Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak ten temat przeglądam trochę, to 90% butów wygląda tandetnie i jest absurdalnym kiczem. Jak można nosić na co dzień białe buty? Mnie to napawa obrzydzeniem... Poza tym większość to Nike, Adidas albo Reebok, których kolekcje (poza pojedynczymi wyjątkami) nie mają nic wspólnego z dobrym stylem. Zresztą to samo jest w dziale o ciuchach, ale czego ja się właściwie spodziewam po forum gazety o grach na konsolę.

Przymierzałem ostatnio ten model ale nie mieli niestety mojego rozmiaru, czekam na dostawę w weekend:

http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/meskie/casual/22484/53051/detail.do

Opublikowano

Dla mnie tandetnie wyglądają wszystkie buty od ecco i nigdy bym ich nie ubrał. Tak, wiem, że są za(pipi)iście wygodnie, noga się nie poci i srele morele, ale są tak paskudne i pospolicie wyglądające, że wstydziłbym się je założyć. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Dla mnie tandetnie wyglądają wszystkie buty od ecco i nigdy bym ich nie ubrał. Tak, wiem, że są za(pipi)iście wygodnie, noga się nie poci i srele morele, ale są tak paskudne i pospolicie wyglądające, że wstydziłbym się je założyć. Takie jest moje zdanie.

wpis

A co do dunków na zimę, to pomyłka dla mnie. Mam af1 i przez te dziurki na przodzie odpadają zupełnie - mała zaspa i zaraz mokro w bucie.

Prędzej af1 z gore-texem, timberlandy albo jakieś trekkingowe, bo niektóre naprawdę dobrze wyglądają.

Opublikowano

Jak miałem z 10 lat to miałem takie świecące trzewiki, wszyscy mi zazdrościli i byłem kimś na podwórku :thumbsup:

Opublikowano

Wie ktoś gdzie w naszym pięknym kraju kupię te buty?

puma-suede-v-0.jpg

Model Suede mid V

Ewentualnie gdzie można kupić buty firmy Supra (oprócz allegro), w szczególności chodzi mi o ten model

klik

Znalazłeś te Pumy gdzieś?

Opublikowano

Tak jak ten temat przeglądam trochę, to 90% butów wygląda tandetnie i jest absurdalnym kiczem. Jak można nosić na co dzień białe buty? Mnie to napawa obrzydzeniem... Poza tym większość to Nike, Adidas albo Reebok, których kolekcje (poza pojedynczymi wyjątkami) nie mają nic wspólnego z dobrym stylem. Zresztą to samo jest w dziale o ciuchach, ale czego ja się właściwie spodziewam po forum gazety o grach na konsolę.

Przymierzałem ostatnio ten model ale nie mieli niestety mojego rozmiaru, czekam na dostawę w weekend:

http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/meskie/casual/22484/53051/detail.do

Też się nad nimi zastanawiałem ale w końcu wziąłem te , o czym z resztą już tu chyba pisałem.

I też rzygam najkami, adsadimi i rejsbokami.

Umówimy się na małe randez vous ?

Opublikowano

Dla wszystkich, którzy chcą mieć buty wyróżniające się w tłumie polecam:

2144dht.png

To było w modzie na początku lat 90.

Opublikowano

Między innymi w Polsce :rolleyes:

On tego nie może pamiętać, bujał się jeszcze wtedy u ojca w kulkach.