Opublikowano 12 kwietnia 201014 l ale te powyzej chyba specjalnie są robione na używane? kupiłbym se conversy do roboty gdybym wiedział, że podeszwa mi nie peknie w zgieciu, ale niestety tak sie dzieje nawet z najlepszemi butemi
Opublikowano 12 kwietnia 201014 l ale te powyzej chyba specjalnie są robione na używane? no, kurty kobejny
Opublikowano 12 kwietnia 201014 l najlepsze buty na swiecie. sprawdzone info szkoda, ze tak szybko sie zuzywaja Najlepsze buty na świecie nie mają prawa się szybko zużywać.
Opublikowano 12 kwietnia 201014 l w swoich pierwszych czarnych conversach przelatalem chyba z 4 lata Johnny Knoxville ponoć kilka sezonów Jackassa w jednych smigał, nie pamietam ile dokładnie.
Opublikowano 13 kwietnia 201014 l W swoich przechodzilem prawie rok juz i sie trzymaja dobrze (jedynie w srodku sie poprzecieraly niefajnie), klasyczne conversy to buty ponadczasowe, zawsze beda wygladac dobrze. Jedynie ich cena w polsce jest troche z du.py.
Opublikowano 13 kwietnia 201014 l Lol wut? Ja za swoje konwersy dałem 200, za drugie też na pewno mniej niż 300. Stosunek cena/jakość był zaje.bisty. No ale ja nie miałem takich 'zwykłych' trampek - na takie to rzeczywiście byłoby żal dwieście peso dać.
Opublikowano 13 kwietnia 201014 l ale te powyzej chyba specjalnie są robione na używane? kupiłbym se conversy do roboty gdybym wiedział, że podeszwa mi nie peknie w zgieciu, ale niestety tak sie dzieje nawet z najlepszemi butemi Kuwa mam to samo - jakkolwiek dobre buty by nie były, po maks 6 miesiącach pęka mi podeszwa w zgięciu. Krzywo chodze chyba x]
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l mozna gdzies w polsce dostac? http://moda.allegro.pl/item991328077_buty_converse_skora_wysokie_czarne_usa_11_5us.html Imo trochę podobne. No, ale też bardzo ładne. Może komuś sie przyda
Opublikowano 15 kwietnia 201014 l mogę sie tylko domyslać, ze na pozostałych aukcjach są mniejsze/większe?
Opublikowano 15 kwietnia 201014 l nie ma na aukcjach ,ale moze typ by skolowal - bo te conversy sa dobreeeeeeeeeeeeee
Opublikowano 15 kwietnia 201014 l Ja mam nogę 47 lub 46.5 ale rzadko się trafia. To dopiero stopa mutanta Te consy z Allegro brzydkie. Ale to moja opinia. Edytowane 15 kwietnia 201014 l przez Czappi
Opublikowano 16 kwietnia 201014 l pytałem ich czy beda mieli inne numery - i niestety nie ;< kurde no.
Opublikowano 16 kwietnia 201014 l moj rozmiar Za(pipi)iste sa i do skóry by mi pasowaly... Ale nie wiem czy finansowo udzwigne kolejne buty.
Opublikowano 16 kwietnia 201014 l Nie wiecie gdzie dostane takie buciki ? wiem tylko że to Stadil Slim Low
Opublikowano 17 kwietnia 201014 l Nie działa Nie wiem dlaczego wypuścili tak brzydkie buty. Ciekaw też jestem jak się sprzedają.
Opublikowano 17 kwietnia 201014 l Na bazarku u siebie za 4 dyszki podobne widziałem. Albo takie same może nawet.