Qra 160 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 tak, jaki kupi jakieś shoxy Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 mialem okazje kupic ale dałem dupy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Grzeh te [obrazek - tak, te] ? brazowe sa chyba najlepsze. cena tez, ~350 EURO [duże obrazki] moze kiedys [...] No, dla mnie to szczyt ekstrawagancji, ale trzeba przyznać, że mają coś w sobie. Pomijam już fakt, że musiałbym zmienić całą swoją garderobę nudziarza, by pasowały do reszty stroju. Za te pieniądze można już mieć auto, ale zakładam, że kierpce nie rozje/bałyby się po tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
norbiteos 1 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) co wy widziecie w tych kierpcach? one sa fajne bo jakis fagas w MTV je nosil? czy poprostu sa fajne bo wygladaja kretyńsko? nie pojmuje:( myślisz ze jak kupisz buty za 300E to ktos powie"o zobaczcie tego, ona ma swoj unikatowy styl" wydaje mi sie ze predzej uslyszysz koment w stylu "co ty dziadek ci z zakopanego papcie przywioz? ale wiocha" czy one sa poprostu fajne bo są drogie i rzadkie? moge ci wysmarowac buty gównem i też beda unikatowe, ale lepiej zeby zrobil to jakis matiu wililiamson to do slowa unikatowe dojdzie jeszcze modne. nie czaje wogole tej pogoni za drogimi szmatami (gdzie slowo szmata najczesciej pasuje) po to zeby wygladac jak jeden z tysiąca bananowych gimbusów i pozal sie boże mysleć ze ma sie unikatowy styl. Edytowane 26 Września 2009 przez norbiteos Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Zakochałem się w tych Ermaxach Zdaję sobie sprawę, że posypią się hejty, ale cóż poradzić ; ( Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 co wy widziecie w tych kierpcach? one sa fajne bo jakis fagas w MTV je nosil? czy poprostu sa fajne bo wygladaja kretyńsko? nie pojmuje:( myślisz ze jak kupisz buty za 300E to ktos powie"o zobaczcie tego, ona ma swoj unikatowy styl" wydaje mi sie ze predzej uslyszysz koment w stylu "co ty dziadek ci z zakopanego papcie przywioz? ale wiocha" czy one sa poprostu fajne bo są drogie i rzadkie? moge ci wysmarowac buty gównem i też beda unikatowe, ale lepiej zeby zrobil to jakis matiu wililiamson to do slowa unikatowe dojdzie jeszcze modne. nie czaje wogole tej pogoni za drogimi szmatami (gdzie slowo szmata najczesciej pasuje) po to zeby wygladac jak jeden z tysiąca bananowych gimbusów i pozal sie boże mysleć ze ma sie unikatowy styl. CZEKAJ CZEKAJ TO TY, TEN ZE WSI? @mieso- te sa nawet fajne :-) Chociaz safari print jest zbyt czesto juz uzywany, tak mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 norbiteos ma racje, silicie sie na ekstrawagancje, pomimo ze cos wyglada tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Mięso: B. fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Raiga, wydaje mi się, że na obecną chwilę właśnie DC są kojarzone bardziej z emo. Nie wkurzaj się, mnie też to rusza Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Dobra, wrzucam jakieś porządne trzewiki, bo niedługo poziom chu/jowizny przekroczy poziom alarmowy. No kur/wa. Proste, bez przypałów, a takie zajo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 co wy widziecie w tych kierpcach? one sa fajne bo jakis fagas w MTV je nosil? czy poprostu sa fajne bo wygladaja kretyńsko? nie pojmuje:( myślisz ze jak kupisz buty za 300E to ktos powie"o zobaczcie tego, ona ma swoj unikatowy styl" wydaje mi sie ze predzej uslyszysz koment w stylu "co ty dziadek ci z zakopanego papcie przywioz? ale wiocha" czy one sa poprostu fajne bo są drogie i rzadkie? moge ci wysmarowac buty gównem i też beda unikatowe, ale lepiej zeby zrobil to jakis matiu wililiamson to do slowa unikatowe dojdzie jeszcze modne. nie czaje wogole tej pogoni za drogimi szmatami (gdzie slowo szmata najczesciej pasuje) po to zeby wygladac jak jeden z tysiąca bananowych gimbusów i pozal sie boże mysleć ze ma sie unikatowy styl. CZEKAJ CZEKAJ TO TY, TEN ZE WSI? @mieso- te sa nawet fajne :-) Chociaz safari print jest zbyt czesto juz uzywany, tak mysle. Serio Banny ten Pan wyżej ma racje .. te buty wyglądają totalnie chu.jowo bez kitu pierwsze skojarzenie to > tarzan . Białe conversy są wporzo zresztą jak każdy but tej firmy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
norbiteos 1 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 zgadłes banany łódź to wiocha cała polska to powtarza a ja w chórku razem z nią poprostu niektore rzeczy sa fajne (conversy powyżej) a nie ktore nie (twoje kierpce i zielone spodnie z ćwiekami tez tu takie widzialem) Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) mowcie co chcecie ;-) Edytowane 27 Września 2009 przez banny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Tokar Bardzo fajne, jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 na zimke?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
norbiteos 1 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 ROTFLL na joemonsterze nic mi dzis tak humoru nie poprawilo jak te ... nie wiem jak to nazwac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 wow pumy Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 ok serio to mi się tylko przod buta podoba, no i moze ten brazowy material fajny, ale reszte spiepszyli.. coz Cytuj Odnośnik do komentarza
norbiteos 1 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 no dobra niech ci będzie...podeszwę ma fajna... Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 właśnie sobie pobrałem za 40zł na allegrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 One nie są damskie? Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 unisex Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 właśnie sobie pobrałem za 40zł na allegrze rozumiem że jesteś lekarzem w szpitalu . Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 jestem lekarzem w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 unisex Czyli damskie. @Tommo - PRO EV 2k5 OX Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi