Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No fajne, tylko da rade kupic je gdzies na necie za cene, jaka wyrwal Lucek? Do marca nie zamierzam kupowac nowych butow, ale za 190 zl z wysylka lyknalbym je od razu ;]

Opublikowano

Wie ktoś gdzie znajdę te oto Najki? (chce żeby byłe identyczne jak te na zdjęciu)

Za cholere nie moge ich znaleźć... Byłbym wdzięczny za linka do sklepu ;)

nike-air-classic-sb-obsidian-net-310704_411.jpg

Wie ktoś czy można je kupić w Polsce?

Opublikowano

Jak dokladnie nazywaja sie te Air Force'y, ktore kupil Lucek.

Nie wiem jak sie nazywaja (chociaz tez je mam) ale masz numer 315122-701

Amazon mówi, ze MENS NIKE AIR FORCE 1 '07 (BLACK/YELLOW/WHITE) (315122 701) - na pudelku jest tak samo napisane

Opublikowano (edytowane)

Kanye-West-Maison-Martin-Margiela-Sneakers-1.jpg

Jak ktoś mi znajdzie coś naprawdę podobnego do tych butów, nie kosztującego 600 baksów, to go ozłocę :rolleyes:Wiosna się zbliża i by mi się takie przydały.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

supra-tk-society-grey-patent-ccs-1.jpg

Masz to na myśli? Całkiem, całkiem tylko za wysokie dużo :confused:

Opublikowano

na ALLEGRO duzo fakow szukaj okazji w sklepach nike ostatnio cale czarne 90 widzialew a athletic foot w jankach za 289zl

No mam nadzieję, że promocja niezależna od miasta i, że w sz-n też będą za 289zł. (BTW. jest w sz-n athletic foot? chyba w carefour przy turzynie był ale czy jest dalej?)

Na Ebuy są za 40 euro

Nie ma :(

Gdzie dostanę air max (90 lub classic) do 300 zł? na 1but.pl za 309 + przesyłka ;/

Najlepiej całe czarne.

http://canikickit.pl/

Ceny fajne ale wybór żaden. :D

Opublikowano

Kiedyś AF w sz-n był w King Crossie (teraz chyba Ster) na gumieńcach, ale czy jeszcze jest to nie mam pojęcia, bo z 2 lata tam nie byłem :confused: