Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 712,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

@banny tutaj. u mnie w Poznaniu w sklepie Adidas Originals na wyprzedaży są za około 150 zł

@czort, czy to nie są Nike Challanger?

tu i tu. wyglądają podobnie, tylko inne kolory, jednak nie jestem pewien czy to te buty

Opublikowano

Dokładnie challengery, chodzi mi właśnie o tą kolorystykę, inne kolory mi się nie podobają :confused:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy białe buty są gej czy nie gej?

o takie o adidas_g31373_a.jpg

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Nie są gej, ale w tym przypadku są ujowe.

Opublikowano

Może nie gay, ale chooyowo wyglądają IMO

Opublikowano

Nie ujowe tylko retro. W życiu nie założe żadnych białych feriai pum mega cośtam. No chyba, że są inne ładniejsze modele retro. Nie interesują mnie tez buty dla czarnych.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Też nie założę Ferrari, ale te są ujowe i są o wiele lepsze 'retro'.

Opublikowano

A co ja wyszukiwarka, za piątaka mogę poszukać :blush: napisz to Ci podam numer konta na PW :rolleyes:

Opublikowano

A co ja wyszukiwarka, za piątaka mogę poszukać :blush: napisz to Ci podam numer konta na PW :rolleyes:

No widzisz, krytykować to umie każdy. Jestem pewien, że te Twoje "lepsze" butki byłby jeszcze bardziej ujowe od tych moich.

Opublikowano

Nie ugnę się pod tą marną prowokacją , której celem jest wrobienie mnie w pokazanie Ci innych, lepszych butów.

Opublikowano

Niestety muszę to skwitować ciętą ripostą, iż muszelkę to Ty masz między nogami. :potter:

Opublikowano

Nie ugnę się pod tą marną prowokacją , której celem jest wrobienie mnie w pokazanie Ci innych, lepszych butów.

Przejrzałeś mnie;/ Ale i tak jakbym nie pokazał zdjeć tych moich adasiów i spytał o polecenie białych butów to pewnie wkleiłbyś pumy ferrari

Wiem banny, fajnie by było jakbym znalazł zielone wstawki. Nie jestem białym,a ni tym bardziej czarnym murzynem, nie lubie się lanować. Szukam białych butków w stylu lat 70-80:)

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Wiecie gdzie można znaleźć te pumy?

puma-overspray-collection-1.jpg

Na allegro jest tylko wersja mid :/

Opublikowano

Dzisiejsze zakupy w Najku:

buty-1.jpg

Opublikowano

Bardzo fajne są te Erforsy Lucek :-)

dobry deal, bo z 350 przecenione na 220 i od tego jeszcze -20%: w sumie 175zl ^_^