Opublikowano 14 października 200915 l Wie ktoś gdzie w naszym pięknym kraju kupię te buty? Model Suede mid V Ewentualnie gdzie można kupić buty firmy Supra (oprócz allegro), w szczególności chodzi mi o ten model klik Edytowane 14 października 200915 l przez Gość
Opublikowano 16 października 200915 l Pieczara, co to za buty te do biegania i gdzie je mozna dostać? http://allegro.pl/listing/search.php?category=5546&sg=0&string=kalenji Dodam od siebie, że buty te są popularne w środowisku parkourowym.
Opublikowano 16 października 200915 l To znaczy, że są wygodne do chodzenia po parku Sam je mam do biegania, a znajomi są maratończykami i firma Kalenji to dla nich coś, jak Element dla deskorolkowców.
Opublikowano 16 października 200915 l Czort, te Supry to z jakiejś bardzo starej kolekcji, raczej nigdzie ich nie kupisz. Inne możesz dostać w SystemSklep.pl.
Opublikowano 17 października 200915 l A ja sobie wczoraj kupiłem m.in buty zimowe, ocieplane: Ciepłe jak sku.rwy.syn.
Opublikowano 17 października 200915 l Właśnie takich szukałem, bo przecież w ziemie i tak chodzi się w długich spodniach A i cieplej będzie w nóżkę Choć wydają się b. wysokie, to faktycznie są tylko trochę za kostkę
Opublikowano 17 października 200915 l Właśnie takich szukałem, bo przecież w ziemie i tak chodzi się w długich spodniach A i cieplej będzie w nóżkę Choć wydają się b. wysokie, to faktycznie są tylko trochę za kostkę
Opublikowano 17 października 200915 l ...fajne te butki, tylko z wyglądu mają zbyt płaską podeszwę na zimę (niby nie widać, ale nie ma tam miejsca na jakikolwiek bieżnik). Miłego jeżdżenia na dupsku ;>
Opublikowano 17 października 200915 l Choć wydają się b. wysokie, to faktycznie są tylko trochę za kostkę chyba do połowy łydki
Opublikowano 18 października 200915 l lol w diverse też conversy sprzedają, chyba w każdym mieście jest już
Opublikowano 19 października 200915 l Średnie i w dodatku za drogie. Ogólnie kicksy reeboka średnio mnie jarają (jedynie Sir Jamy i Pumpy są fajne IMO) Edytowane 19 października 200915 l przez Konar$ky