Figlarz 1 272 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 (edytowane) kolab dr. romanelli i levisa, jakby ktoś widział w Polsce proszę dać znać. Edytowane 6 maja 2010 przez Figlarz Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 gekon nie wiem kto to jest ;] suprement, lepiej kup klasyczne vansy chukki ;p 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 no ale jakby zmienic kolor podeszwy, sznurówek, wywalic te guziki z boku, obnizyc w ogóle buta do kostki, zrobic je ze zwykłego materiału a nie pseudo jeansu to by były nawet fajne tenisówki Cytuj
Blaise 3 613 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 (edytowane) Żadne buty nie są warte takiej ceny, a już na pewno adidasy najki błyszczące jak poliester na karku. Rozumiem w sumie dać 4 stówki za skórzane ekskluzywne buciki od jakiegoś pajaca o francuskim nazwisku, ale za coś takiego ? . Góra 200 złotych nowych polskich za nie. Płacisz 400 złotych, żeby kilku nerdów na ulicy zobaczyło znaczek PS i w podziwie wyszeptało peany na cześć Crasha i zbluzgało MS. No i jest w barwach HSV, to akurat plus, bo to fajny klub. Ogólnie Szejdj kup mniej przekombinowane adidaski, bo te są takie pretensjonalne, że banny'emu się w głowie nie mieści pewnie. Edytowane 6 maja 2010 przez blazej10 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 (edytowane) Żadne buty nie są warte takiej ceny, a już na pewno adidasy najki błyszczące jak poliester na karku. Rozumiem w sumie dać 4 stówki za skórzane ekskluzywne buciki od jakiegoś pajaca o francuskim nazwisku, ale za coś takiego ? . Góra 200 złotych nowych polskich za nie. Płacisz 400 złotych, żeby kilku nerdów na ulicy zobaczyło znaczek PS i w podziwie wyszeptało peany na cześć Crasha i zbluzgało MS. No masz rację, wrzuciłem je jako ciekawostkę bo przez przypadek znalazłem Nie dość, że cena jest 2x za dużo to jeszcze są ohydne :] Jak bym miał syna w podstawówce to może bym mu kupił :potter: Edytowane 6 maja 2010 przez Szejdj Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 hahahhaha lol na te butki to bys musial harować z 3 lata ;p Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 maja 2010 Opublikowano 6 maja 2010 Trochę pogooglowałem i szok Chociaż te już są dużo fajniejsze: http://www.myairshoes.com/nike/playstation-nike-air-force-ones.html http://www.kicksonfire.com/2010/04/07/ecentrik-shoe-artistry-playstation-air-force-one-custom-remake/ Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 w planach na najblizszy miesiac ;D Cytuj
iJames 8 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 (edytowane) Masz 22 lata. Dwadzieścia dwa. Te buty są dla gimbusów. Edytowane 8 maja 2010 przez iJames Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Nie potwierdzam. Dobre buty. Odpowiedni fit i można w nich wyglądać lepiej niż stare stare zgredy a jednocześnie nie wyglądać jak gimbus. PS: Dr House też chodzi w adidasach Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 W kolorowych najkach chodzi i to jest żart*, podobnie jak żartem są takie kolorowe buty. żart ten polega na tym, że kulawy o lasce chodzi w sportowych butach :potter: Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Dwadzieścia dwa. Te buty są dla gimbusów. Potwierdzam. ichuj, wy w nich nie bedziecie chodzic ;D ja sie jaram podobnie jak żartem są takie kolorowe buty. no, wchuj kolorow maja - 2 odcienie brazowego i lekki pomaranczowy na zywo tez bardziej przypominajacy braz ;D Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 (edytowane) Nie potwierdzam. Dobre buty. Odpowiedni fit i można w nich wyglądać lepiej niż stare stare zgredy a jednocześnie nie wyglądać jak gimbus. PS: Dr House też chodzi w adidasach To są najki, nie adidasy. Chyba, że chodzi o rodzaj butów, tak zwane adidasy to spoko. Tylko, że to głupia nazwa, więc jej nie stosuj. Nawet dziadki chodzą w butach sportowych. Chodzi o to, że te wyglądają jak dla gimbusów. Edytowane 8 maja 2010 przez Junkhead Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 W Polszy przyjęło się, że adidasy to sportowe buty i każdy wie o co chodzi więc nie rób szefie problemu. A buty Lucka są ładne i wygodne więc nie wiem czemu miałby w nich nie chodzić. Jak chcecie zobaczyć obciachowe buty to obaczcie Adidasa Jeremy Scott'a. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 podobnie jak żartem są takie kolorowe buty. no, wchuj kolorow maja - 2 odcienie brazowego i lekki pomaranczowy na zywo tez bardziej przypominajacy braz ;D Ja tam widzę: czarny, biały, kremowy, pomarańczowy, brązowy, żółty i szary. 7 kolorów. Myślę, że można te najki spokojnie nazwać kolorowymi. :potter: A tak serio - (pipi)a Łukaszu... chcesz wyglądać jak 99% gimnazjalistów w Polsce? Ludzie będą Cie wytykać palcami na ulicy, szepcząc pod nosem "przerośnięty gimber". Rozejrzyj się za czymś poważniejszym, błagam. Cytuj
marjano 161 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 pomarancz to kolor dla biedakow. potwierdzone naukowo. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Kur'wa, dajcie mu spokój z tymi butami, skoro mu się podobają. Zauważcie, że nie zapytał "co o nich sądzicie". Zabijacie osobiste poczucie gustu. Ch'ujowe, czy nie, ale jednak osobiste. Ktoś by pomyślał, że konsolomaniaki będą dyktować modę. Podziwiam Banny'ego, że mu się chce ścierać z wami. I choć ja bym nie założył pewnie żadnej rzeczy z jego garderoby to rozumiem, że on ma takie poczucie gustu i fajnie. Jak dla mnie to nawet w "rażówiastych" butach możecie chodzić. Nawet suprement w swoich dżinsowych butach może chodzić! xd Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 kup sobie buty jak twoj stary, albo (pipi) dziadkowi z trumny. bedziesz MODNY. ale nie modny jak gimber, tylko MODNIE ubrany jak bunny, wiesz, on siedzi w tym dlugo, na bank ci cos doradzi. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 Byle nie kolorowe! Tylko czarne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi