Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś gdzie w naszym pięknym kraju kupię te buty?

puma-suede-v-0.jpg

Model Suede mid V

Ewentualnie gdzie można kupić buty firmy Supra (oprócz allegro), w szczególności chodzi mi o ten model

klik

Kur.wa, zaje.biste som. Dalej ich nigdzie nie ma?

Opublikowano

Wie ktoś gdzie w naszym pięknym kraju kupię te buty?

puma-suede-v-0.jpg

Model Suede mid V

Ewentualnie gdzie można kupić buty firmy Supra (oprócz allegro), w szczególności chodzi mi o ten model

klik

Kur.wa, zaje.biste som. Dalej ich nigdzie nie ma?

Nie wiem czy nigdzie, ale na allegro nie ma, a nie mam czasu żeby po sklepach latać.

Opublikowano

Ja sobie kupiłem Puma Suede, tym razem czarne, wcześniej miałem szare. Te szare się lepiej na nodze prezentowały, ale co zrobić, tylko takie były.

41N7P92WW9L._AA280_shoes_.jpg

No i szkoda, że dopiero po zakupie Suede znalazłem model Benny Breaker, bardziej mi się podoba.

41ZSQeHXZgL._AA280_.jpg

Opublikowano

Jakies fajne buty na zime, takie wyzsze, najlepiej Najeczki, tak do 270 zl. Znajde cos takiego? Moge dac odrobine wiecej, ale jestem ograniczony zakupem Live'a i Modern Warfare 2.

Opublikowano (edytowane)

A co bys banny polecil. W sumie moge wziazc dunki, ale mysle ze przez dziurki na przedzie moze sie woda/snieg przedostawac.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

A co bys banny polecil. W sumie moge wziazc dunki, ale mysle ze przez dziurki na przedzie moze sie woda/snieg przedostawac.

Jest mokro w bucie przez te dziurki, nie warto na zimę brać takich butów. Są AF1 z gore-texem, sam bym się na nie skusił.

Opublikowano

no nie sa damskie ;)

af1 wysokie tez powinny dac rade - calosc ze skory i dobrze wykonane

jeszcze jak gore tex to w ogole spoxik :)

buty z serii ACG tez super tylko raczje z wygladu Ci nie podpasuja ;)

/ja tma an zime kupilem jedne takie 'traperki'

cos a'la to

zara-boots.jpg?w=450&h=600

jak znajde na okazji to kupei podobne tylko ,ze CZARNE

i ebdzie git :)

Opublikowano (edytowane)

na jakiej zasadzie uwazacie ze te najacze sa zimowe? Moim zdaniem przemokna po pierwszym mocniejszym sniegu i taki bedzie pozytek. Zimowe buty od nike to tak jak banny wspomnial z serii acg beda jedyne dobre.

Tez aktualnie szukam sobie butow zimowych, fajnie zeby byly to najki ale nie wierze ze te pokazane na poprzedniej stronie beda dobre na zime ;/ na dodatek potrzebuje jakichs w rozmiarze 13 co utrudnia poszukiwania. Pomoze ktos?

http://www.magazyner.pl/index.php?n=979 Przegląd butów zimowych - sezon 2008/2009 bardzo pomoze co niektorym

Edytowane przez mortis