Figlarz 1 272 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Ch.uj tam z wyglądem. Ważne, że łyżwa NAJK jest. Lans + 10 Cytuj
eraef 96 Opublikowano 19 października 2009 Opublikowano 19 października 2009 Jakby była na cały bok buta to bym się z tobą zgodził a taka ledwo widoczna to nic nawet pod gimnazjum nie wyrwę :confused: chu.jnia Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 20 października 2009 Opublikowano 20 października 2009 A te mocno obciachowe na zimę? Padkudne. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Jakieś fajne buty na zime? Co banny poleca i co by ubrał? xd Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 ja (gdybym nie miał dobrych butow na zime) bym kupił to: http://pl.skate-europe.com/details/67178-buty_nike_model_dunk_high.html Cytuj
wendiego 11 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Tak jak ten temat przeglądam trochę, to 90% butów wygląda tandetnie i jest absurdalnym kiczem. Jak można nosić na co dzień białe buty? Mnie to napawa obrzydzeniem... Poza tym większość to Nike, Adidas albo Reebok, których kolekcje (poza pojedynczymi wyjątkami) nie mają nic wspólnego z dobrym stylem. Zresztą to samo jest w dziale o ciuchach, ale czego ja się właściwie spodziewam po forum gazety o grach na konsolę. Przymierzałem ostatnio ten model ale nie mieli niestety mojego rozmiaru, czekam na dostawę w weekend: http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/meskie/casual/22484/53051/detail.do Cytuj
Gość Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Dla mnie tandetnie wyglądają wszystkie buty od ecco i nigdy bym ich nie ubrał. Tak, wiem, że są za(pipi)iście wygodnie, noga się nie poci i srele morele, ale są tak paskudne i pospolicie wyglądające, że wstydziłbym się je założyć. Takie jest moje zdanie. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Dla mnie tandetnie wyglądają wszystkie buty od ecco i nigdy bym ich nie ubrał. Tak, wiem, że są za(pipi)iście wygodnie, noga się nie poci i srele morele, ale są tak paskudne i pospolicie wyglądające, że wstydziłbym się je założyć. Takie jest moje zdanie. wpis A co do dunków na zimę, to pomyłka dla mnie. Mam af1 i przez te dziurki na przodzie odpadają zupełnie - mała zaspa i zaraz mokro w bucie. Prędzej af1 z gore-texem, timberlandy albo jakieś trekkingowe, bo niektóre naprawdę dobrze wyglądają. Cytuj
Burth 2 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 pokazcie jeszcze jakies dobre buciory na zime, najlepiej wyzsze lecz takie dostepne w polsce Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 Dla wszystkich, którzy chcą mieć buty wyróżniające się w tłumie polecam: Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 To na jakieś baterie jest czy coś? A jak się lampeczka przepali? Cytuj
Gość Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Jak miałem z 10 lat to miałem takie świecące trzewiki, wszyscy mi zazdrościli i byłem kimś na podwórku Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 24 października 2009 Opublikowano 24 października 2009 Ja właśnie też, uwielbiałem w nich chodzić nocą po podwórku, ale do zabawy w chowanego były kiepskie. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 25 października 2009 Opublikowano 25 października 2009 Wie ktoś gdzie w naszym pięknym kraju kupię te buty? Model Suede mid V Ewentualnie gdzie można kupić buty firmy Supra (oprócz allegro), w szczególności chodzi mi o ten model klik Znalazłeś te Pumy gdzieś? Cytuj
Gość Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Tak jak ten temat przeglądam trochę, to 90% butów wygląda tandetnie i jest absurdalnym kiczem. Jak można nosić na co dzień białe buty? Mnie to napawa obrzydzeniem... Poza tym większość to Nike, Adidas albo Reebok, których kolekcje (poza pojedynczymi wyjątkami) nie mają nic wspólnego z dobrym stylem. Zresztą to samo jest w dziale o ciuchach, ale czego ja się właściwie spodziewam po forum gazety o grach na konsolę. Przymierzałem ostatnio ten model ale nie mieli niestety mojego rozmiaru, czekam na dostawę w weekend: http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/meskie/casual/22484/53051/detail.do Też się nad nimi zastanawiałem ale w końcu wziąłem te , o czym z resztą już tu chyba pisałem. I też rzygam najkami, adsadimi i rejsbokami. Umówimy się na małe randez vous ? Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 26 października 2009 Opublikowano 26 października 2009 Dla wszystkich, którzy chcą mieć buty wyróżniające się w tłumie polecam: To było w modzie na początku lat 90. Cytuj
Gość Opublikowano 28 października 2009 Opublikowano 28 października 2009 Między innymi w Polsce Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 kurde znalzlem w sklepie trampki, mniej wiecej takie http://www.allegro.pl/item787739767_najtaniej_klasyka_londyn_nowe_trampki_oxford_43.html tylko ze ocieplanei z grubsza podeszwą no i za 100 pln. i sie an nie napalilem. Co myslicie ? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 No, jeśli chodzisz do podstawówki to ok. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 wyglądają jak korekcyjne Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 29 października 2009 Opublikowano 29 października 2009 Między innymi w Polsce On tego nie może pamiętać, bujał się jeszcze wtedy u ojca w kulkach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi