Opublikowano 6 grudnia 200915 l Nieładne. Tzn. może i ładne, ale nie dla mnie. Nie lubię high-topsów. Edytowane 6 grudnia 200915 l przez qb3k
Opublikowano 6 grudnia 200915 l A takie o zakupiłem, wiem, że oklepany model ale pierwszy raz zakupiłem i fajne są. http://www.allegro.pl/item814511330_wyprzedaz_nike_dunk_low_supreme_spark_r_43_ni100.html Edytowane 6 grudnia 200915 l przez bialko
Opublikowano 7 grudnia 200915 l supra-thunder - OK skad zamawiasz? Póki co nie zamawiam, tylko doradzałem. Ja już mam zapas butów na wiosne
Opublikowano 7 grudnia 200915 l Szukam czegoś w tym rodzaju. Chodzi o to, żeby buty były proste, wysokie i najlepiej w jednym kolorze czarnym albo białym. Możecie coś doradzić? Ewentualnie mógłbym te wziąć ale nie mogę znaleźć mojego rozmiaru 41/42
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Szukam czegoś w tym rodzaju. Chodzi o to, żeby buty były proste, wysokie i najlepiej w jednym kolorze czarnym albo białym. Możecie coś doradzić? Ewentualnie mógłbym te wziąć ale nie mogę znaleźć mojego rozmiaru 41/42 Jak do grania w kosza to (pipi)owe a jak do chodzenia to (pipi)owe. Szukaj zupełnie innych.
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Kupiłem se za 169zł. Będzie mi pasować do oldkulowej niebieskiej bluzy
Opublikowano 9 grudnia 200915 l Szukam czegoś w tym rodzaju. Chodzi o to, żeby buty były proste, wysokie i najlepiej w jednym kolorze czarnym albo białym. Możecie coś doradzić? Ewentualnie mógłbym te wziąć ale nie mogę znaleźć mojego rozmiaru 41/42 Jak do grania w kosza to (pipi)owe a jak do chodzenia to (pipi)owe. Szukaj zupełnie innych. Nie pytałem czy są ch.ujowe tylko czy widzieliście takie lub podobne.
Opublikowano 9 grudnia 200915 l ...widziałem podobne, były chu.jowe. (mam bekę dziś ze wszystkiego ;> )
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Cos takiego moze? Miałem and1 i póki nie zrobią jakiegoś modelu który będzie mi się bardzo podobał więcej ich nie kupię. Trwałość mocno średniawa. Poprzednie musiałem kilka razy zszywać. Poza tym zbytnio mi się nie podobają. Zbyteczne upiększajki itd. Jakieś paski świecące czy inne gó.wno. Ja lubię buty proste do bólu i takich właśnie szukam. Edytowane 10 grudnia 200915 l przez asfalt
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Buty And1 to kwintesencja c(pipi)sci i taniosci Chinskich fabryk pięknie sformułowane