Opublikowano 20 marca 201015 l co myślicie o tych najkach? (wiem, pewnie już były, ale nie chce mi się przeglądać 115 stron.) ew. coś w ten deseń jakbyście mogli polecić, tylko, żeby było jak najmniej bieli (trochę lub w ogóle). Edytowane 20 marca 201015 l przez Marcin$
Opublikowano 20 marca 201015 l Takie sobie na wiosne sprawilem, po masie Najek i Adidasow, pierwsze w zyciu Conversy ;] Edytowane 20 marca 201015 l przez Gość
Opublikowano 20 marca 201015 l Chyba przygarniam. Gekon, moga byc? Nie wiem czy na kazdym ekranie to widac, w kazdym razie one sa szare.
Opublikowano 20 marca 201015 l Chyba przygarniam. Gekon, moga byc? Nie wiem czy na kazdym ekranie to widac, w kazdym razie one sa szare. Mi się podobają. Brałbym podobne Lacosty, ale jednak te rolnicze bigstary zwyciężyły:)
Opublikowano 20 marca 201015 l Na allegro jakiś koleś sprowadził, tylko jedna para była, w dość przystępnej cenie to wziąłem Edytowane 20 marca 201015 l przez Carleone
Opublikowano 20 marca 201015 l Chyba przygarniam. Gekon, moga byc? Nie wiem czy na kazdym ekranie to widac, w kazdym razie one sa szare. Wy(pipi)ane, gdzie, za ile i co to w ogóle?
Opublikowano 20 marca 201015 l Mi się podobają. Brałbym podobne Lacosty, ale jednak te rolnicze bigstary zwyciężyły:) Jak nazywaly sie te Lacosty? Wy(pipi)ane, gdzie, za ile i co to w ogóle? To Nike (i to jest wlasnie ciekawe, bo nie maja fajki z boku) Talache Low. W Polsce takich nie znalazlem, mam zamiar sciagnac. Calkiem tanio mozna na Zachodzie kupic. Jedyny minus, przynajmniej dla mnie, to fakt, ze w duzej mierze pokryte sa zamszem. Tego modelu ogolnie jest kilka wersji, np. nieco wyzsza Mid albo jakas z zupelnie inna podeszwa, a takze calkowicie skorzane, ale niestety nie szare.
Opublikowano 20 marca 201015 l Całkiem tanio, czyli ile dokładnie? W życiu bym nie powiedział że to najki :potter: e: znalazłem jedne na allegro klik ale w kolorze stolca i w ogóle do (pipi)a nie podobne Edytowane 20 marca 201015 l przez Gość
Opublikowano 20 marca 201015 l Mi się podobają. Brałbym podobne Lacosty, ale jednak te rolnicze bigstary zwyciężyły:) Jak nazywaly sie te Lacosty? Lacoste Observe Tartan chyba
Opublikowano 21 marca 201015 l Pytanko do wszsytkich, lecz pewnie tylko Banny będzie znał odpowiedź Da radę gdzieś w Polsce wyrwać buty firmy Clae? Nie widzi mi się 40 baksów za wysyłkę płacić.
Opublikowano 21 marca 201015 l http://warszawskanike.pl/ po lewej masz menu, -> sneakers-> clae tanio nie jest
Opublikowano 21 marca 201015 l Dzięki wielkie. Ale z cenami to do(pipi)ali, taniej mi wyjdzie jak z Hameryki sprowadzę :confused: e: fajne coś w tym sklepie znalazłem klik , chyba wciągne sobie, 175 zeta, a na lato jak znalazł. Edytowane 21 marca 201015 l przez Gość
Opublikowano 22 marca 201015 l No to nie warto. Nierzucające się w oczy przeciętniaki mozna dostać za sporo mniej. Plus za brak białej podeszwy W sumie nie najgorsze, ale ja bym ich nie brał za 260
Opublikowano 22 marca 201015 l No to nie warto. Nierzucające się w oczy przeciętniaki mozna dostać za sporo mniej. Plus za brak białej podeszwy W sumie nie najgorsze, ale ja bym ich nie brał za 260 1. Nie maja sie rzucac w oczy, nie jestem klaunem. 2. No i ch.uj ze nie maja bialej podeszwy, z jakiego powodu maja miec?
Opublikowano 22 marca 201015 l No to nie warto. Nierzucające się w oczy przeciętniaki mozna dostać za sporo mniej. Plus za brak białej podeszwy W sumie nie najgorsze, ale ja bym ich nie brał za 260 1. Nie maja sie rzucac w oczy, nie jestem klaunem. 2. No i ch.uj ze nie maja bialej podeszwy, z jakiego powodu maja miec? Dostałeś jedynkę w szkole żeś się tak podjarał?
Opublikowano 22 marca 201015 l odczytalem to jako nastepna wade, kolejny zarzut, bo tak to w sumie brzmi. skoro jest inaczej to ok, nie draze tematu.