Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

hahahah :) gostek w sumei ejst niepowazny ,ale coz zrobic :D

/zwierzak

RACZEJ ciezko Ci bedzie ;)

ebay pozostaje

chociaz mzoesz szukac tez retro tej wersji ,ze zj,e,ba,ną bryłą buta ;]

Edytowane przez banny
Opublikowano

Banny to jak ktos ma dobra prace i go stac na Air Maxy za 150 Euro to jest bananowcem ??

Udalo mi sie nie drogo na e-bayu kupic koszykarskie klasyki od Rbk dalem 178 dolcow z przesylka ale bylo warto <3

reebok-kamikaze-ii-shawn-kemp-1.jpg

Opublikowano

pisanie, ze ktos jest bananowcem to najbardziej chyba ewidentny przyklad zazdrosci. no i co z tego, ze ktos ma dzianych starych? ma nie brac nic od nich bo nie wypada? gdyby moi starzy byli milionerami to jezdzilbym nowym mercedesem ubrany w mega drogie ciuchy i czytajac posty o bananowcach smialbym sie tarzajac sie w forsie.

Opublikowano

jestes bananowym dzieckiem ? <zazdrosc>

chyba muszę pisać wprost, by ludzie poprawnie rozumieli ;)

pewnie, ze zazdroszcze, kto by nie chciał miec bogatych starych ;]

zreszta ta dyskusja nigdzie nei prowadzi

imo 150 E za maksy 1 ID to przesada, za tą cene mozna miec naprawde dobre dwie pary

Opublikowano (edytowane)

pisanie, ze ktos jest bananowcem to najbardziej chyba ewidentny przyklad zazdrosci. no i co z tego, ze ktos ma dzianych starych? ma nie brac nic od nich bo nie wypada? gdyby moi starzy byli milionerami to jezdzilbym nowym mercedesem ubrany w mega drogie ciuchy i czytajac posty o bananowcach smialbym sie tarzajac sie w forsie.

Naszczęście nie grozi ci to bo studiujesz biblioznawstwo :rolleyes:

Edytowane przez Reiko
Opublikowano

Chciałem tylko napisać, że ja za pierwszym razem zrozumiałem o co chodzi Bannemu, a wszystkie podjazdy do Bannego wynikają z braku rozumienia co się czyta.

No.