Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No i peace ;-)

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 713 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

.puma043009054749main.jpg fajne puma reptile . Hubi. to męskię buty są , zaraz mnie od gejów wyzwą

Edytowane przez Raiga

Opublikowano
  W dniu 16.09.2009 o 14:32, Hubi. napisał(a):

fajne, ale dla dziewczyny

ale takiej z gimnazjum.

Opublikowano
  W dniu 16.09.2009 o 14:20, Raiga napisał(a):

.puma043009054749main.jpg fajne puma reptile . Hubi. to męskię buty są , zaraz mnie od gejów wyzwą

Za(pipi)ist.e

Opublikowano
  W dniu 16.09.2009 o 09:56, Kania napisał(a):

`Cię` piszemy wielką literą tylko w zwrotach formalnych i grzecznościowych, w każdym innym przypadku lepiej pisać małą.

* Pieczarka, to chyba nie dotyczy mnie. Jeśli mi się coś podoba to o tym piszę. Ale działa to również na odwrót.

Chodzi mi raczej o to, że na razie w tym grupowcu była chyba jedna para spodni, która spodobała się większości. Zazwyczaj znajdzie się dwóch, maks trzech pozytywnie oceniających i cała reszta negatywnie oceniających. [;

Opublikowano

Halówki mnie się rozwaliły. Wiecie, takie do kopania piłki. W którą markę celować, aby kolejne buty wytrzymały jak najdłużej?

Opublikowano
  W dniu 16.09.2009 o 13:34, norbiteos napisał(a):

qra świetne są można jakaś link do nich i jakaś cena?

http://www.ebuty.pl/produkt/pl/buty/wizytowe/domino_2761_101_47_%2709_brandy,3412.html

i takie jeszcze zakupiłem:

l_converse_chuck_all_star_hi_black_mono.jpg

Grzegosz:

nike i adidas miałem/mam i polecam

podobno joma są też ok i w miarę dobrej cenie

Edytowane przez Qra

Opublikowano

Joma dobra, potwierdzam.

Opublikowano
  W dniu 16.09.2009 o 19:48, Grzegosz napisał(a):

Halówki mnie się rozwaliły. Wiecie, takie do kopania piłki. W którą markę celować, aby kolejne buty wytrzymały jak najdłużej?

Jeśli grasz dużo i często to najwytrzymalsze są pumy,z moich doświadczeń wynika, że najki i adidasy się dość szybko rozwalają.

Opublikowano

mi dzialaja calkiem dobrze buty do pilki noznej adidasa w odmianie halowej, z tym ze uzywam ich minimum 2x w tygodniu po godzinie wiec chyba nie jest tak zle ;)

aha, uzywam ich od przeszlo roku. 600

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item732983441_buty_halowe_adidas_kaiser_5_in_roz_46_skora.html

kaiser to po niemiecku "cesarz" czyli franz beckenbauer, klasyczne halowki, nadal na topie

Opublikowano

Polecicie mi coś taniego do biegania, ale takiego taniego, wiecie, do 150-200 zł. Podobno firma Kalenji robi tanie i dobre rzeczy. Ma ktoś jakieś info?

Opublikowano

Widziałem jakieś kosmosy po 600zł, dlatego wolę uprzedzić sugestie ;)

Opublikowano
  W dniu 17.09.2009 o 20:44, Ölschmitz napisał(a):

http://www.allegro.pl/item732983441_buty_halowe_adidas_kaiser_5_in_roz_46_skora.html

kaiser to po niemiecku "cesarz" czyli franz beckenbauer, klasyczne halowki, nadal na topie

sam mam takie naprawde dobre i wygodne a co najwazniejsze trwale.

Opublikowano
  W dniu 18.09.2009 o 06:41, Tori napisał(a):

Polecicie mi coś taniego do biegania, ale takiego taniego, wiecie, do 150-200 zł. Podobno firma Kalenji robi tanie i dobre rzeczy. Ma ktoś jakieś info?

Bierz Kalenji, niczego lepszego nie znajdziesz za mniej niż stówę (za większą kwotę zresztą też nie). Buty legendarne w światku parkourowym, więc wytrzymałość potwierdzona przez kaskaderów. Mi po pół roku katowania buta od Kalenji tylko lekko czub się odkleił.

Opublikowano

Ostatnio choruje na Adidas Goodyear Street 2

nosz kurde po prostu klasyka i prostota wykonania

tylko cena na razie powstrzymuje od zakupu :/

Opublikowano
  W dniu 16.09.2009 o 21:37, Maiden napisał(a):

Joma dobra, potwierdzam.

W dniu 17.09.2009 o 19:26, czort napisał(a):

Jeśli grasz dużo i często to najwytrzymalsze są pumy,z moich doświadczeń wynika, że najki i adidasy się dość szybko rozwalają.

W dniu 17.09.2009 o 20:36, mj napisał(a):

mi dzialaja calkiem dobrze buty do pilki noznej adidasa w odmianie halowej, z tym ze uzywam ich minimum 2x w tygodniu po godzinie wiec chyba nie jest tak zle ;)

aha, uzywam ich od przeszlo roku. 600

W dniu 17.09.2009 o 20:44, Ölschmitz napisał(a):

Dzięki za sugestie, ostatecznie postawiłem na Umbro. Przecena ze 160 zł na stówę, a do tego rabat 15% za okazanie nieważnej legitymacji szkolnej.

Temat do zamknięcia.