Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

ale te powyzej chyba specjalnie są robione na używane? :P

kupiłbym se conversy do roboty gdybym wiedział, że podeszwa mi nie peknie w zgieciu, ale niestety tak sie dzieje nawet z najlepszemi butemi

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 713 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

no, kurty kobejny

Opublikowano

najlepsze buty na swiecie. sprawdzone info

szkoda, ze tak szybko sie zuzywaja :(

Najlepsze buty na świecie nie mają prawa się szybko zużywać.

Opublikowano

w swoich pierwszych czarnych conversach przelatalem chyba z 4 lata

Opublikowano

w swoich pierwszych czarnych conversach przelatalem chyba z 4 lata

Johnny Knoxville ponoć kilka sezonów Jackassa w jednych smigał, nie pamietam ile dokładnie.

Opublikowano

W swoich przechodzilem prawie rok juz i sie trzymaja dobrze (jedynie w srodku sie poprzecieraly niefajnie), klasyczne conversy to buty ponadczasowe, zawsze beda wygladac dobrze. Jedynie ich cena w polsce jest troche z du.py.

Opublikowano

Lol wut? Ja za swoje konwersy dałem 200, za drugie też na pewno mniej niż 300. Stosunek cena/jakość był zaje.bisty. No ale ja nie miałem takich 'zwykłych' trampek - na takie to rzeczywiście byłoby żal dwieście peso dać.

Opublikowano

kupiłbym se conversy do roboty gdybym wiedział, że podeszwa mi nie peknie w zgieciu, ale niestety tak sie dzieje nawet z najlepszemi butemi

Kuwa mam to samo - jakkolwiek dobre buty by nie były, po maks 6 miesiącach pęka mi podeszwa w zgięciu. Krzywo chodze chyba x]

Opublikowano

Może macie platfusa?

Opublikowano

cons-cts-perf-spring-summer-2010-1.jpg

mozna gdzies w polsce dostac?

http://moda.allegro.pl/item991328077_buty_converse_skora_wysokie_czarne_usa_11_5us.html

Imo trochę podobne. No, ale też bardzo ładne. Może komuś sie przyda

Opublikowano

mogę sie tylko domyslać, ze na pozostałych aukcjach są mniejsze/większe?

Opublikowano

Ja mam nogę 47 lub 46.5 ale rzadko się trafia. To dopiero stopa mutanta :D

Te consy z Allegro brzydkie. Ale to moja opinia.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Nie wiecie gdzie dostane takie buciki ?

47895277.jpg

wiem tylko że to Stadil Slim Low

Opublikowano

S35001BLK_p.jpg

:wub:

ale i tak mnie pewnie nie stać :/