomo, że duże miasta przodują w wielu dziedzinach, m. in. mody. Wnioskuję, że dla Ciebie szczytem definicją dobrego ubioru są są czarne buty, możliwie najprostsze dżiny, i koniecznie ścięte na jeżyka włosy.Ale nie bój się, nie wątpię, że w swoim guście nie jesteś odosobniony. Ubiorem z pewnością zrobiłbyś furorę w Mińsku. W Warszawie jest jednak inaczej. Czy na poziomie Naszej - Klasy? Nie wiem, bo z niej, w przeciwieństwie do Ciebie, (co można logicznie wywnioskować) nie korzystam. Nie każę Ci się moimi znajomymi interesować, chyba nawet bym tego nie chciał. Zapewniam Cię jednak, że zarówno mężczyźni, jak i kobiety z którymi się zadaję, są w miażdżącej większości heteroseksualni. @ Psyko: Czarne Cortezy są teraz strasznie tanie w Złotych Tarasach, jeżeli jesteś z Warszawy. Mają jakąś uber promocję w Nike'u. Edytowane 16 Września 2009 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) @ Norbiteos: Nie od dziś wiadomo, że duże miasta przodują w wielu dziedzinach, m. in. mody. Wnioskuję, że dla Ciebie szczytem definicją dobrego ubioru są są czarne buty, możliwie najprostsze dżiny, i koniecznie ścięte na jeżyka włosy.Ale nie bój się, nie wątpię, że w swoim guście nie jesteś odosobniony. Ubiorem z pewnością zrobiłbyś furorę w Mińsku. W Warszawie jest jednak inaczej. Czy na poziomie Naszej - Klasy? Nie wiem, bo z niej w przeciwieństwie do Ciebie (co można logicznie wywnioskować) nie korzystam. Nie każę Ci się moimi znajomymi interesować, chyba nawet bym tego nie chciał. Zapewniam Cię jednak, że zarówno mężczyźni, jak i kobiety z którymi się zadaję, są miażdżącej większości heteroseksualni. @ Psyko: Czarne Cortezy są teraz strasznie tanie w Złotych Tarasach, jeżeli jesteś z Warszawy. Mają jakąś uber promocję w Nike'u. Właśnie dlatego ludzie w całej Polsce nie cierpią Warszawiaków.Kompleksy,kompleksy i jeszcze raz kompleksy.Najlepszy argument na wszystko to "ja jestem z Warszawy a ty z zaściankowej wiochy". Gratuluję. BTW - jakby w Warszawie modne były worki po kartoflach,to też byś się w tym bujał? Edytowane 16 Września 2009 przez Ader Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Nie mam żadnych kompleksów, ani do nikogo nie jestem uprzedzony. Po prostu mentalność zgodnie z którą to co jest kolorowe, musi być " kur.wa. ped.alskie" jest godna pożałowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Niestety nie jestem, widze ze z tematu o tramwajach nie kojarzysz ;] Tanio tzn po ile i jaka jest normalna cena? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) Coś lekko ponad 200 zł. A co do tramwajów, faktycznie, nie skojarzyłem ;p Edytowane 16 Września 2009 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Nie mam żadnych kompleksów, ani do nikogo nie jestem uprzedzony. Po prostu mentalność zgodnie z którą to co jest kolorowe, musi być " kur.wa. ped.alskie" jest godna pożałowania. No i mentalność,że jeśli kolorowe się komuś nie podoba to musi chodzić w czarnych butach i dżinsach, z fryzura na jeżyka też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) To była ironia. Widać nie wyczułeś ;] Edytowane 16 Września 2009 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 To była ironia. Widać nie wyczułeś ;] Możliwe,że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi