Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Kupuje na wiosnę bmx-a, będe potrzebował nowych butów, co by się te 'normalne' nie niszczyły.

Polećcie jakieś pasujące do tego stylu buty :P, fajne są np. te:

http://www.miniramp.pl/product-pol-879-Nike-SB-Zoom-Bruin-.html

ale szukam czegoś do 200zł max

Edytowane przez mate5

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 714,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Ja nie z tych. Jeśli takie buty kojarzą ci się z dresiarzami to współczuję spojrzenia na modę. Do jeansów buty, które kupiłem są idealne.

9 na 10 dresów jakich widuję chodzi w prawie identycznych butach, stad moje skojarzenia.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Kupuje na wiosnę bmx-a, będe potrzebował nowych butów, co by się te 'normalne' nie niszczyły.

Polećcie jakieś pasujące do tego stylu buty :P, fajne są np. te:

http://www.miniramp.pl/product-pol-879-Nike-SB-Zoom-Bruin-.html

ale szukam czegoś do 200zł max

http://allegro.pl/item853836806_buty_es_etnies_dc_emerica_square_one_rozm_42.html

takie mam i też jeżdżę na bmxie, polecam a ta aukcja co wyslalem to w ogóle okazja, sam bym wziął bo moje już trochę zje,bane no ale kasy ni ma :(

Opublikowano

fajne

ale nie mój rozmiar :(

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Normalni ludzie do jeansów zakładają takie sportowe buty od Nike'a, Pumy czy Adika, więc bez rzucania w twarz jakimiś stereotypami proszę :)

Normalni ludzie to biegają w takich butach.

Opublikowano

Normalni ludzie do jeansów zakładają takie sportowe buty od Nike'a, Pumy czy Adika, więc bez rzucania w twarz jakimiś stereotypami proszę :)

Normalni ludzie to biegają w takich butach.

Pewnie są zbyt niewygodne, żeby w nich biegać. @ Gooral: jeśli poczułeś się urażony, to wybacz, nie taka była moja intencja :thumbsup: A od tych butów Hrubaza się odpindol bo są za(pipi)iste :potter:

Opublikowano

W sumie fajne są te desert boots czy jak im tam, co banny wklejał. Bym se kupił, ale nie wiem gdzie dostać coś w tym guście w przyzwoitej cenie - zakładam, że clarksy kosztują milion.

Opublikowano

clarksy raz widzialme na allegro - rozmiar 46 XD

moje to VENEZIA

bez trudu kupisz w takowym butkiu, rozne kolory

169 pln , ja mialem za 99

Opublikowano

O, dzięki. A przy okazji - można gdzieś kupić wysokie vaidery(veidery?) Supry za mniej niż 400-450? Bo czaję się już jakiś czas, ale tyle za buty, które znając życie zajadę w rok w życiu nie dam.

Opublikowano

clarksy raz widzialme na allegro - rozmiar 46 XD

moje to VENEZIA

bez trudu kupisz w takowym butkiu, rozne kolory

169 pln , ja mialem za 99

to spoko jak w venezii znajdziesz buty za 169zł, naprawde fajnie

Opublikowano

mówie tylko że za takie pieniądze to szmaciane laczki do chodzenia po domu można tam kupić, całkiem drogi sklep

bez napiny

Opublikowano

Buty z Venezii to szajs jakich mało.Jak wytrzymają 3 miechy to będzie dobrze - omijam ten sklep szerokim łukiem,już raz się w.je.bałem.

Edytowane przez Ader

Opublikowano

O, dzięki. A przy okazji - można gdzieś kupić wysokie vaidery(veidery?) Supry za mniej niż 400-450? Bo czaję się już jakiś czas, ale tyle za buty, które znając życie zajadę w rok w życiu nie dam.

Opublikowano

ostatnio sobie zakupilem buty których pewnie normalnie bym nie załozył, ale jakoś wpadły mi w oko ;]

converse-weapon-paxanga-2.jpg

Opublikowano

ostatnio sobie zakupilem buty których pewnie normalnie bym nie załozył, ale jakoś wpadły mi w oko ;]

converse-weapon-paxanga-2.jpg

współczuje rodzicom ;/

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że gdy Cię przytną na ulicy w tych butach to spie.rdolą do pobliskiego sklepu, coby tylko ktoś ich nie skojarzył, że są twoimi rodzicami. Ew po mszy mohery im doniosą że mają syna-geja.

Opublikowano

No czy buty fajne czy beznadziejne to w tym wypadku mało istotne. Bardziej chodzi tu o fakt, iż w pewnym wieku butów dla uczniów już nie wypada nosić.